352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bende çok merak ettim hem ne yaptığını hem niye pasif olduğunu :) Aman boşver kayınvaliden ne diyecek etme bulma dünyası işte şaka bir yana umarım konuşup anlaşırsınız canım çok can sıkacak şeyler değil. Ama o kız çok can sıkıcı Millet üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya çok meraklı.

canım anlamadım ne oldu dün gece sizinle yazışırken birden kötü oldum midem çok kötü olduuu:26::26: ama çok şükür şimdi bir sorun yok cnımm
sevindim canım dikkat et tam hastalık zamanları ..

Canım Allah yardımcın olsun, umarım eşin en kısa zamanda evliliğine ve sana sahip çıkar.. Bence ameliyattan sonra kayınvalidenlere gitme o halde birde senden hizmet beklerler .. Eşinle de telefonda artık bu konuları konuşmamaya çalış, bir şekilde araya laf sokup konuyu geçiştir çünkü şu an o sağlıklı düşünemiyor ..

sağol cnımmm ewet tam hastalık zamvnı ben de vnlamadım birden oldu

aynen öyle ki o kız bana akıl verecek en son kişi.. ben sırf kötü olmamak için cevap vermedim ama uyuz oldum.. bana diyor ki keşke kayınvalidem senin kayınvaliden gibi olsaydı.. kayınvaliden çok iyi biridir biz çok iyi anlaşıyoruz.. evin kızı gibi olmuş öyle rahat ki

Davulun sesi uzaktan hoş gelir deseydın işguzar ya onaneyse ..

Davulun sesi uzaktan hoş gelir deseydın işguzar ya onaneyse ..

valla çok güzel dedin keşke diyebilseydim hepsi bitti eşya konusunda bile laf etti onu alma çok gereksiz bunu alma nasıl olsa taşınacaksın.. içimden sana nee diye haykırmak geldi ama olmadı yapamadım

valla çok güzel dedin keşke diyebilseydim hepsi bitti eşya konusunda bile laf etti onu alma çok gereksiz bunu alma nasıl olsa taşınacaksın.. içimden sana nee diye haykırmak geldi ama olmadı yapamadım

yavv he he diyip geçiyorsun işte mecburen canım ..

ankarada kontrollerim var malatya uzak gidemem ki eşimde aramadı ayrıca

Kesinlike Onlar burada olsaydı zaten hiçbir şeyi içimize atmak zorunda kalmazdık ..

nişanlım buradayken ailesinin ziyaretine bu kadar sık gitmiyordum ama o zaman sorun etmiyorlardı.. şimdi oraya gitmeyişim sorun oluyor anlamıyorum sağolsun nişanlım laf etmiyor benden yana oluyor ama yine de ailesiyle tatsızlık yaşamak istemiyorum..

biz nerdeyse 7 yıl oldu

haklısın canım destek olduğun için saol ama çok üzülüyorum çok

ahhh canım saol gerçekten arar ama kırılan vazo misali işte nekadar sağlıklı olursa

canım malum askerlik psikolojisi.. geldikten sonra her şey düzelecektir.. bir zaman sonra emin ol seni de anlamaya başlayacak.. erkeklere bazen esiyor eşime , nişanlıma , kız arkadaşıma bir can sıkıntısı yaşatayım diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…