352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bizde problem bendeydi ama kıymet anladım eşim gidince...bu arada sen bi tatil ayarlamayı düşünüyordun ne oldu o halledebişdin mi

Canim abantdan bakiyorum hala bir yer cok begenmistim o odaya 600cikardilar iki kisi fazla geldi bakmaya devam ediyorum

Tabi ki vardir CNm ama cok guzeldi uykucu sirinin evi diye yer evimde yeter ayarlayamazsam evimizide cok ozledik

Eşim bahsetmişti ordan arkadaşları tavsiye etmişler çok övmüşler askerlik bitişinde bi ara gidelim diyordu bakalım nasip.. dediğin gibi evde olmak bile yetiyor ki sende uzaksın evinden sende özlemişsindir

Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığına Şükür ki az kaldı.

Merhaba kızlar nasılsınız? Eşimi yolcu ettim bugün. Nasıl da alışmışım bir haftadır varlığına Şükür ki az kaldı.

canım Allah kavuştursun.alışana kadar biraz zor gelir ama olsun az kaldı dediğin gibi.bende çok özledim çok kararsızım gidip gitmeme konusunda

canım Allah kavuştursun.alışana kadar biraz zor gelir ama olsun az kaldı dediğin gibi.bende çok özledim çok kararsızım gidip gitmeme konusunda
amiin canım hepimiznkini inşallah. Evet insan alışıyor, yeniden ayrılmak zor geliyor ama birlikte geçen zamana değiyor canım. İmkanın varsa git gör derim iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…