plansız olunca "nerdeyim ben " modunda oluyorum ara ara kendim giriyorum ki habersiz gelmesinhaha planlı depresyongaliba onu ben de yapıyorum canım kendime duurduk yere ağlıyorum da ara ara
Planlı depresyona girdim yine
hoşgeldin canım iyiyim de kimse yok depresyona girmeye karar verdim. sen nasılsın?
Rana canım
canım bugün karar verdik kızlarla fazlalıklardan kurtuluyoruz askerlerimizin gelene kadarbirisi kilo vermek mi dediiiiiiben de ben de çok kilo alıyorum canımmmmmm
Amaaaan saniyelik girip çıkıyorum zaten bu ara :) Neyse daha 2,5 ay var bugün nefsini öldürmüş bir şekilde başlarsınAaa aa a ne depresyonu.canım benim çık ordan bir an önce....beniyiym şükür ama kendime kızmalar mesgülüm su an...daha bugün söz verdim kendime kilo vericim diye sonra eltim poğaca kurabiye vs yapmış hepsinden bi güzel yedim yaaaa çok kızdım kendime de iş işten geçip karnım şişince
canım bugün karar verdik kızlarla fazlalıklardan kurtuluyoruz askerlerimizin gelene kadar
plansız olunca "nerdeyim ben " modunda oluyorum ara ara kendim giriyorum ki habersiz gelmesinBen ağlayamıyorum
hoşgeldin devremaaa canım ne diyorsun sen öyle.. depresyon falan.. o yasaklı kelime
inş.canım bakalım güveniyorum kendimeAmaaaan saniyelik girip çıkıyorum zaten bu ara :) Neyse daha 2,5 ay var bugün nefsini öldürmüş bir şekilde başlarsın
canım bugün karar verdik kızlarla fazlalıklardan kurtuluyoruz askerlerimizin gelene kadar
hoşgeldin devremÇıktım çıktım siz varken girilir mi depresyona ne ayıp
hoşbuldum devremmyaa biz öyle hemencik depresyondan çıkarırız iştee
kesinlikleee ben de katılmalıyımmm canım sizlereeeneler yapıyorsunuz bakalım
bizim depresyonlar planlı olunca girip çıkması kolay oluyor galiba cnımm
Diyet+ spor canım birbirimize tüyolarda veriyoruz var mı senin denenip onaylanmış fikirlerin
Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)Sonrada cilt bskımı olayına el atıcaz
kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlarha ha neredeyim modu ben demekneyse cnım en fazla birkaç dakika kalabiliriz bu modda şimdi hemen çıkıyoruzzz
ben ağlıyorum ve sevmiyorum bu huyumu :26: erkek arkadaşımla konuşurken de ağlıyorum bazen çok kızıyor bana
aferin bizehoşbuldum devremmyaa biz öyle hemencik depresyondan çıkarırız iştee
kesinlikle cnım öyle depresyona günlerimi ayıramamevet canım aynen öyle.. her şeyi anlık yaşıyoruz.. bizim öyle depresyona falan ayıracak vaktimiz yok
benim kuzenim karatay diyeti yatı canım bir süre 8-9 kilo vermişti ve işe yaraıştı kesinlikle. ben onu yapmak istiyorum ama henüz başlayamadım
ve kayısı çayı varmış o çok güzel metebolizma çalıştırıyormuş canım
Evet ve bu konuda öncümüz sensin :)
kalmayalım zaten. İyi olmaya daha çok ihtiyacımız var. Boşver canım ağlamak iyidir. ben içimde biriktiriyorum ve aslında çok zararlı. Evet onlara ağlayınca kötü oluyorlar
aferin bizeSen ne yaptın aradın mı kayınvalideni?
Doğadan kayısılı form süper canım...Karataş diyeti bana da çok mantıklı geliyor ama bu defa bi diyet buldum bir seferlik onu denemek istiyorum 5günde 5 kilo diyeti....eşim duysa fena kızar ama heves yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?