yok yok vazgeçiyorum hemen
öyledir canım onların saf yürekleri herşeyi daha iyi hissediyor. Duygusalız bu aralar herhalde
mantık olarak 30 ocak doğru. ama geçen bir yerde birşey görmüştüm " askerlikte 28 çeken ayda 30 kabul edilir 31 çeken de" diye. O yüzden sanırım 30 gün üzerinden hesaplanıyorCanım öyle bir sürpriz yaparsa onunla 1 hafta konuşmayacağımı bilirÇünkü terminalden gidip ben alıcam ve aylardır onun hayalini kuruyorum
sizin iş mevzusu ne oldu canım? Aynen devam mı düşünceler?Hemde nasıl......
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn. İyi geceler canımKızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler...rüyalarımizda askerlerimizi. Görelim inş..)
sizin iş mevzusu ne oldu canım? Aynen devam mı düşünceler?
anladım canımCanım valla bizim düşüncelerimizle büyüklerinki farklı babası birlikte devam etmek istiyor ama bakalım hayırlısı....eşim karamsar olma gelmemi bekle diyor...ama ben Bursa dışına bile gitmeye tazyikim artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....
mantık olarak 30 ocak doğru. ama geçen bir yerde birşey görmüştüm " askerlikte 28 çeken ayda 30 kabul edilir 31 çeken de" diye. O yüzden sanırım 30 gün üzerinden hesaplanıyor
aynen aynen. Bizim yaşadığımız yere bir gün ailelerimizin olduğu yere iki günmüş. Eşim mevburen buraya bizi almaya geleceği için iki gün olma ihtimali varmış O bile beni çok heyecanlandırıyorEvet canım askerlikte bütün aylar 30 gün olarak hesaplanıyor, doğru söylüyorsun o zaman 1 gün yol izni olanlar 29 ocak, 2 gün olanlar da 28 ocak ....... 1 gün bile o kadar önemli ki
aynen aynen. Bizim yaşadığımız yere bir gün ailelerimizin olduğu yere iki günmüş. Eşim mevburen buraya bizi almaya geleceği için iki gün olma ihtimali varmış O bile beni çok heyecanlandırıyor
gelsinlerde .......Ohhh inşallah öyle olur canım yaa:26:
altta kalabalık gözüküyoruz ama kimseler yokben de çıkayım madem iyi geceler kızlar
Canım öyle bir sürpriz yaparsa onunla 1 hafta konuşmayacağımı bilirÇünkü terminalden gidip ben alıcam ve aylardır onun hayalini kuruyorum
sıkıntı yoktur inşallah canımiyi geceler
Anladım canım ama bence görmeye değer. Benim bebeğim olmasa giderdimiyi geceler kolay gelsin şimdiden
Iyi geceler kizlar nasilsiniz dogan gunesle osmaniyeye merhaba diyecegiz:):)benim diyet degilde dikkat ediyorum yediklerime sirkeli balli suya devam sabah aksam egzersizler Karin bolgemi sertlestrdi daha bir hafta olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?