- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Herkese günaydın kızlar.. Bugun eşim gittiğinden beri ilk defa uzun uzun ağladım, o gittiği günden beri doğru düzgün hiç ağlamamıştım ama artık zor geliyor herhalde onu çok özlüyorum, keşke yanımda olsa hep... Eminim siz de tabi ki çok istiyorsunuzdur yanınızda olmasını ama bugun inanılmaz duygusallaştım hıçkıra hıçkıra ağladım üstelik sebepsiz yere... Çok özledim herhalde. Uzun zamandır ağlamadığımdan mıdır nedir sinirlerim boşaldı umarım bir daha bu kadar duygusallaşmam...Yaşadıklarım normal mi, yoksa bunalıma mı giriyorum anlamadım :26:
canım ya üzülmek yok az kaldı hem ne güzel gidip görüyorsun eşinii,ben 2 aydan fazla oldu görmedim.bende çalışıyorum bugün izinliydim pazar gezdim ablamla yoruldum.evde oturup yalnız kalınca hüzün kaplıyor fazla yalnız kalmamaya çalış canım
ahh terazicim benim de 2 ay olacak neredeyse, en son bayramda gitmiştim yanına... İlk zamanlar sık gidiyordum ondan zor alıştım sanırım. Hiç bu kadar uzun ayrılmamıştık. Ayda 1 kere görüşürüz en kötü diyordum ama Kasım ayında gidemedim işte o yüzden sanırım ama düzeldim şuan gayet iyi hissediyorum kendimiHem bugun telefonla da uzun uzun konuştuk, rahatladım Aralık ayında gidicem işte... Aslında nişanlı olarak da beklemek de çok zordur. Nişan sürecinde seni çok iyi anlıyorum canım, Allah hepimize kolaylıklar versin...
amin canım.evet zor nişanlım yokken hiçbişey yapasım gelmiyor aslında.yarında kayınvalidem çağırdı aşure yapıcakmış gidebilirsem uğrayacağım.nişanlımı daha çok özlüyorum orda olduğumda.gitmesem ayıp olurmu diyorum gitsem mi ayıp sürekli bilemedim.2 ay içinde 2 kez gittim aslında
Ben de bilemedim cnm, zaten bizim kv-gelin ilişkilerimiz örnek teşkil etmez, yani ben de pek anlayamıyorum bu işlerdenKv ile aramız kötü değildir ama iyi de değildir yani o yüzden bilemedim cnm, daha örnek olabilecek arkadaşların fikir vermesi daha doğru olur sanırım
neden canım uzakta mı oturuyosunuz siz
yooo uzakta oturmuyoruz da böyle kayınvalide-gelin ilişkimiz pek yok öyle söyleyim, ama aramızda sorun da yok. Birbirimize mesafeliyiz sadece :) Alışacağız zamanla
pardon yanlış yazmışım 65
kızlar nerelerdesiniz bu akşam çok sessizdi burası
bizim kızlar çok uykucu yahuuu
sende pek gelmiyorsun canım bu aralar
canım yurt dışından kuzenim geldi.. 2 aylık bebişi var.. onunla zaman geçiriyorum.. genelde bu saatlerde girebiliyorum..
anladım canım bende çıkıyorum iyi geceler
anladım canım sorun olmasında mesafe olsada olur.evlenince bakalım biz nasıl olucaz.
Canım biz zaten öncesinde sorunlar yaşadığımız için arada şuan mesafeler var uzun hikaye ama şuanda bir sorunumuz yok, umarım çok güzel bi ilişkiniz olur, hep özenmişimdir kv-gelin güzel ilişkilerine, hayırlısı bakalım
benim şafakta 74
canım yurt dışından kuzenim geldi.. 2 aylık bebişi var.. onunla zaman geçiriyorum.. genelde bu saatlerde girebiliyorum..
Günaydın kızlar nasılsınız?
Herkese iyi pazarlar kızlar nasılsınız 60'lar nasıl geçiyor ?
60'lar bence güzel gidiyor şafak 65haftaya 50'ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?