Öyle miiii ne güzelbende özendim sanki terhis için mi yaptırsam diyorum birde asker pastası yaptırıcam inşallah
yaaa süpersin, evet çok güzel hep böyle düşünelim ay sonunu bundan sonra kızlar
Morfistancım sen her ay sonunda aynı şeyi söylüyorsun, ay sonları sana iyi gelmiyor yapma böyle
terazicim az kaldı sana da sık dişini 15 gün fark var aramızda bak taaa ne kadar zaman geçmiş 15 gün mü geçmicek
Günaydın kızlar...
Slm kizlar bunalimlardayim giremiyorum canim bisi istemiyor bu aralar Ay sonu bana gecmek bilmedi bir garip ruh halindeyim ders calismayada basladim
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlarr
Canım benım bunalım durumu bir çoğumuz da var ay sonu depresyonu sanırım buKırıkkale'ye gitmeyi düşünüyordun ne zaman gideceksin?
Bu cuma gidicem canim ins nasilsin bu arada oglusun nasil?
Hastayım biraz pek keyfim yok bu ara....oğlumda iyi dün babasıyla görüştük nette iyi geldi ikisine de....emir nasıl ne güzel bu hafta görüşecekmişsin eşinle bu bunalım durumu neden canım?
Merhaba hanımlar sanırım herkes bunalmış. Zaten genelde ayların ikinci yarısı böyle oluyorBizimde son iki günümüz. Rüya gibi bir haftadan sonra kabus yine başlıyor
ben çooook bunladım.. valla iyi ki evlenmeden nişanlımı askere göndermişim.. evli olsaydım kayınvalidem asla bırakmazdı beni.. sürekli aynı şey.. her aramasında gelirsin bize , anneannen gelecek gelirsin , gülşen (görümcem) gelecek gelirsin , gelirsin babaanneye gideriz sıkıldım artık yaa.. ben nişanlım yokken orda çoooook sıkılıyorum..
Malesef insanlardan beklenti oluyor. Hele evlen daha kimler ne bekleyecekŞaka bir yana da canım elin mahkum eşin için yapıyorsun bunları. Yada hiç taviz vermeyip resmi olacaksın. Yüzükler takılır takılmaz bu muhabbetlere dahil oluyorsun ne yazık ki. Bu arada inan bende kvdemlerde eşimin yokluğunu daha çok hissediyorum
bende bu hafta sonu gitcektim eşimin yanına banka eğitim koymus ya cok canım sıkılıdı üffffffffffffff
canım bir sonra ki hafta gidersin.. hem aralığa girmiş olacağız.. dönüşleri daha da yaklaşmış olacak
Slm kizlar bunalimlardayim giremiyorum canim bisi istemiyor bu aralar Ay sonu bana gecmek bilmedi bir garip ruh halindeyim ders calismayada basladim
Merhaba hanımlar sanırım herkes bunalmış. Zaten genelde ayların ikinci yarısı böyle oluyorBizimde son iki günümüz. Rüya gibi bir haftadan sonra kabus yine başlıyor
ben çooook bunladım.. valla iyi ki evlenmeden nişanlımı askere göndermişim.. evli olsaydım kayınvalidem asla bırakmazdı beni.. sürekli aynı şey.. her aramasında gelirsin bize , anneannen gelecek gelirsin , gülşen (görümcem) gelecek gelirsin , gelirsin babaanneye gideriz sıkıldım artık yaa.. ben nişanlım yokken orda çoooook sıkılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?