canımmm şimdiden başlasn mı ki ne dersinnn :26::26::26: allah şimdiden yardımcınn olsunnn cnımmm
ewet eşinin senin yanında olması lazım çünkü seni çok yalnız bırakmışşşş
annesine köpek gibi konuşuyormuşum bu diyen eşim zaten o böyle görüyormuş beni izlemişte kendisi ama annesini izleyememiş her lafında beni tersler annesi ee bende insanım ama
buna okadar çok ihtiyacım varki canım dualarında benide unutma gerçekten çok iyi geldi burda sizinle konuşmak
evet bu konuda yanlız bıraktı hep beni suçladı sanki ben düşmanlarıymışım gibi davrandı
aminn canım... ben ufaktan ufaktan bir şeyler yapıyorum ama nişanlım olmayınca pek istek olmuyoronun gelmesini bekliyorum
off nasıl yazmışım kusura bakma :26: gurbetserdar şunu yap bunu yap anlamında yazmak istemedim ama bazı yerlerde özne direkt senmişsin gibi olmuş. Ben de bir süredir bazı sıkıntılar yaşadım da kendime söylediklerim aslında. Emri vaki gibi algılama olur mu?marım herşey yoluna girer.
aman yaaa olur mu böyle şeyyyy çok zor bir durummama canım sen pes etme evliliğinin arkasında dur inşallvh eşin gelince de her şey yoluna girer ve huzurlu bir şekilde yaşarsınızzz... ve umarım annesinin sana davrvnışlarını fark ederr
6 yıl birlikteymişsiniz o zmnlar da böyle şeyler var mıydı peki
Canım malesef biraz zor zamanlar geçiriyorsunuz aileceAma evliliğim tehlikede falan aklına bile getirmemelisin bence Eminim o yuvayı ne fedakarlıklarla kurdunuz.
Geçen yine muhabbet olmuştu evliliğin ilk yılları hassas dönemler diye. Ben bu beş yılı gerçekten tanışma süreci olarak düşünüyorum. Biz eşimle 6 yıldır tanışıyoruz. Ama görüyorum ki bu ilişkinin en çok son iki yılında birbirimizi daha çok tanımaya başlamışız. Bence doğru olan ne olayın üstünü kapatıp sönmesini beklemek ne de habire tartışmalarla harlayıp söndürmemek. Doğru olan sakin olup, tartışmayı dahi tadında bırakıp uygun bir zamanda sakince oturup konuşmak. Bu şekilde biz çok yol kat ettik diye düşünüyorum ben. Ama inan birbirimizin gözünden ne düşündüğünü anlamak için daha çok zamanımız var.
Sizin için ise şartlar hiç müsait değil diye düşünüyorum. Babanızın vefatı askerlik özlem falan var malesef. En doğrusunu sen daha iyi bilirsin eşini kvdeni daha iyi tanıyorsun ama fikrimi söylememi istersen ameliyatlıyken yollara düşüp yanında kendini annen kadar iyi hissedemeyeceğin birinin yanına gitmek mantıklı değil. Bunu da eşine anlatırsın uygun dille. İyileştikten sonra gidip kvnin yanında kalabilirsin bir süre eşin gelene kadar. İkisinin de gönlü olur. Ayrıca kendi fikrim adil olmak gerektiği yönünde. Elbette kendini anne evinde daha rahat hissedersin ama iki ay kalmazsın da iki hafta kalınabilir bence. Eşinin de hoşuna gider. Eşin geldikten sonra da uygun bir şekilde oturup sorununu anlatırsın.
Kayınvalidenin tavrı anlattığın kadarıyla hoş olmamış ama eşimiz olmadan önce biz onları tanımazdık tanısak bu denli gönüllerini hoş tutmak zorunda değiliz. Şimdi bunu yapıyoruz çünkü eşlerimiz var. Onların hatrı için bunu yapmalıyız. Hem belki hastalık vefat süreci de çok yıpratmıştır onu sağlıklı düşünüp davranamıyordur hala. Ya sabır çekip bir kez daha iyi olan sen ol canım. Hatta hep iyi olan sen ol boşver. Kul bilmese de Halık bilir gerçekten. Er geç onlarında seninde yoluna çıkar bunun karşılığı...
Çok uzun oldu ama bende bu aralar duygusal davrandım. Normalde takılmayacağım şeylere takılıp kendimi yıpratmaya başlamıştım. Ama durup düşününce bunları kendime de söyleyip toparlamaya çalıştım kendimi. Bir yuva kolay kurulmuyor malesef. 3. kişiler yüzünden yıkıp gitsen vicdan azabı, yıkmayıp kalsan cehennem.
tek başına yapmak içinden gelmiyor değil mi cnımmmnişvnlın yanında iken her şeyi daha zevkli yaparsınnn
aminnnn canım allah size yaşatmasın inş .
aynen öyle canım... şafağı epey azalttık o günler gelecek inşallah
61 'e gelince de ben selam veririm size Trabzon'dan
6'a gelince de Ankaradan ben selam veririmmm.. Ama Adananın yeri başka
aydemir16 nın dediği gibi bende çok seviyorum sizleri keşke gerçekten yüzlerinizi görebilsem hatta aynı şehirde olsak
herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrrrrinşallh rüynızda sevdiceklerinizi görürsünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?