352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım öyle bir sürpriz yaparsa onunla 1 hafta konuşmayacağımı bilir Çünkü terminalden gidip ben alıcam ve aylardır onun hayalini kuruyorum
mantık olarak 30 ocak doğru. ama geçen bir yerde birşey görmüştüm " askerlikte 28 çeken ayda 30 kabul edilir 31 çeken de" diye. O yüzden sanırım 30 gün üzerinden hesaplanıyor

sizin iş mevzusu ne oldu canım? Aynen devam mı düşünceler?

Canım valla bizim düşüncelerimizle büyüklerinki farklı babası birlikte devam etmek istiyor ama bakalım hayırlısı....eşim karamsar olma gelmemi bekle diyor...ama ben Bursa dışına bile gitmeye tazyikim artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....

anladım canım Umarım hakkınıza hayırlısı olsun. Bence de en mantıklısı eşinin gelmesi. Onlar gelsinler yanımıza herşey çözülür Allahın izniyle

mantık olarak 30 ocak doğru. ama geçen bir yerde birşey görmüştüm " askerlikte 28 çeken ayda 30 kabul edilir 31 çeken de" diye. O yüzden sanırım 30 gün üzerinden hesaplanıyor

Evet canım askerlikte bütün aylar 30 gün olarak hesaplanıyor, doğru söylüyorsun o zaman 1 gün yol izni olanlar 29 ocak, 2 gün olanlar da 28 ocak ....... 1 gün bile o kadar önemli ki

Evet canım askerlikte bütün aylar 30 gün olarak hesaplanıyor, doğru söylüyorsun o zaman 1 gün yol izni olanlar 29 ocak, 2 gün olanlar da 28 ocak ....... 1 gün bile o kadar önemli ki
aynen aynen. Bizim yaşadığımız yere bir gün ailelerimizin olduğu yere iki günmüş. Eşim mevburen buraya bizi almaya geleceği için iki gün olma ihtimali varmış O bile beni çok heyecanlandırıyor

Iyi geceler kizlar nasilsiniz dogan gunesle osmaniyeye merhaba diyecegiz:):)benim diyet degilde dikkat ediyorum yediklerime sirkeli balli suya devam sabah aksam egzersizler Karin bolgemi sertlestrdi daha bir hafta olmadi

sirkeli suyu bende denedim 10 gün falan 2 kilo verdim ama tadı çok kötü içemedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…