1 yumurta+ 1 üçgen peynir + 1 dilim kepek ekmeği=167 kalori
sen kahvaltıyı bu saatte mi yaptın yoksaaaa
Ohyyy kiyamamAzıcık zumba yapayım dedim 6. dk da göğsüm çok ağrıdı bıraktım43:
Heh bana da gelio acayip gülüyorum :)Telefonda okey oynuyordum cift yaptim bana diyor ki tebrikler yarim ekmek tavuk doner kazandiniz ben diyetteyim hic umrundami
Ohyyy kiyamam(
Heh bana da gelio acayip gülüyorum :)
MissGamzeli
lunamoon
Eres
Menüler cok guzel Kızlar
Luna cok az gelse de gözüme evde oldugunu düşünerek normal diyorum :)
Sen bizden deneyimlisin senden de olur not aldıysam iyi
Canınız çok tatlı çekerse çikolata falan yiyecek olursanız bitter yemeliymişiz diyetteyken o iyi olurmuş diğer çikolatalara göre
Ohyyy kiyamam(
Heh bana da gelio acayip gülüyorum :)
MissGamzeli
lunamoon
Eres
Menüler cok guzel Kızlar
Luna cok az gelse de gözüme evde oldugunu düşünerek normal diyorum :)
Evet az:) her zaman böyle yerim diyetteyken. İki hafta falan geçsin kendime ödül olarak normal bi akşam yemeği yiyeceğim :)Bide hareket edebilsem iyi olacak :) ama çok kötü oldu başım falan döndü zorlamadım bende :/
Aynennnn öyle bitter cikolata hemde faydalı ,
Ama şeker isteğini azaltmak.icin tarçınlı süt içebilirsin zira bugün ben oyle yaptım :)
Menün guzel ama pirinç pilavini daha az tüketmeni tavsiye ederim , bir de akşam yemeklerinde corba ve yoğurt kilo vermeyi hizlandirir dipnot :)
Ve amann amannn normal zamanda da beyaz çikolatadan uzak durmak lazim müthiş kalorisi var , ki zaten hiç sevmem kendilerini , tatliya cok bi düşkünlugum yoktur , annem hep söylenir bi gün kan şekerin düşecek de bayilcan die ödüm kopuyor der :))
Canim eger spor yapacaksan kalorini biraz artirman lazim ,Allah korusun sağlığından olma ve ayda bir kaçamak hakkimiz var :))
ben normalde de bitter çok severim ayıptır sölemesi aşkımdabitterdir de
Bir an önce 10 kilo vereyim ondan sonra yeni bi düzen yaratacam kendime ama önce o 10 kilo gidecek!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?