- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
gunaydın hanımlar
terazi gecmıs olsun amelıyatsız atlatması cok guzel canım
gurbetserdar canım sanada gecmıs olsun
sağol canım geçiyor vakit bak kasımı bitiriyoruz
Selam kızlar nasılsınız?
zaman cabuk gecsın artık yaa bunaldımmm
anladım canım en iyisini yapmışsın.keşke bende nişanlıma yakın olabilseydim
Herkese günaydın kızlar.. Bugun eşim gittiğinden beri ilk defa uzun uzun ağladım, o gittiği günden beri doğru düzgün hiç ağlamamıştım ama artık zor geliyor herhalde onu çok özlüyorum, keşke yanımda olsa hep... Eminim siz de tabi ki çok istiyorsunuzdur yanınızda olmasını ama bugun inanılmaz duygusallaştım hıçkıra hıçkıra ağladım üstelik sebepsiz yere... Çok özledim herhalde. Uzun zamandır ağlamadığımdan mıdır nedir sinirlerim boşaldı umarım bir daha bu kadar duygusallaşmam...Yaşadıklarım normal mi, yoksa bunalıma mı giriyorum anlamadım :26:
Herkese günaydın kızlar.. Bugun eşim gittiğinden beri ilk defa uzun uzun ağladım, o gittiği günden beri doğru düzgün hiç ağlamamıştım ama artık zor geliyor herhalde onu çok özlüyorum, keşke yanımda olsa hep... Eminim siz de tabi ki çok istiyorsunuzdur yanınızda olmasını ama bugun inanılmaz duygusallaştım hıçkıra hıçkıra ağladım üstelik sebepsiz yere... Çok özledim herhalde. Uzun zamandır ağlamadığımdan mıdır nedir sinirlerim boşaldı umarım bir daha bu kadar duygusallaşmam...Yaşadıklarım normal mi, yoksa bunalıma mı giriyorum anlamadım :26:
günaydın canımöyle için daraldığında duygusallaştığında içine atmamalısın.. içinden ağlamak geliyorsa ağla çünkü rahatlatıyor.. dönem dönem bende öyle oluyorum hatta önceki hafta içim şişmişti iyice karamsarlaşmıştım ağladım açıldım valla
Canım akşam ben de öyleydimBazen çok mutlu oluyorum az kaldı diyorum bazen de hiç geçmiyormuş gibi geliyor.. Sen haritamızı boya moralin yerine gelsin Şafak 36 Eki Görüntüle 870030
güçlü olmaya, güçlü durmaya çalışıyorum. Kimsenin beni güçsüz görmesini istemiyorum ondan ağlayamıyorum herhalde.. Yani cnm olgunlaştım mı, büyüdüm mü garip bişey oldu ben de.. Anlam veremiyorum kendime... Sen normal diyorsan normaldir o zaman cnm :) sen nasılsın?
evet canım artık bizlerde büyüdük askerlerimiz sayesinde .. bende iyiyim çok şükür.. kendimi temizliğe verdim[/QUOTE
:)) aynen ben de sabah temizlik yaptım şimdi de dışarı çıkıcam biraz yürüyüş iyi gelir
:)) aynen ben de sabah temizlik yaptım şimdi de dışarı çıkıcam biraz yürüyüş iyi gelir
evet caNIM kesinlikle çok iyi gelir.. bugün Trabzon'da da hava çoooook güzel
ne güzel cnm işte tam yürüyüş yapılacak hava.. Ben birazcık yürüyüş yapayım bakalım, iyi gelir belki.. Görüşürüz kızlar, hepinize selamlar...
zey çok teşekkür ederim cnm, sayende gülümsedim. morfistana yazdıktan sonra yine saçma sapan duygusallaştım senin yazdığını okuyunca gülümsedimm, kızlar iyi ki varsınız.... Allah'ım hep bahtınızı açık etsin, güzel yazılar yazsın...
Amiiinn canım benimBundan sonra hep gülüp mutlu olucaz inşallahh
merhaba hanımlar nasılsınız? Fırsat buldukça ne yapıyorsunuz diye bi bakıyorum :)
terazi çok sevindim canım ameliyata gerek olmamasına. Geçmişler olsun inşallah
ben de ben de.. hatta normal mi diye düşünmeye başladım yukarıda yazdım zaten ama ağlayınca birazcık rahatladım sanki biraz komik ama
biz de yakın değiliz ki cnm 10 saatlik mesafe var aramızda akşam biniyorum otobüse sabaha oradayım, ama imkanım oldukça gidiyorum işte
sağol canım
canım evcimi çıkarıyorsun her gittiğinde.yoksa çarşı izninde mi gidiyiorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?