heheh kıtap sarmayınca sarmaz e pekı nişanlın neden bu kdr cok okumanı ıstemıs anafıkrı guzlmıymıs anlamlı fln ?
yok canım sen çok iyisin maşallah sen kilo verme kesinlilebu kilonu koru yeterrr
aayy inşallah ben de görürüm o hallerimii
evet canım çoook hızlı çıktımcanım kitap 384 sayfalık bir kitaptı ama konusu beni çok sıktı.. bedenleri ölüp ruhları sürekli farklı bedenlerde can bulan 2 insanın aşkını anlatıyordu.. sürekli farklı tarihler , farklı şehirler , farklı ülkeler sıkıldım yani
canım ya o diyet bana pek sağlıklı gelmedi iyi hissetmiyorsan yapma bence
Çook sağol tatlımideal kilom 57 imiş suanda 55 im evet oncedn baya bı kemık torbasıydım Verirsn ki aşırı kilon yoook senınde
merhaba kızlarrrr.... nişanlım bana ustabirliğine gittiğinde kitap göndermişti oku bana anlatırsın demişti.. yani kitap bana geleli 2 ay olacak neredeyse ben bugün bitirebildimama napim biraz sıkıcı bir kitaptı.. nişanlıma kitabın bittiğini söyledim çok mutlu oldu ve nihayet dedi üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ben kitap okumayı çok severimmm canım bölümüm itibariytle de sürekli okurduk okuldaadı ne canım kitabınnn belki ben de alırımmm
seninle hemen hemennnn aynı kiloda olmamız lazım galibaewet cnım eskiden kemik torbası gibi olursun düşününceee
aslında öyle ama benim acil kilo vermem lazımmm:26::26::26: bugün biraz bozdum gibibol bol su içiyorum cnımm
Ölümsüz Aşk - Ann BRASHARES.. kesinlikle tavsiye etmiyorumbende kitap okumayı çok seviyorum o yüzden nişanlım gönderdi ama böyle tamamen aşk üzerine yazılmış kitapları bir türlü sevemedim
canım ya bende kitap okuyacaktım nişanlım yokken vakit geçirmek için ama elime kitabı almak gelmiyor.
iyi akşamlar canım iyiyim ben sadece nişanlım artık erkenden uyuyor gece nöbeti olduğu için bende sinir oluyorum yaaasen nasılsın
canım ya sen verirsin vaktinde var.asıl ben napıcam 67 kiloyum bende 5 kilo vermem lazım en az ama nişanlım gelecek nerdeyse ben daha 1 kilo vermedim:26:
aayyyy çok güldüm şekerimmm yaaaa kesinlikle tavsiye etmiyorum deyinceeeneyse vazgeçtim bu kitabu okumuyorummmm
kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı
canım belki sen seversin , bana pek hitap etmedi..
kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı
canım senin boyun kaçdokuzlu çay dene canım yemeklerden yvrım savt önce içiyorsun iştah kesiyor... ve kayısı çayı var doğadanın onu da öneririmmm
bende iyiyim canım aslında iyiydim niyeyse bir hüzün çöktü içime :)iyi akşamlarrrr canımmmçok şükür ben iyiyim sen nasılsın şekerimmm
hgg fena degll sabah aradı bnmkı araması lazımdı 8 cıvarlarında aramadı keyfım kactı beklıodm aramasnı :2:
ben kitap hazırladım canım çok hoşuna gitti çok çok beğendi öneririrm herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?