352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

cnım iyi gidiyor gibi ama bugün bozdum biraz utanıyorum o yüzden beş günde beş kilo diyeti var cnım onu yapıyorum ve dokuzlu çay aldım onu içiyorum cnımmm

ewet şekerim öyle olmam lazım inşallah düşerim o kiloya ama azimle başladım ilk diyetime

bana aktarda ki bayan önerdi cnım dokuzlu çayıı

eheh hadii boll şanssssss bende bırılerınden duymuştmm o çayı ama gercktn ıyı gelıomu acepp yoksa bende formumu korumak ıcın ıceyım

eheh hadii boll şanssssss bende bırılerınden duymuştmm o çayı ama gercktn ıyı gelıomu acepp yoksa bende formumu korumak ıcın ıceyım

ewet ewet çook iyi gelir dedi bana da ona güvenerekk aldımmmm
kaç kilosun ki cnım sen

merhaba kızlarrrr.... nişanlım bana ustabirliğine gittiğinde kitap göndermişti oku bana anlatırsın demişti.. yani kitap bana geleli 2 ay olacak neredeyse ben bugün bitirebildim ama napim biraz sıkıcı bir kitaptı.. nişanlıma kitabın bittiğini söyledim çok mutlu oldu ve nihayet dedi üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum

canım bu arada sen hangi şehirdensin:26::26: biz seninle tam tanışmadık sanki

ooooo canımmm maşallahhh baya hızlısınnnnnn nasıl bir kitap göndermişti ki canım böyle uzun sürdü

heheh kıtap sarmayınca sarmaz e pekı nişanlın neden bu kdr cok okumanı ıstemıs anafıkrı guzlmıymıs anlamlı fln ?

ooooo canımmm maşallahhh baya hızlısınnnnnn nasıl bir kitap göndermişti ki canım böyle uzun sürdü

evet canım çoook hızlı çıktım canım kitap 384 sayfalık bir kitaptı ama konusu beni çok sıktı.. bedenleri ölüp ruhları sürekli farklı bedenlerde can bulan 2 insanın aşkını anlatıyordu.. sürekli farklı tarihler , farklı şehirler , farklı ülkeler sıkıldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…