Hadi hep birlikte başlayalım kızlar kurtulalımsu kilolardan
Beni bi bekleyin ama ben ancak eşimin yanına gidip geldikten sonra başlayabilirim
cnım senin çektiklerinde ortada yaniaşırı kıskanç ve telaşlı bir nişanlın var ama itiraf edeyim ben de nişanlının kı versiyonuyum sevgilim hiç sevmiyor bu huyumu
bende eve dönerken kayınvalideme diyeceğim ki ben sizi çağırırım bize gelirsiniz ama çağırmayacağım sonra da oğluna şikayet ederim ödeşmiş oluruz
evettt ya motive lazım ama kararlı olmamız lazım ya evlendim 9 ayda 10 kilo aldım yuh bana ya yedim oturdum ee iş hayatını bırakınca hoooppp aldım
cnım senin çektiklerinde ortada yaniaşırı kıskanç ve telaşlı bir nişanlın var ama itiraf edeyim ben de nişanlının kı versiyonuyum sevgilim hiç sevmiyor bu huyumu
Kız çok güldüm sanaher Kv ye lazım senden bi tane
yine bir sabah aynı olay oldu telefon açık ama çekmiyor.. kalkmış annemi aramış ben Dilek'e ulaşamıyorum nerde demiş.. bu olay sabahın 8 buçuğunda gerçekleşiyorve ben uyuyorum tabiki
yine bir sabah aynı olay oldu telefon açık ama çekmiyor.. kalkmış annemi aramış ben Dilek'e ulaşamıyorum nerde demiş.. bu olay sabahın 8 buçuğunda gerçekleşiyorve ben uyuyorum tabiki
evettt ya motive lazım ama kararlı olmamız lazım ya evlendim 9 ayda 10 kilo aldım yuh bana ya yedim oturdum ee iş hayatını bırakınca hoooppp aldım
ben önceden çokk aşırı kıskançtım hatta pskiyatriye bile gittim ama gidin işe yarıo sonra evlendik geçti aşırısı gittii normali kaldı:)))
dilek rüyalarda geziyor deseydş annen de cnımmmmm
ben hemen kilo vermek istiyorummmmmçünkü kendimi bu şekilde artık hiç beğenmiyorum
boy kilo kaç canım senin
Sen 9ayda almışsın ben ilk evlendiğimde 1 ayda 5kilo aldım canım sonra hamilelik doğum vs ama son 5 kilo kaldı şükür....birbirimizi motive edelim sürekli burda
sahiplenmiş seni canım ama geçer evlenince sende gittiğin yaptığın şeyleri söyle izin al demiyorum ama haber ver
ben hemen kilo vermek istiyorummmmmçünkü kendimi bu şekilde artık hiç beğenmiyorum
166 boy cnım. 64 kilosenin kaç cnım
canım annemde uyuyordu kadıncağız panik oldu kızım nerde diye
sıkı durrrr boy 171 kilo 85 ama 75 ken süperdim ben çok zayıf sevmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?