aktara gidip alıcam en kısa zamanda canım sağol.boyum 1.70
kitap konusunda aynen bir kaç tane belirlemiştim ama hiç hoş gelmedi. konuşamıyor musunuz? iyiyim sadece sebepsiz hüzünlüyümcanım ya bende kitap okuyacaktım nişanlım yokken vakit geçirmek için ama elime kitabı almak gelmiyor.
iyi akşamlar canım iyiyim ben sadece nişanlım artık erkenden uyuyor gece nöbeti olduğu için bende sinir oluyorum yaaasen nasılsın
benim oraya göndermemi eşim istemedi. Haftaya izne gelince birşeyler yapmak çok istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor.kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı
nasıl yani canım
ayyy canım aynı şeyi ben düşünüyordum.. nişanlım bana yine bir şeyler göndermiş perşembe ya da cuma günü elimde olurmuş.. ben ona hiç bir şey göndermedim bende ne gönderebilirim diye düşünüyorum :44:
bende iyiyim canım aslında iyiydim niyeyse bir hüzün çöktü içime :)
müsait olamamıştır canım sıra falan da oluyor. Arar belki daha var :)
ben kitap hazırladım canım çok hoşuna gitti çok çok beğendi öneririrm herkesee
bende iyiyim canım aslında iyiydim niyeyse bir hüzün çöktü içime :)
müsait olamamıştır canım sıra falan da oluyor. Arar belki daha var :)
kitap konusunda aynen bir kaç tane belirlemiştim ama hiç hoş gelmedi. konuşamıyor musunuz? iyiyim sadece sebepsiz hüzünlüyüm
benim oraya göndermemi eşim istemedi. Haftaya izne gelince birşeyler yapmak çok istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor.
Fikri olan var mı kızlar?
ben kitap hazırladım canım çok hoşuna gitti çok çok beğendi öneririrm herkesee
evet o kitap çok güzel oluyor. sanırım geceyle ilgilişekerimmm akşamm olunca hüzünn çöküyorrrr
kitap konusunda aynen bir kaç tane belirlemiştim ama hiç hoş gelmedi. konuşamıyor musunuz? iyiyim sadece sebepsiz hüzünlüyüm
benim oraya göndermemi eşim istemedi. Haftaya izne gelince birşeyler yapmak çok istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor.
Fikri olan var mı kızlar?
nişanlın düşünceliymiş canım ne güzel.nişanlımda doğumgünümde çiçek yollamışrtı.bende birşeyler göndermek istiyorum.birde biz nereye göndericez oda sorun
Bende kitap hazırlym dedm ama arası cok yook 1 gun glnce sevdıgı tatlıyı yapıcamm o kıtabı gelıncemı versm bende dusunyrm olurmu gelnce versm ??? :) bende slow dınlıormm yettı cnmaolamamıştr musaıtte bu saaten snrada aramaz cnm yrna kaldı artık :2:
sevgili kitabı.com dan cnım
evet o kitap çok güzel oluyor. sanırım geceyle ilgili
Hayırlısı olsun canım.Bende kitap hazırlym dedm ama arası cok yook 1 gun glnce sevdıgı tatlıyı yapıcamm o kıtabı gelıncemı versm bende dusunyrm olurmu gelnce versm ??? :) bende slow dınlıormm yettı cnmaolamamıştr musaıtte bu saaten snrada aramaz cnm yrna kaldı artık :2:
anladım canım. nöbet olunca uykularını alamıyorlar malesefpek konuşamıyoruz canım yada bana yetmiyor o gecedeyen daha fazla konuşuyorduk şimdi gündüze geçti yoruluyor gece nöbeti falanda olunca erken uyuyor.benimde aklımda birşey yok atkı falan örsem kullanıcağını sanmıyorum
canım bunu bi araştırayım 22 aralık ta nişan yıldönümümüz hoş olabilir belki
Merhaba kızlar kara bulutlar dolaşıyor bu ara üzerimizde az önce eşimle bozustuk önemli birşey değil ama içtima varmış inş. Sonra arar dua edin bize nolurgüllirana canım pasta börek birşeyler hazırlarsın zaten ben basit ama hoş bir fikir vereyim sana evdeki saatin içini ac içindeki kağıdı çıkar onun yerine beyaz bir kağıda çöp adamlı ask resmi çiz bir yerine de sensiz geçen zamanın anlamı yok gibi birşey yaz ve onu koy saati kapat ve duvara as çok basit birşey ama hoş bence
bence hazırla canım ve gönder eğer öyle bir imkanın varsa emin ol çok hoşunv gidecekkkkçok şaşıırıyorlarrrrrr
5 kilo iyi olur verirsen
evet canım da ben düşündü ki onların bulunduğu kışlada ptt kargonun bir şubesi var oradan teslim alırgelen kargoyu inceliyorlar mıdır acaba :44:
Merhaba kızlar kara bulutlar dolaşıyor bu ara üzerimizde az önce eşimle bozustuk önemli birşey değil ama içtima varmış inş. Sonra arar dua edin bize nolurgüllirana canım pasta börek birşeyler hazırlarsın zaten ben basit ama hoş bir fikir vereyim sana evdeki saatin içini ac içindeki kağıdı çıkar onun yerine beyaz bir kağıda çöp adamlı ask resmi çiz bir yerine de sensiz geçen zamanın anlamı yok gibi birşey yaz ve onu koy saati kapat ve duvara as çok basit birşey ama hoş bence
Arar canım inşallah moralini bozma. iki gün sonra yanında olacaksın inşallahMerhaba kızlar kara bulutlar dolaşıyor bu ara üzerimizde az önce eşimle bozustuk önemli birşey değil ama içtima varmış inş. Sonra arar dua edin bize nolurgüllirana canım pasta börek birşeyler hazırlarsın zaten ben basit ama hoş bir fikir vereyim sana evdeki saatin içini ac içindeki kağıdı çıkar onun yerine beyaz bir kağıda çöp adamlı ask resmi çiz bir yerine de sensiz geçen zamanın anlamı yok gibi birşey yaz ve onu koy saati kapat ve duvara as çok basit birşey ama hoş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?