canım malum askerlik psikolojisi.. geldikten sonra her şey düzelecektir.. bir zaman sonra emin ol seni de anlamaya başlayacak.. erkeklere bazen esiyor eşime , nişanlıma , kız arkadaşıma bir can sıkıntısı yaşatayım diyorlar
Canım malesef biraz zor zamanlar geçiriyorsunuz ailecekızlar okadar dertliyimki dün gece eşimle tartıştık konumuz annesi kısaca ailesi benim eşim ailesine çok düşkündür daha kendi yuvasını kurduğunun farkında bile deil sürekli ailesiyle beraber olmak istiyor 9 ay boyunca ailesine gidip geldik nerdeyse hergün ve babası hasta olduğu için neyse dedim gidelim ama hergün gitmeyi istemediğim için eşimlede kavga ettim kayın babamda 1 ay önce vefat etti annesi bekar kardeşiyle kalıyor ben eskişehirde annemlerin yanındayım ve ayın 18 inde ankarada el bileğimden ameliyat olucam bağ kopması ve kemik içinde kist var dün eşime 2 arkadaşı akıl vermiş ve demişki eee yenge ameliyat olduktan sonra gitsin annenlerde kalsın demişler oda eşim orda 1 gün bile kalmaz demiş konu açıldı ve biz birbirimize girdik.annesi taziyede bile benimle uğraştı yok ben onlarla deilmişim yanlarında deilmişim işe güce yardım etmiyormuşum kızlar yemin ederim popom yer görmedi okadar çalıştım taziyede sonra bileğim kaldıramadı ve günlerce ağrı çektim ama yaranamadım eşim sen annemden nefret ediyosun yok kin güdüyosun bilmem ne bir sürü şey söyledi daha okadar çok yazılacak şey varki ama çok uzun olmasn die kısa kesicem yani benim eşim anneme kurban ol diyor kısacası.annesi her konuşmasında beni azarlar gibi konuşur en ufak şeyde tersler ama eşim bunları görmüyo ya görmüyo çok mutsuzum evliliğim tehlikede ne istiyolar benden ya gerçekten bıktım eşim sürekli beni suçlar ve bana sen annemle köpek gibi konuşuyosun der bigün olsun annem fena demedi hep ben fenayım şimdi soruyorum siz olsanız ne yaparsınız ben napayım bilmiyorum ailemede anlatamıyorum olaylar büyücek die sizin eşlerinizde böylemi neolur yorum yapın çıkmazdayım ..........
kaynanlıkta kota yok onunda olsun mutlu mesut geçinsinler :) Boşver canım hı hı de geç. Karışma desen bile karışıyor böyle insanlar.aynen öyle ki o kız bana akıl verecek en son kişi.. ben sırf kötü olmamak için cevap vermedim ama uyuz oldum.. bana diyor ki keşke kayınvalidem senin kayınvaliden gibi olsaydı.. kayınvaliden çok iyi biridir biz çok iyi anlaşıyoruz.. evin kızı gibi olmuş öyle rahat ki
nişanlım burada olsaydı böyle olmazdı
canım gerçekten bir gün bizi gerçekten anlarlar mı neler hissettiğimizi
canım öyle ümit ediyorum.. inşallah anlayacaklar
kaynanlıkta kota yok onunda olsun mutlu mesut geçinsinler :) Boşver canım hı hı de geç. Karışma desen bile karışıyor böyle insanlar.
bu cümlenin kocamlı versiyonunu öyle çok kullanıyorum ki bu ara
inşallah canım ne kaldı şurada :)canım hayırlısıyla gelecekler ve tüm sorunlarımız hallolacak inşallah
inşallah canım ne kaldı şurada :)
eveettt. Vee sonunda Adana diyeceğim ertesi gün Adana'dan yanıma gelecekaynen canım bak plakalar dedik durduk plakalara geldik Adana'ya doğru gidiyoruz
eveettt. Vee sonunda Adana diyeceğim ertesi gün Adana'dan yanıma gelecek
Aldık selamını canımo zmn şimdiden adanadan selam olsun sizeeee
o zmn şimdiden adanadan selam olsun sizeeee
61 'e gelince de ben selam veririm size Trabzon'dan
canım ewet nette var beş günde beş kil diyeti yazarsan çıkıyor. ben iki gündür dikkat ediyorum pazartesi birlikte başlayalım istersen destek oluruz o zaman birbirimize:26:
adanaya gelince de bennnn bir kez dvha selm veririm hepinize ben yoluma devam ederim sonra
biraz araştırdım canım inş yapabilirim ya... yarın patates ile başlıyorum o zaman... yarın akşam görüşürüz o zaman nasıl geçtiği hakkında...:) ya bu arada ben bu hafta sonu hiç dikkat etmedim misafir de vardı sanırım bu hafta verirsem sırf hafta sonu aldığım kaloriler gider.:)
ben de ücretsiz izne devam edeceğim için devam edebilirim buraya başka sorunlar çıkmadığı sürece. enin askerini de birlikte karşılarız inşallah canımadanaya gelince de bennnn bir kez dvha selm veririm hepinize ben yoluma devam ederim sonra
canım bizim askerlerimiz geldikten sonra burayı bırakmak yok.. seninle şafak saymaya devam ederiz
ben de ücretsiz izne devam edeceğim için devam edebilirim buraya başka sorunlar çıkmadığı sürece. enin askerini de birlikte karşılarız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?