- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Oyle deme canm cok fark yok bu kadar sabrediyoruz ya oda cabuk gecer
geçer inşallah canım
Canımcım bizde birlikt attırırız kalan şafakları benimki 10 gün fazla
senin şafak 65 canım güncellemedin mi
Eklemiyorum canm moralim bozulmasın diye sonradan eklicem
ben de şunu anladım ki sayılı gün çabuk geçmiyormuş !
Bizde problem bendeydi ama kıymet anladım eşim gidince...bu arada sen bi tatil ayarlamayı düşünüyordun ne oldu o halledebişdin mi
Gunaydin kizlar
Günaydın nasılsın? kimsecikler olmuyor burada sabahtan asıl muhabbet akşam bende akşam pek giremiyorum
Gunaydin kizlar
Günaydın canım....otel baya pahalıymıs ama daha ucuz ve güzeli de vardır muhakkak
Tabi ki vardir CNm ama cok guzeldi uykucu sirinin evi diye yer evimde yeter ayarlayamazsam evimizide cok ozledik
Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığınaŞükür ki az kaldı.
amiin canım hepimiznkini inşallah. Evet insan alışıyor, yeniden ayrılmak zor geliyor ama birlikte geçen zamana değiyor canım. İmkanın varsa git gör derim iyi geliyorcanım Allah kavuştursun.alışana kadar biraz zor gelir ama olsun az kaldı dediğin gibi.bende çok özledim çok kararsızım gidip gitmeme konusunda
Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığınaŞükür ki az kaldı.
Iyiyim CNm Su kasim bitse daha da iyi olacagiz😀😀sen nasilsin nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?