352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

annesine köpek gibi konuşuyormuşum bu diyen eşim zaten o böyle görüyormuş beni izlemişte kendisi ama annesini izleyememiş her lafında beni tersler annesi ee bende insanım ama

aman yaaa olur mu böyle şeyyyy çok zor bir durumm ama canım sen pes etme evliliğinin arkasında dur inşallvh eşin gelince de her şey yoluna girer ve huzurlu bir şekilde yaşarsınızzz... ve umarım annesinin sana davrvnışlarını fark ederr

aminn canım... ben ufaktan ufaktan bir şeyler yapıyorum ama nişanlım olmayınca pek istek olmuyor onun gelmesini bekliyorum

tek başına yapmak içinden gelmiyor değil mi cnımmm nişvnlın yanında iken her şeyi daha zevkli yaparsınnn

canım bide eşimin annesi eşimin yanında farklı yalnızken farklı davranıyor

aminnnn canım allah size yaşatmasın inş .

Canım bence çok güzel bir yazı olmuş cidden sadece gurbetserdarın değil herkesin içinden bir şeyler bulabileceği bir yorum.. Okumak iyi geldi , eline sağlık ..

herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrrrr inşallh rüynızda sevdiceklerinizi görürsünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…