bende canım ailesi gitmez büyük ihtimalle.ben yalnız gitmek istiyorum ilk ben sarılıcam:)
Bende çok merak ettim hem ne yaptığını hem niye pasif olduğunu :) Aman boşver kayınvaliden ne diyecek etme bulma dünyası işteArkadaşlar hepinize merhabaa... 2 günlük ceza almışım o sebeple giremedimkayınvalideme gittim fakat ona hiç bir şey söyleyemedim çünkü bir komşusu vardı onun yanında konuyu açmak istemedim.. komşusu 23 yaşında 3 senelik evli bir bayan.. sağolsun kız bana bir sürü akıl verdi.. düğün tarihimize kadar bir sürü şeye laf etti.. kız neredeyse oturacağımız semte kadar burnunu soktu.. ben tabiki ağzımı açıp tek kelime etmedim.. zaten kayınvalideme gittiğimde doluydum üstüne bunu yaşayınca da iyice gerildim.. nişanlım aradı bütün olan biteni ona anlattım ama ilk defa onu annesine anlatmaması konusunda uyarmamıştım.. benle konuşması biter bitmez annesini aramış söylenmiş o kız ile ilgili uyarmış o kıza söyleyin bir daha bize akıl vermeye kalkışmasın demiş.. kayınvalidem demiş ki yanlış anlamayın kız onları kötü niyetle söylemedi falan filan.. nişanlıma çok kızdım neden annene anlattın dedim şimdi kadın düşünecek ki kıza bak hemen oğluma yetiştirdi oğlumu dolduruşa getiriyor diyecek.. henüz kayınvalidemle konuşmadık o aramadı bence aramayı düşünmüyorum bakalım ne olacak :18:
sevindim canım dikkat et tam hastalık zamanları ..canım anlamadım ne oldu dün gece sizinle yazışırken birden kötü oldum midem çok kötü olduuu:26::26: ama çok şükür şimdi bir sorun yok cnımm
kızlar okadar dertliyimki dün gece eşimle tartıştık konumuz annesi kısaca ailesi benim eşim ailesine çok düşkündür daha kendi yuvasını kurduğunun farkında bile deil sürekli ailesiyle beraber olmak istiyor 9 ay boyunca ailesine gidip geldik nerdeyse hergün ve babası hasta olduğu için neyse dedim gidelim ama hergün gitmeyi istemediğim için eşimlede kavga ettim kayın babamda 1 ay önce vefat etti annesi bekar kardeşiyle kalıyor ben eskişehirde annemlerin yanındayım ve ayın 18 inde ankarada el bileğimden ameliyat olucam bağ kopması ve kemik içinde kist var dün eşime 2 arkadaşı akıl vermiş ve demişki eee yenge ameliyat olduktan sonra gitsin annenlerde kalsın demişler oda eşim orda 1 gün bile kalmaz demiş konu açıldı ve biz birbirimize girdik.annesi taziyede bile benimle uğraştı yok ben onlarla deilmişim yanlarında deilmişim işe güce yardım etmiyormuşum kızlar yemin ederim popom yer görmedi okadar çalıştım taziyede sonra bileğim kaldıramadı ve günlerce ağrı çektim ama yaranamadım eşim sen annemden nefret ediyosun yok kin güdüyosun bilmem ne bir sürü şey söyledi daha okadar çok yazılacak şey varki ama çok uzun olmasn die kısa kesicem yani benim eşim anneme kurban ol diyor kısacası.annesi her konuşmasında beni azarlar gibi konuşur en ufak şeyde tersler ama eşim bunları görmüyo ya görmüyo çok mutsuzum evliliğim tehlikede ne istiyolar benden ya gerçekten bıktım eşim sürekli beni suçlar ve bana sen annemle köpek gibi konuşuyosun der bigün olsun annem fena demedi hep ben fenayım şimdi soruyorum siz olsanız ne yaparsınız ben napayım bilmiyorum ailemede anlatamıyorum olaylar büyücek die sizin eşlerinizde böylemi neolur yorum yapın çıkmazdayım ..........
Bende çok merak ettim hem ne yaptığını hem niye pasif olduğunu :) Aman boşver kayınvaliden ne diyecek etme bulma dünyası işteşaka bir yana umarım konuşup anlaşırsınız canım çok can sıkacak şeyler değil. Ama o kız çok can sıkıcı Millet üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya çok meraklı.
sevindim canım dikkat et tam hastalık zamanları ..
Bende çok merak ettim hem ne yaptığını hem niye pasif olduğunu :) Aman boşver kayınvaliden ne diyecek etme bulma dünyası işteşaka bir yana umarım konuşup anlaşırsınız canım çok can sıkacak şeyler değil. Ama o kız çok can sıkıcı Millet üstüne vazife olmayan şeylere karışmaya çok meraklı.
sevindim canım dikkat et tam hastalık zamanları ..
aynen öyle ki o kız bana akıl verecek en son kişi.. ben sırf kötü olmamak için cevap vermedim ama uyuz oldum.. bana diyor ki keşke kayınvalidem senin kayınvaliden gibi olsaydı.. kayınvaliden çok iyi biridir biz çok iyi anlaşıyoruz.. evin kızı gibi olmuş öyle rahat ki
Davulun sesi uzaktan hoş gelir deseydınişguzar ya onaneyse ..
Davulun sesi uzaktan hoş gelir deseydınişguzar ya onaneyse ..
valla çok güzel dedinkeşke diyebilseydim hepsi bitti eşya konusunda bile laf etti onu alma çok gereksiz bunu alma nasıl olsa taşınacaksın.. içimden sana nee diye haykırmak geldi ama olmadı yapamadım
yavv he he diyip geçiyorsun işte mecburen canım ..
nişanlım burada olsaydı böyle olmazdı
cvnım yzdıklarını okuyuncv gerçekten çok şaşırdımm:26::26: ben evli değilim aile içinde bu tür sorunlara nasıl çözümler getirilir bilemiyorummmama eşinin söylediklerini duyunca çok şaşırdım bennnn sonuçta eşin ameliyat olacak ve sana destek olması lazımken bubları söylemesi çok yanıl olmuş gerçektenn ama bilemiyorum belki de askeriyenin vermiş olduğu psikoloji olabilir mi kiii bu söylediklerii:26::26:
evliliğim tehlikeye girecek diye düşünme canım inşvllah mevlv sizi ömür boyu mutlu bir şekilde bir yastıkta yaşlandırsınnneşini biraz olsun vlttan al ve kv nin yanına ameliyvttn sonrv git askerden geliince de yüz yüze eşin ile konuşup anlaşırsınızzz...
bu arada eşin aradı mı konuştunız mu tekrardn
KesinlikeOnlar burada olsaydı zaten hiçbir şeyi içimize atmak zorunda kalmazdık ..
ankarada kontrollerim var malatya uzak gidemem ki eşimde aramadı ayrıca
canım ya üzülme herşey yoluna girer.sen ameliyat olucakken eşinin sana böyle yaklaşması doğru değil.ayrıca ameliyatlı yol gitmende bna mantıklı gelmiyor en iyi annen bakar sana.eşinin bekar kardeşi varken zaten orda eşin yokken raahatta edemezsin ben olsma edemezdim diye düşünüyorum ayrıca eşininde bu durumda kendi ailesiyle kalmanı istemesi garip.ve siz çok yeni evlisiniz neden böyle sorunlar oluyorki.ne kadar süredir tanışıyorsunuz
Canım Allah yardımcın olsun, umarım eşin en kısa zamanda evliliğine ve sana sahip çıkar.. Bence ameliyattan sonra kayınvalidenlere gitme o halde birde senden hizmet beklerler .. Eşinle de telefonda artık bu konuları konuşmamaya çalış, bir şekilde araya laf sokup konuyu geçiştir çünkü şu an o sağlıklı düşünemiyor ..
canım çok geçmiş olsun.. dert etme eşinin siniri geçince arayacaktır.. maalesef evli ve uzak olmanın dezavantajı çok daha fazla oluyor
ahhh canım saol gerçekten arar ama kırılan vazo misali işte nekadar sağlıklı olursa
ankarada kontrollerim var malatya uzak gidemem ki eşimde aramadı ayrıca
ahhh canım saol gerçekten arar ama kırılan vazo misali işte nekadar sağlıklı olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?