352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Amaaaan saniyelik girip çıkıyorum zaten bu ara :) Neyse daha 2,5 ay var bugün nefsini öldürmüş bir şekilde başlarsın

plansız olunca "nerdeyim ben " modunda oluyorum ara ara kendim giriyorum ki habersiz gelmesin Ben ağlayamıyorum

ha ha neredeyim modu ben demek neyse cnım en fazla birkaç dakika kalabiliriz bu modda şimdi hemen çıkıyoruzzz
ben ağlıyorum ve sevmiyorum bu huyumu :26: erkek arkadaşımla konuşurken de ağlıyorum bazen çok kızıyor bana

Diyet+ spor canım birbirimize tüyolarda veriyoruz var mı senin denenip onaylanmış fikirlerin

benim kuzenim karatay diyeti yatı canım bir süre 8-9 kilo vermişti ve işe yaraıştı kesinlikle. ben onu yapmak istiyorum ama henüz başlayamadım
ve kayısı çayı varmış o çok güzel metebolizma çalıştırıyormuş canım

Bütün kızlar toplandık yine...oh burası böyle güzel yaa akşamlar nasıl geçiyor anlamıyorum buraya girince)

Sonrada cilt bskımı olayına el atıcaz
Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)

kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlar

hoşbuldum devremm yaa biz öyle hemencik depresyondan çıkarırız iştee
aferin bize Sen ne yaptın aradın mı kayınvalideni?

evet canım aynen öyle.. her şeyi anlık yaşıyoruz.. bizim öyle depresyona falan ayıracak vaktimiz yok
kesinlikle cnım öyle depresyona günlerimi ayıramam benim uğraşıp depresyona sokacak bir sevgilimmm var çünkü zamanıımı ona harcamakla meşgulüm

Doğadan kayısılı form süper canım...Karataş diyeti bana da çok mantıklı geliyor ama bu defa bi diyet buldum bir seferlik onu denemek istiyorum 5günde 5 kilo diyeti....eşim duysa fena kızar ama heves yaptım

evet cnım bazen ağlayınca rahatladiğımı hissediyorumm

Doğadan kayısılı form süper canım...Karataş diyeti bana da çok mantıklı geliyor ama bu defa bi diyet buldum bir seferlik onu denemek istiyorum 5günde 5 kilo diyeti....eşim duysa fena kızar ama heves yaptım

tamam o zama o çaydn yarın alıyorum cnımmm nasıl bir diyet ki cnım o sğlıklı mıdır acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…