iyi akşamlar canım hoşgeldin iyiyim bende çok şükür nasıl gidiyor diyet ne yiyorsun bende 2 gündür biraz dikkat etmeye başladım ama çok abartmıyorum yani pilavı tatlıyı falan kestim birde beyaz ekmek yemiyorum
165 cvnım boyumda
cnım iyi gidiyor gibi ama bugün bozdum biraz utanıyorum o yüzdenbeş günde beş kilo diyeti var cnım onu yapıyorum ve dokuzlu çay aldım onu içiyorum cnımmm
normal kılonun 59 falan olması gerekıo verirsn o yuzdn
9lu çayı bende duymuştumm ıyı gelıomu :26:
ewet şekerim öyle olmam lazım inşallah düşerim o kiloya ama azimle başladım ilk diyetime
bana aktarda ki bayan önerdi cnım dokuzlu çayıı
eheh hadii boll şanssssssbende bırılerınden duymuştmm o çayı ama gercktn ıyı gelıomu acepp yoksa bende formumu korumak ıcın ıceyım
eheh hadii boll şanssssssbende bırılerınden duymuştmm o çayı ama gercktn ıyı gelıomu acepp yoksa bende formumu korumak ıcın ıceyım
ewet ewet çook iyi gelir dedi bana da ona güvenerekk aldımmmm
kaç kilosun ki cnım sen
merhaba kızlarrrr.... nişanlım bana ustabirliğine gittiğinde kitap göndermişti oku bana anlatırsın demişti.. yani kitap bana geleli 2 ay olacak neredeyse ben bugün bitirebildimama napim biraz sıkıcı bir kitaptı.. nişanlıma kitabın bittiğini söyledim çok mutlu oldu ve nihayet dedi üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum
heheh gelişmelerdn bnıde haberdar et55 kiloyum cnm
merhaba kızlarrrr.... nişanlım bana ustabirliğine gittiğinde kitap göndermişti oku bana anlatırsın demişti.. yani kitap bana geleli 2 ay olacak neredeyse ben bugün bitirebildimama napim biraz sıkıcı bir kitaptı.. nişanlıma kitabın bittiğini söyledim çok mutlu oldu ve nihayet dedi üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum
tamam canım seve seve haber veririmmmmboyunu bilmiyorum ama kilon iyi bence canımmm daha çok kilo verme
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
164 falanım :) oncedn 48-49dum bu sene aldımmm bı anda fırladı yukarı :44:
ooooo canımmm maşallahhh baya hızlısınnnnnnnasıl bir kitap göndermişti ki canım böyle uzun sürdü
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
cnım iyi gidiyor gibi ama bugün bozdum biraz utanıyorum o yüzdenbeş günde beş kilo diyeti var cnım onu yapıyorum ve dokuzlu çay aldım onu içiyorum cnımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?