352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

mantıklı canım ya ocak geldikten sonra mühim değil ben sizden biraz daha fazla bekleyeceğim ama olsunbeklemek bile güzel sevdiğimi

işte böyle düşünmek en güzeli cnm, ben eşim ilk gittiğinde çok kötüydüm sürekli onu düşünüyordum.. Sonra dedim ki eşimi beklemek bile güzel..Ondan sonra bunalımdan kurtuldum, kendime gelmeye başladım. İnşaAllah sağ salim dönerler, bizim de bu hasretimiz biter.. Mutlu mesut yaşarız ömür boyu

inşallah canım.çok şükürki rahat yerdeler ne şartlarda askerlik yapanlar var canım onlar sağlıklı olsunda yeterli zaman öyle de böylede geçiyor özlem dorularda ama dayanıcaz en zor zamanı atlattık zaten.siz izin kullanmadınızmı canım

tatlım senınkı nereede asker

yok cnm izin kullanmadık biz, zaten ben mümkün olduğunca eşimin yanına gitmeye çalışıyorum ne demiştik sağlıklı olsunlar yeter, çok azıcık kaldı gel Ocak gel hatta 28 Ocak gel

yok cnm izin kullanmadık biz, zaten ben mümkün olduğunca eşimin yanına gitmeye çalışıyorum ne demiştik sağlıklı olsunlar yeter, çok azıcık kaldı gel Ocak gel hatta 28 Ocak gel

anladım canım en iyisini yapmışsın.keşke bende nişanlıma yakın olabilseydim

kızlar aranızda eşi yahşihan kırıkkalede olan vardı bana özelden dönebilir mi kocam birşey sordu yardım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…