- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
biz zey ile Ocak'a şafak saymaya karar vermiştik en son, sen de öyle yap canım, Ocak nasılsa geçicek
mantıklı canım ya ocak geldikten sonra mühim değil ben sizden biraz daha fazla bekleyeceğim ama olsunbeklemek bile güzel sevdiğimi
Kızlarhaftaya bu saatlerde gelıyor olucaaaaaaaak cok sevınıyorum
işte böyle düşünmek en güzeli cnm, ben eşim ilk gittiğinde çok kötüydüm sürekli onu düşünüyordum.. Sonra dedim ki eşimi beklemek bile güzel..Ondan sonra bunalımdan kurtuldum, kendime gelmeye başladım. İnşaAllah sağ salim dönerler, bizim de bu hasretimiz biter.. Mutlu mesut yaşarız ömür boyu
ne güzel canım ya yemin töreni zamanı geldi aklıma gidecekmiyim nasıl olacak diye vakit geçiyordu
inşallah canım.çok şükürki rahat yerdeler ne şartlarda askerlik yapanlar var canım onlar sağlıklı olsunda yeterli zaman öyle de böylede geçiyor özlem dorularda ama dayanıcaz en zor zamanı atlattık zaten.siz izin kullanmadınızmı canım
tatlım senınkı nereede asker
çorumda canım senin
manisa merkezde ordan kıbrısa gtck tatlımmm
sen nerdesin canım
istanbuldayım bende.. Kalkıp taa uzaklara gidicek
istanbuldayım bende.. Kalkıp taa uzaklara gidicek
inşallah canım.çok şükürki rahat yerdeler ne şartlarda askerlik yapanlar var canım onlar sağlıklı olsunda yeterli zaman öyle de böylede geçiyor özlem dorularda ama dayanıcaz en zor zamanı atlattık zaten.siz izin kullanmadınızmı canım
yok cnm izin kullanmadık biz, zaten ben mümkün olduğunca eşimin yanına gitmeye çalışıyorumne demiştik sağlıklı olsunlar yeter, çok azıcık kaldı gel Ocak gel hatta 28 Ocak gel
bende istanbuldayım canım çoruma bile gidemedim ziyarete
bende istanbulda olmak istiyoruuuuuuummmm :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?