352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım gerçekten bir gün bizi gerçekten anlarlar mı neler hissettiğimizi

Canım malesef biraz zor zamanlar geçiriyorsunuz ailece Ama evliliğim tehlikede falan aklına bile getirmemelisin bence Eminim o yuvayı ne fedakarlıklarla kurdunuz.

Geçen yine muhabbet olmuştu evliliğin ilk yılları hassas dönemler diye. Ben bu beş yılı gerçekten tanışma süreci olarak düşünüyorum. Biz eşimle 6 yıldır tanışıyoruz. Ama görüyorum ki bu ilişkinin en çok son iki yılında birbirimizi daha çok tanımaya başlamışız. Bence doğru olan ne olayın üstünü kapatıp sönmesini beklemek ne de habire tartışmalarla harlayıp söndürmemek. Doğru olan sakin olup, tartışmayı dahi tadında bırakıp uygun bir zamanda sakince oturup konuşmak. Bu şekilde biz çok yol kat ettik diye düşünüyorum ben. Ama inan birbirimizin gözünden ne düşündüğünü anlamak için daha çok zamanımız var.

Sizin için ise şartlar hiç müsait değil diye düşünüyorum. Babanızın vefatı askerlik özlem falan var malesef. En doğrusunu sen daha iyi bilirsin eşini kvdeni daha iyi tanıyorsun ama fikrimi söylememi istersen ameliyatlıyken yollara düşüp yanında kendini annen kadar iyi hissedemeyeceğin birinin yanına gitmek mantıklı değil. Bunu da eşine anlatırsın uygun dille. İyileştikten sonra gidip kvnin yanında kalabilirsin bir süre eşin gelene kadar. İkisinin de gönlü olur. Ayrıca kendi fikrim adil olmak gerektiği yönünde. Elbette kendini anne evinde daha rahat hissedersin ama iki ay kalmazsın da iki hafta kalınabilir bence. Eşinin de hoşuna gider. Eşin geldikten sonra da uygun bir şekilde oturup sorununu anlatırsın.

Kayınvalidenin tavrı anlattığın kadarıyla hoş olmamış ama eşimiz olmadan önce biz onları tanımazdık tanısak bu denli gönüllerini hoş tutmak zorunda değiliz. Şimdi bunu yapıyoruz çünkü eşlerimiz var. Onların hatrı için bunu yapmalıyız. Hem belki hastalık vefat süreci de çok yıpratmıştır onu sağlıklı düşünüp davranamıyordur hala. Ya sabır çekip bir kez daha iyi olan sen ol canım. Hatta hep iyi olan sen ol boşver. Kul bilmese de Halık bilir gerçekten. Er geç onlarında seninde yoluna çıkar bunun karşılığı...

Çok uzun oldu ama bende bu aralar duygusal davrandım. Normalde takılmayacağım şeylere takılıp kendimi yıpratmaya başlamıştım. Ama durup düşününce bunları kendime de söyleyip toparlamaya çalıştım kendimi. Bir yuva kolay kurulmuyor malesef. 3. kişiler yüzünden yıkıp gitsen vicdan azabı, yıkmayıp kalsan cehennem.

off nasıl yazmışım kusura bakma :26: gurbetserdar şunu yap bunu yap anlamında yazmak istemedim ama bazı yerlerde özne direkt senmişsin gibi olmuş. Ben de bir süredir bazı sıkıntılar yaşadım da kendime söylediklerim aslında. Emri vaki gibi algılama olur mu? marım herşey yoluna girer.

kaynanlıkta kota yok onunda olsun mutlu mesut geçinsinler :) Boşver canım hı hı de geç. Karışma desen bile karışıyor böyle insanlar.

nişanlım burada olsaydı böyle olmazdı

bu cümlenin kocamlı versiyonunu öyle çok kullanıyorum ki bu ara

canım hayırlısıyla gelecekler ve tüm sorunlarımız hallolacak inşallah

canım ewet nette var beş günde beş kil diyeti yazarsan çıkıyor. ben iki gündür dikkat ediyorum pazartesi birlikte başlayalım istersen destek oluruz o zaman birbirimize:26:

biraz araştırdım canım inş yapabilirim ya... yarın patates ile başlıyorum o zaman... yarın akşam görüşürüz o zaman nasıl geçtiği hakkında...:) ya bu arada ben bu hafta sonu hiç dikkat etmedim misafir de vardı sanırım bu hafta verirsem sırf hafta sonu aldığım kaloriler gider.:)

valla canım ben bira dikkvt etmeye başldım 2 litre su içtim. yarın sabah da hem yürüyüşe hem de o diyete başlayacağım nasıl olacak yarın akşam muhakkak konuşalım canım

ben de ücretsiz izne devam edeceğim için devam edebilirim buraya başka sorunlar çıkmadığı sürece. enin askerini de birlikte karşılarız inşallah canım

tamam canımizinde isen sen de gelirsennn tek karşılamak istemiyorum ben de sizin ki gibi olsun şen birşekildeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…