352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kitap konusunda aynen bir kaç tane belirlemiştim ama hiç hoş gelmedi. konuşamıyor musunuz? iyiyim sadece sebepsiz hüzünlüyüm

kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı
benim oraya göndermemi eşim istemedi. Haftaya izne gelince birşeyler yapmak çok istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor.
Fikri olan var mı kızlar?

nişanlın düşünceliymiş canım ne güzel.nişanlımda doğumgünümde çiçek yollamışrtı.bende birşeyler göndermek istiyorum.birde biz nereye göndericez oda sorun

ben kitap hazırladım canım çok hoşuna gitti çok çok beğendi öneririrm herkesee

bende iyiyim canım aslında iyiydim niyeyse bir hüzün çöktü içime :)

müsait olamamıştır canım sıra falan da oluyor. Arar belki daha var :)

Bende kitap hazırlym dedm ama arası cok yook 1 gun glnce sevdıgı tatlıyı yapıcamm o kıtabı gelıncemı versm bende dusunyrm olurmu gelnce versm ??? :) bende slow dınlıormm yettı cnma olamamıştr musaıtte bu saaten snrada aramaz cnm yrna kaldı artık :2:

pek konuşamıyoruz canım yada bana yetmiyor o gecedeyen daha fazla konuşuyorduk şimdi gündüze geçti yoruluyor gece nöbeti falanda olunca erken uyuyor.benimde aklımda birşey yok atkı falan örsem kullanıcağını sanmıyorum

Merhaba kızlar kara bulutlar dolaşıyor bu ara üzerimizde az önce eşimle bozustuk önemli birşey değil ama içtima varmış inş. Sonra arar dua edin bize nolurgüllirana canım pasta börek birşeyler hazırlarsın zaten ben basit ama hoş bir fikir vereyim sana evdeki saatin içini ac içindeki kağıdı çıkar onun yerine beyaz bir kağıda çöp adamlı ask resmi çiz bir yerine de sensiz geçen zamanın anlamı yok gibi birşey yaz ve onu koy saati kapat ve duvara as çok basit birşey ama hoş bence

nişanlın düşünceliymiş canım ne güzel.nişanlımda doğumgünümde çiçek yollamışrtı.bende birşeyler göndermek istiyorum.birde biz nereye göndericez oda sorun

evet canım da ben düşündü ki onların bulunduğu kışlada ptt kargonun bir şubesi var oradan teslim alır gelen kargoyu inceliyorlar mıdır acaba :44:

bence hazırla canım ve gönder eğer öyle bir imkanın varsa emin ol çok hoşunv gidecekkkk çok şaşıırıyorlarrrrrr

Hayırlısı olsun canım.

anladım canım. nöbet olunca uykularını alamıyorlar malesef düşünelim buluruz belki. Aslında iyiydim bu konuda ama odunlaştım galiba

bence hazırla canım ve gönder eğer öyle bir imkanın varsa emin ol çok hoşunv gidecekkkk çok şaşıırıyorlarrrrrr

inşş arıyabılır cnm yaa

nereye göndercem kii cnm.. Adresini taam anlamıyla bılmıyorum ztn 15 gun sonra geliceek .. Askerlıgını bıttırdgnde gelişinde versm anlamsız mı olur

5 kilo iyi olur verirsen

evet canım inşallah veririz kilo

evet canım da ben düşündü ki onların bulunduğu kışlada ptt kargonun bir şubesi var oradan teslim alır gelen kargoyu inceliyorlar mıdır acaba :44:

yok canım bakmazlar sanmıyorum.bende aslında pttye göndereblirim çarşıya çıktığında alabilir

canım ya onlarda hayli stresli dünde beni nişanlım biraz üzdü ama yinede küsemedim vallahi askere diye alttan aldım artık gelsinlerde normale dönsünler

Arar canım inşallah moralini bozma. iki gün sonra yanında olacaksın inşallah Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yuvalarımızın huzurunun bozulmasına izin vermesin inşallah.
Kendi evimizde olamadığımız için kısıtlı olacak ama bir günü tamamen bizim için hazırlamayı düşünüyorum her anını ufak detaylar bulmam lazım. Saat fikri çok güzelmiş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…