Ben de dün akşam nur topu gibi kaz ayaklarım olduğunu farkettim. Hatta sürü geçmiş galibaaynen cnm bnm de öyleDiğer topiclere de bakıyorum ben, hem çok faydalı şeyler öğreniyorum Eşim gelene kadar şu sivilcelerimden ve akne izlerimden kurtalayım diyorum Bu arada öyle bir üşengeçlik var ki bu sabah, erkenden kalkmama rağmen kahvaltı bile hazırlamadım
Günaydın canım. Burası pırıl pırıl ama çooook soğukKızlar Günaydın, Ankara'da göz gözü görmüyen berbat bir sis var ..:44:
bence de günümüz az kaldı. aydemiiiirrr neredesin repertuarına ihtiyacımız varzayıflama işi yalan oldu kızlar ama cilt bakımını bari ihmal etmeyelim
günaydınn hatta tunaydın kızlar biz epey geç kalktık :26::26: nasılsınız cilt bakımları konusuluyor bende varım ya siyah noktalara zayıflama icin söyle kararlı olursak sıkı takip etsek 1 aya 4 5 kilo veririz belki
merhaba canım o zamangünaydınn hatta tunaydın kızlar biz epey geç kalktık :26::26: nasılsınız cilt bakımları konusuluyor bende varım ya siyah noktalara zayıflama icin söyle kararlı olursak sıkı takip etsek 1 aya 4 5 kilo veririz belki
bence de günümüz az kaldı. aydemiiiirrr neredesin repertuarına ihtiyacımız var
öyle canım her halimizi bilsinler. de ben çocuk izinde olma eşimin olmaması derken çok saldım sonuç kaz ayaklarımgünümüz az kaldı derken paniklesek mi mutlu mu olsak bilemedim ama biz yine de mutlu olalım sonuçta onlar bizim en çirkin hallerimizi bile seviyorrrrrben yazın sodayı buz kalıplarına döküp buzluğa atıyordum donunca çıkartıp yüzümde gezdiriyordum tertemiz oluyordu yüzüm ama şimdi onu yapamam
öyle canım her halimizi bilsinler. de ben çocuk izinde olma eşimin olmaması derken çok saldım sonuç kaz ayaklarımBu uğraşlarla daha çabuk geçer belki. Bende onu burada yapsam herhalde kendim donarım
Ben de dün akşam nur topu gibi kaz ayaklarım olduğunu farkettim. Hatta sürü geçmiş galibaBakım onarıma almam lazım kendimi ama ben de çok üşeniyorum bu aralar yaa Temizlik yalan oldu desene
valla cnm kahvaltı yaptım,hala üşeniyorm saat 1 olsun başlıcam temizliğeAyaklar için patikler var krem sürüp giyiyorsun sabaha yumuşacık
Günaydın canım. Burası pırıl pırıl ama çooook soğuk
günaydınn hatta tunaydın kızlar biz epey geç kalktık :26::26: nasılsınız cilt bakımları konusuluyor bende varım ya siyah noktalara zayıflama icin söyle kararlı olursak sıkı takip etsek 1 aya 4 5 kilo veririz belki
valla canım kilo verme işinde toplanamıyoruz sonuçta herkesin yaşantısı farklı ama cilt bakımını beraber uygulayabiliriz ..
aynen canım ki işe yaradıklarını sanmıyorum kremlerin birşeyi yapıyor başka tarafı yıkıyorlar. evet bakımlı hatunben de öyle krem falan kullanmam canım, evde bir şeyler yapasım var .. aydemir mi tecrübeli konuda
aynen canım ki işe yaradıklarını sanmıyorum kremlerin birşeyi yapıyor başka tarafı yıkıyorlar. evet bakımlı hatun
gerçi oda doğru tabi uzman gözü farklı. Benim cildim de aksine kuru bu aralar. Sanırım yeterince sıvı tüketmiyorumdün iş çıkışı kozmetikçilere gittim, cilt analizi yaptılar, nemlendiricin yetersiz cildin yağlı temizleyici iyi temizlemiyor dediler canım çok sıkıldı.. evde kremi nasıl yapıcaz ki? ya ayarlayamazsak ya daha çok zarar verirse diye korkuyorm hazır alıcam ben ama hangi ürün ?
Kolay gelsin konuşuruz yine. Yoğunlaşalım hem zaman geçsin hem güzelleşelimKızlar ben temizliğe başlıyorum, cilt bakımı konusunda önerilerinizi bekliyorumUmarım, sivilce, akne izleri ve siyah noktalarımızdan biran önce kurtuluruz, görüşürüz
zayıflama işi yalan oldu kızlar ama cilt bakımını bari ihmal etmeyelim
dün iş çıkışı kozmetikçilere gittim, cilt analizi yaptılar, nemlendiricin yetersiz cildin yağlı temizleyici iyi temizlemiyor dediler canım çok sıkıldı.. evde kremi nasıl yapıcaz ki? ya ayarlayamazsak ya daha çok zarar verirse diye korkuyorm hazır alıcam ben ama hangi ürün ?
valla yalan oldu arkadaşım ben evlendikten sonra 10 kilo aldım beni gören ne olmuş şişmişsin bebekmi var diyolar bende yok diyorum utanıyorum ya boğazım durmuyoki az önce yarım ekmek yedim yemekte belki daha fazla
aynen canım ben de öyle kpss.e hazırlanma döneminde stresten gece gündüz yedim şimdi de konstantre olup veremiyorum .. o yüzden hiç eski arkadaşlarımla görüşmeyi tercih etmiyorum
aynen canım ki işe yaradıklarını sanmıyorum kremlerin birşeyi yapıyor başka tarafı yıkıyorlar. evet bakımlı hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?