352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım ya üzülmek yok az kaldı hem ne güzel gidip görüyorsun eşinii,ben 2 aydan fazla oldu görmedim.bende çalışıyorum bugün izinliydim pazar gezdim ablamla yoruldum.evde oturup yalnız kalınca hüzün kaplıyor fazla yalnız kalmamaya çalış canım

ahh terazicim benim de 2 ay olacak neredeyse, en son bayramda gitmiştim yanına... İlk zamanlar sık gidiyordum ondan zor alıştım sanırım. Hiç bu kadar uzun ayrılmamıştık. Ayda 1 kere görüşürüz en kötü diyordum ama Kasım ayında gidemedim işte o yüzden sanırım ama düzeldim şuan gayet iyi hissediyorum kendimi Hem bugun telefonla da uzun uzun konuştuk, rahatladım Aralık ayında gidicem işte... Aslında nişanlı olarak da beklemek de çok zordur. Nişan sürecinde seni çok iyi anlıyorum canım, Allah hepimize kolaylıklar versin...

amin canım.evet zor nişanlım yokken hiçbişey yapasım gelmiyor aslında.yarında kayınvalidem çağırdı aşure yapıcakmış gidebilirsem uğrayacağım.nişanlımı daha çok özlüyorum orda olduğumda.gitmesem ayıp olurmu diyorum gitsem mi ayıp sürekli bilemedim.2 ay içinde 2 kez gittim aslında

Ben de bilemedim cnm, zaten bizim kv-gelin ilişkilerimiz örnek teşkil etmez, yani ben de pek anlayamıyorum bu işlerden Kv ile aramız kötü değildir ama iyi de değildir yani o yüzden bilemedim cnm, daha örnek olabilecek arkadaşların fikir vermesi daha doğru olur sanırım

neden canım uzakta mı oturuyosunuz siz

canım yurt dışından kuzenim geldi.. 2 aylık bebişi var.. onunla zaman geçiriyorum.. genelde bu saatlerde girebiliyorum..

ayy ne güzel morfistan ne şanslısın cnm, zaman çabuk geçiyordur senin için

Günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın cnm ben iyiyim, sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…