352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

heheh kıtap sarmayınca sarmaz e pekı nişanlın neden bu kdr cok okumanı ıstemıs anafıkrı guzlmıymıs anlamlı fln ?

evet canım uzuuuuuuun yıllar süren bir aşkı anlatıyordu normalde ben konusu tamamen aşk üzerine yazılmış kitapları okumayı sevmiyorum nişanlım için sıktım dişimi veeeee 2 ayda kitabı bitirdim

yok canım sen çok iyisin maşallah sen kilo verme kesinlile bu kilonu koru yeterrr
aayy inşallah ben de görürüm o hallerimii

Çook sağol tatlım ideal kilom 57 imiş suanda 55 im evet oncedn baya bı kemık torbasıydım Verirsn ki aşırı kilon yoook senınde

ben kitap okumayı çok severimmm canım bölümüm itibariytle de sürekli okurduk okulda adı ne canım kitabınnn belki ben de alırımmm

Çook sağol tatlım ideal kilom 57 imiş suanda 55 im evet oncedn baya bı kemık torbasıydım Verirsn ki aşırı kilon yoook senınde

seninle hemen hemennnn aynı kiloda olmamız lazım galiba ewet cnım eskiden kemik torbası gibi olursun düşününceee

canım ya bende kitap okuyacaktım nişanlım yokken vakit geçirmek için ama elime kitabı almak gelmiyor.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

iyi akşamlar canım iyiyim ben sadece nişanlım artık erkenden uyuyor gece nöbeti olduğu için bende sinir oluyorum yaaa sen nasılsın

ben kitap okumayı çok severimmm canım bölümüm itibariytle de sürekli okurduk okulda adı ne canım kitabınnn belki ben de alırımmm

Ölümsüz Aşk - Ann BRASHARES.. kesinlikle tavsiye etmiyorum bende kitap okumayı çok seviyorum o yüzden nişanlım gönderdi ama böyle tamamen aşk üzerine yazılmış kitapları bir türlü sevemedim

aslında öyle ama benim acil kilo vermem lazımmm:26::26::26: bugün biraz bozdum gibi bol bol su içiyorum cnımm

canım ya sen verirsin vaktinde var.asıl ben napıcam 67 kiloyum bende 5 kilo vermem lazım en az ama nişanlım gelecek nerdeyse ben daha 1 kilo vermedim:26:

Ölümsüz Aşk - Ann BRASHARES.. kesinlikle tavsiye etmiyorum bende kitap okumayı çok seviyorum o yüzden nişanlım gönderdi ama böyle tamamen aşk üzerine yazılmış kitapları bir türlü sevemedim

aayyyy çok güldüm şekerimmm yaaaa kesinlikle tavsiye etmiyorum deyinceee neyse vazgeçtim bu kitabu okumuyorummmm

canım konusu güzel olan dikkatimi çekebilecek bir kitap olsa bende okumak isterim ama nişanlımın gönderdiğini sevmedim.. bir türlü elim kitaba gitmedi

kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı

canım ya sen verirsin vaktinde var.asıl ben napıcam 67 kiloyum bende 5 kilo vermem lazım en az ama nişanlım gelecek nerdeyse ben daha 1 kilo vermedim:26:

canım senin boyun kaç dokuzlu çay dene canım yemeklerden yvrım savt önce içiyorsun iştah kesiyor... ve kayısı çayı var doğadanın onu da öneririmmm

kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı

ben kitap hazırladım canım çok hoşuna gitti çok çok beğendi öneririrm herkesee

ayyy canım aynı şeyi ben düşünüyordum.. nişanlım bana yine bir şeyler göndermiş perşembe ya da cuma günü elimde olurmuş.. ben ona hiç bir şey göndermedim bende ne gönderebilirim diye düşünüyorum :44:

iyi akşamlarrrr canımmm çok şükür ben iyiyim sen nasılsın şekerimmm
bende iyiyim canım aslında iyiydim niyeyse bir hüzün çöktü içime :)

hgg fena degll sabah aradı bnmkı araması lazımdı 8 cıvarlarında aramadı keyfım kactı beklıodm aramasnı :2:

müsait olamamıştır canım sıra falan da oluyor. Arar belki daha var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…