352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

çok şükür canım evlendikten sonra hiç ayrı kalmayacağız inşallah daa şunu anladım ki bu kısa dönem askerlik hiçte kısa değilmiş

Emirde gidicez ya basladi hastalanmaya CNm genizeti surekli hastalandiriyor bilmiyorum ki sure aZaldikca daha da Zor oluyor baska
Seylerde var ailevi olmayan bugun bilet bakicam bakalim

Geçmiş olsun emir kuzuya babası gelsin de Biran önce kurtulun su genizetinden inşaallah....az kaldı be canım 3/2 si bitti neredeyse ben kendime gelmeye başlıyorum sankisende canını sıkan her neyse bir an önce atlatırsın umarım.....

Kızlar neden burda kimsecikler olmuyor valla 355.leri kıskanmaya başladım her aksam toplanıyorlar masaallah bizde ses Seda yok(

Evet yaa ben kocama rağmen giriyorum ama kimseleri bulamıyorum Sanırım aynı saatlerde buluşamıyoruz
Eeee canım nasıl gecti izniniz sanırım iki gün kalmış şimdiden sıkıntı yapma sakın ben yapmıştım son iki günü kendime zehir etmiştim sonrada pişman oldum tabiii tadını çıkartmaya bak.....

çok güzeldi canım iyi ki izin kullanmışız dedik. İkimizede çok iyi geldi. Yok canım az kaldığı için mi nedir çok rahat içim. Gidecek olması zor gelmiyor.

Sen nasılsın? Görüşme sonrası zor geliyor mu?

Ilk izinden sonra ayrılmak çok zor gelmişti bana ama yanına gittiğimizde hiç öyle olmadı bakalım Ocak'ta yine izin kullanacağız herhalde o zaman hiç zor gelmez son ayrılış olacak inşaallah....izin kullanmak çok rahatlatıyor iki tarafı da ben hep diyorum bana göre süreyi uzatmaya deger sizin cokta uzamadı de mi

Aslında ulaşım kolay olsa sık sık kullanmak mantıklı daha kolay geçer zaman. İnşallah canım sonra ayrılık yokkk. Evet canım sadece 3 gün uzadı.

canım ya bende aynı durumdayım kayınvalidem pazar için gel dedi aşure yapacağım belki dedi bende çalışıyorum akşamcıyım bu hafta gelebilirsem gelirim dedim.dede de onlarda olduğu için dayanamadım gittim.tabi aşure yapmamış o ayrı:)haftaya yapacak sanırım.2-3 saat oturdum sonra işe geldim.3 kez üstüste gittim onların gelmesi lazım artık çağırsada gidemiycem.evet zor oluyor yani nişanlı olup nişanlın olmadan gitmekevli olsak böyle olmazdı.off bitsin artık askerlik.

kayınvalidem aradığında telefonu açasım gelmiyor yine çağıracak diye.. bende kaç kez gittim kendisi şu gün size gelecem demiyor hiç.. valla nişanlı olup göndermekte evli olup göndermekte ne zormuş.. arada kalan bizler oluyoruz

Nisanli arkadaslar gercekten cok can skci durum surekli kv ziyareti yada cagirmalr bu aksam toplasalim mi bende baktim 355 lerin topik mesaj sayisi bile bize yaklasmis

canım soyle bı okudum da gercekten zor bı durum ama kv lenlerde sızı zıyaret etmesı lazım bence

evet canım ya birde nişanlım olmadanorda ufak bi laf bile olsa canımı sıkıyor nişanlımada söyleyince gereksiz tartışıyoruz.bitsin artık askerlik

Nisanli arkadaslar gercekten cok can skci durum surekli kv ziyareti yada cagirmalr bu aksam toplasalim mi bende baktim 355 lerin topik mesaj sayisi bile bize yaklasmis

olur canım ben 2ye kadar nette olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…