352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben de dün akşam nur topu gibi kaz ayaklarım olduğunu farkettim. Hatta sürü geçmiş galiba Bakım onarıma almam lazım kendimi ama ben de çok üşeniyorum bu aralar yaa Temizlik yalan oldu desene
Kızlar Günaydın, Ankara'da göz gözü görmüyen berbat bir sis var ..:44:
Günaydın canım. Burası pırıl pırıl ama çooook soğuk

günaydınn hatta tunaydın kızlar biz epey geç kalktık :26::26: nasılsınız cilt bakımları konusuluyor bende varım ya siyah noktalara zayıflama icin söyle kararlı olursak sıkı takip etsek 1 aya 4 5 kilo veririz belki

valla canım kilo verme işinde toplanamıyoruz sonuçta herkesin yaşantısı farklı ama cilt bakımını beraber uygulayabiliriz ..

merhaba canım o zaman evet canım benim facedeki grupta arkadaşlar haftada 1 kilodan fazla veriyorlar ki emzirdikleri için sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorlar. son günler canlanalım artık sayın konu yöneticim

bence de günümüz az kaldı. aydemiiiirrr neredesin repertuarına ihtiyacımız var

günümüz az kaldı derken paniklesek mi mutlu mu olsak bilemedim ama biz yine de mutlu olalım sonuçta onlar bizim en çirkin hallerimizi bile seviyorrrrr ben yazın sodayı buz kalıplarına döküp buzluğa atıyordum donunca çıkartıp yüzümde gezdiriyordum tertemiz oluyordu yüzüm ama şimdi onu yapamam

öyle canım her halimizi bilsinler. de ben çocuk izinde olma eşimin olmaması derken çok saldım sonuç kaz ayaklarım Bu uğraşlarla daha çabuk geçer belki. Bende onu burada yapsam herhalde kendim donarım

öyle canım her halimizi bilsinler. de ben çocuk izinde olma eşimin olmaması derken çok saldım sonuç kaz ayaklarım Bu uğraşlarla daha çabuk geçer belki. Bende onu burada yapsam herhalde kendim donarım

ben de öyle krem falan kullanmam canım, evde bir şeyler yapasım var .. aydemir mi tecrübeli konuda

yaa ben de varım siyah noktalarla başım dertte yağlı bir cildim var şuan araştırma aşamasındayım bakalım, bir sürü ürün var aklımda hangisini alacağımı şaşırdım

valla canım kilo verme işinde toplanamıyoruz sonuçta herkesin yaşantısı farklı ama cilt bakımını beraber uygulayabiliriz ..

evet cilt bakımı çok önemli yağlı cilt için kullandığım temizleyici ve nemlendirici yeterli değilmiş, araştırıyorum ben de

aynen canım ki işe yaradıklarını sanmıyorum kremlerin birşeyi yapıyor başka tarafı yıkıyorlar. evet bakımlı hatun

dün iş çıkışı kozmetikçilere gittim, cilt analizi yaptılar, nemlendiricin yetersiz cildin yağlı temizleyici iyi temizlemiyor dediler canım çok sıkıldı.. evde kremi nasıl yapıcaz ki? ya ayarlayamazsak ya daha çok zarar verirse diye korkuyorm hazır alıcam ben ama hangi ürün ?

Kızlar ben temizliğe başlıyorum, cilt bakımı konusunda önerilerinizi bekliyorum Umarım, sivilce, akne izleri ve siyah noktalarımızdan biran önce kurtuluruz, görüşürüz

gerçi oda doğru tabi uzman gözü farklı. Benim cildim de aksine kuru bu aralar. Sanırım yeterince sıvı tüketmiyorum Ürünlerde kişiden kişiye çok farkediyor. Birine mucize olan birinde hiç işe yaramıyor.
Kızlar ben temizliğe başlıyorum, cilt bakımı konusunda önerilerinizi bekliyorum Umarım, sivilce, akne izleri ve siyah noktalarımızdan biran önce kurtuluruz, görüşürüz
Kolay gelsin konuşuruz yine. Yoğunlaşalım hem zaman geçsin hem güzelleşelim

Canım evde krem yapmıcam ki ben daha doğal şeyleri kastettim mesela salatalıkları kesip göz altlarımıza koymamız gibi şeyler:112:

aynen canım ben de öyle kpss.e hazırlanma döneminde stresten gece gündüz yedim şimdi de konstantre olup veremiyorum .. o yüzden hiç eski arkadaşlarımla görüşmeyi tercih etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…