352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ama napim canım son günler beni çok kasıyor.. Allahtan kuzenimin bebeği var.. beni epey oyalıyor

Slm kizlar bunalimlardayim giremiyorum canim bisi istemiyor bu aralar Ay sonu bana gecmek bilmedi bir garip ruh halindeyim ders calismayada basladim

Slm kizlar bunalimlardayim giremiyorum canim bisi istemiyor bu aralar Ay sonu bana gecmek bilmedi bir garip ruh halindeyim ders calismayada basladim

Canım benım bunalım durumu bir çoğumuz da var ay sonu depresyonu sanırım buKırıkkale'ye gitmeyi düşünüyordun ne zaman gideceksin?

Hastayım biraz pek keyfim yok bu ara.... oğlumda iyi dün babasıyla görüştük nette iyi geldi ikisine de....emir nasıl ne güzel bu hafta görüşecekmişsin eşinle bu bunalım durumu neden canım?

Emirde gidicez ya basladi hastalanmaya CNm genizeti surekli hastalandiriyor bilmiyorum ki sure aZaldikca daha da Zor oluyor baska
Seylerde var ailevi olmayan bugun bilet bakicam bakalim

Merhaba hanımlar sanırım herkes bunalmış. Zaten genelde ayların ikinci yarısı böyle oluyor Bizimde son iki günümüz. Rüya gibi bir haftadan sonra kabus yine başlıyor

Merhaba hanımlar sanırım herkes bunalmış. Zaten genelde ayların ikinci yarısı böyle oluyor Bizimde son iki günümüz. Rüya gibi bir haftadan sonra kabus yine başlıyor

ben çooook bunladım.. valla iyi ki evlenmeden nişanlımı askere göndermişim.. evli olsaydım kayınvalidem asla bırakmazdı beni.. sürekli aynı şey.. her aramasında gelirsin bize , anneannen gelecek gelirsin , gülşen (görümcem) gelecek gelirsin , gelirsin babaanneye gideriz sıkıldım artık yaa.. ben nişanlım yokken orda çoooook sıkılıyorum..

Malesef insanlardan beklenti oluyor. Hele evlen daha kimler ne bekleyecek Şaka bir yana da canım elin mahkum eşin için yapıyorsun bunları. Yada hiç taviz vermeyip resmi olacaksın. Yüzükler takılır takılmaz bu muhabbetlere dahil oluyorsun ne yazık ki. Bu arada inan bende kvdemlerde eşimin yokluğunu daha çok hissediyorum

ben küçüğüm diye sanki her zaman ben oraya gitmek zorundayım.. o da gelebilir ailemi ziyaret edebilir.. sonuçta erkek tarafı yani.. ama ziyaret etmek sanki sadece benim görevimmiş gibi davranıyorlar gerçekten oraya gidince 2 gün çok karamsar oluyorum.. sanki nişanlım hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum o psikolojiyi zar zor atıyorum üzerimden

Nisacım inan ki hepimiz aynı durumdayız, ben de bir bunalıma giriyorum sonra tekrar çıkıyorum genelde hep uyumak istiyorum çok azıcık kaldı diyorum sonra....

aynen cnm ben de çok bunaldım ay sonları bize yaramıyor sanırım 20'sinden sonra başlıyoruz

Morfistancım birazcık sabırlı ol cnm 2 ay kaldı :) malesef nişanlı olarak asker yolu beklemek daha zor sanırım ama sen de şöyle düşün, hiçbir zmn yani evlendikten sonra ne zaman askere gitcek demiceksiniz, planlarınızı istediğiniz gibi yaparsınız

Bizim 352. dönem hatunlarına bir şey oldu son zamanlarda, kızlarrr silkelenip kendimize geliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…