Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)
kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlar
aferin bizeSen ne yaptın aradın mı kayınvalideni?
Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)
kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlar
aferin bizeSen ne yaptın aradın mı kayınvalideni?
bence de yaa akşamlar çok rahat geçiyor..Bütün kızlar toplandık yine...oh burası böyle güzel yaa akşamlar nasıl geçiyor anlamıyorum buraya girince)
kesinlikle cnım öyle depresyona günlerimi ayıramambenim uğraşıp depresyona sokacak bir sevgilimmm var çünkü zamanıımı ona harcamakla meşgulüm
tamam o zama o çaydn yarın alıyorum cnımmmnasıl bir diyet ki cnım o sğlıklı mıdır acaba:26:
aradım canım.. diyor bana ki erkan sana bir şey dedi mi?? bende yook bir şey demedi ne diyecekti ki dedim.. yook bir şey demeyecekti hani aradı mı konuştunuz mü diye soruyorum dedi.. bende evet konuştuk dedim.. yarın büyük gün
Doğadan kayısılı form süper canım...Karataş diyeti bana da çok mantıklı geliyor ama bu defa bi diyet buldum bir seferlik onu denemek istiyorum 5günde 5 kilo diyeti....eşim duysa fena kızar ama heves yaptım
seni gidi seniiii deseydinaradım canım.. diyor bana ki erkan sana bir şey dedi mi?? bende yook bir şey demedi ne diyecekti ki dedim.. yook bir şey demeyecekti hani aradı mı konuştunuz mü diye soruyorum dedi.. bende evet konuştuk dedim.. yarın büyük gün
Valla yorumlar verilen kilonun sonra alınmadığı yönde.,.hergün ayrı besin grubunu tüketiyorsun netten araştır istersen benim aklıma yattı..5gün dayanarım gibi geliyor
neymiş o diyet yahu benim 10 kilo fazlam varda
ahhh onlar yok mu onlar... valla bir gelsin benden çekeceği var
Hadi hep birlikte başlayalım kızlar kurtulalımsu kilolardan
cnım yarın neden büyük gün ben bir şey mi kaçırdımmm:26::26:
cnım onun linkini bir atar mısın bana çünkü acil kilo vermem şart benimmm çok fazlam var
cvnım kesinlikle bu geceden başlmamız lazımmmmmm
ha ha senden korkulur şekerimmmm
canım benim kayınvalideciğim beni oğluna şikayet etti.. neden onlara gitmiyormuşum davet mi bekliyormuşum komşular laf ediyormuş aranızda bir sorun var gelinin neden gelmiyor , oğlun buradayken sık sık geliyordu da şimdi neden gelmiyor diyorlarmış.. ki nişanlım buradayken sık sık gidiyorum meselesi tamamen uydurma.. nişanlım askere gittikten sonra ben kayınvalideme daha çok gittim.. nişanlım buradayken en fazla 4-5 kere gitmişimdir.. yarın kayınvalideciğime gidiyorum da o yüzden büyük gün.. çünkü neden nişanlıma öyle bir şey dediğini soracağım
seni gidi seniiii deseydinzaten kayınvalide krizindeyim dünden beri o kelimeye tepkisel koşulluyum
canım az mı naz çektim.. saçma sapan kıskançlıklar.. benim telefon bazen kafayı yiyor çekiyor göründüğü halde tel çekmiyor ve ben bu durumu anlayamıyorum.. dünde teyzemlere gitmiştik.. telefonun sesi açık tlfn açık falan ama kimse bana ulaşamıyor.. meğer benim ki deli gibi beni arıyormuş.. annemde telefonunu evde unutmuş onu arıyor anneme de ulaşamayınca çıldırmış.. kalkmış babamı aramış neredeler ulaşamıyorum onlara demiş..
bende eve dönerken kayınvalideme diyeceğim ki ben sizi çağırırım bize gelirsiniz ama çağırmayacağım sonra da oğluna şikayet ederim ödeşmiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?