352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

cnım senin çektiklerinde ortada yani aşırı kıskanç ve telaşlı bir nişanlın var ama itiraf edeyim ben de nişanlının kı versiyonuyum sevgilim hiç sevmiyor bu huyumu

yine bir sabah aynı olay oldu telefon açık ama çekmiyor.. kalkmış annemi aramış ben Dilek'e ulaşamıyorum nerde demiş.. bu olay sabahın 8 buçuğunda gerçekleşiyor ve ben uyuyorum tabiki

evettt ya motive lazım ama kararlı olmamız lazım ya evlendim 9 ayda 10 kilo aldım yuh bana ya yedim oturdum ee iş hayatını bırakınca hoooppp aldım

benim de öyle oldu cnım okul bitti bir süre çalıştım sonra bıraktım ve inanılmaz kilo aldım. sekiz kilo vermem şart :26::26:

cnım senin çektiklerinde ortada yani aşırı kıskanç ve telaşlı bir nişanlın var ama itiraf edeyim ben de nişanlının kı versiyonuyum sevgilim hiç sevmiyor bu huyumu

ben önceden çokk aşırı kıskançtım hatta pskiyatriye bile gittim ama gidin işe yarıo sonra evlendik geçti aşırısı gittii normali kaldı:)))

yine bir sabah aynı olay oldu telefon açık ama çekmiyor.. kalkmış annemi aramış ben Dilek'e ulaşamıyorum nerde demiş.. bu olay sabahın 8 buçuğunda gerçekleşiyor ve ben uyuyorum tabiki

dilek rüyalarda geziyor deseydş annen de cnımmmmm

sahiplenmiş seni canım ama geçer evlenince sende gittiğin yaptığın şeyleri söyle izin al demiyorum ama haber ver

evettt ya motive lazım ama kararlı olmamız lazım ya evlendim 9 ayda 10 kilo aldım yuh bana ya yedim oturdum ee iş hayatını bırakınca hoooppp aldım

Sen 9ayda almışsın ben ilk evlendiğimde 1 ayda 5kilo aldım canım sonra hamilelik doğum vs ama son 5 kilo kaldı şükür....birbirimizi motive edelim sürekli burda

sahiplenmiş seni canım ama geçer evlenince sende gittiğin yaptığın şeyleri söyle izin al demiyorum ama haber ver

canım her şeyi muhakkak söylüyorum.. söylemediğimde surat yapıyor sırf surat yapmasın diye her adımımı söylüyorum ama çok bunaltıyor.. tek umudum askerden sonra düzelecek olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…