354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
yahu yemek yiyorsun yemek kalorisi aynı olabilir sporda yapıyosun
anket hazırlayacam kim daha çok açmış diye oylasın yarenler menüye bakarak

Ama sende evde takılıyorsun ben hergün dışarı çıkıyorum okula gidiyorum ders dinliyorum ders dinlerken bile kalori yakıyorum aslındada onları hesaba katmıyorum duraktan fakülteye yürürken aparttan durağa yürürken işte bunlaar hep kalori yakımı

Ne var bende ders dinliyorum neyse sonuçlara göre bi daha tartışırız bu konuyu

lunaaa, sen bütün gün oturuyon yavrum evde, hemi de öğlen kalkıyon, ne ara acıkmaya fırsat buluyonn

Sağol aslında bi kötü birşey biz niye yarıştıysak

Asma yüzünü
Benimki aramadı zaten ben asayım bırakta

ayyy, ben de geyik olsun diye oyladım ve yorum yaptım.

lunaaa, alınma emiii? üzülürüm yoksaaa

Asma yüzünü

ne asıcam be :)
arayamamıştır ya oluyo öyle arada benimkide dün arayamamıştıyarın atış yaptıracaklarmış acaba gerçek mermi ile mi tırsıyorum

Son düzenleme:
arayamamıştır ya oluyo öyle arada benimkide dün arayamamıştıyarın atış yaptıracaklarmış acaba gerçek mermi ile mi tırsıyorum

Kart bulamadı yüksek ihtimalle:2:
Neyse burası diyet bölümü onunla alakalı yazayım
3000 küsür kalori alıyomuş bizimkiler
Ben dün anlatıyodum 800 kalori aldım diye biz kaç bilsen dedi kaç dedim 3000 demesinmi

kahvaltıda cücük kadar bişey veriyolar ya nasıl doyacaklar onlarla

kahvaltıda cücük kadar bişey veriyolar ya nasıl doyacaklar onlarla

Bilmiyorum kahvaltıyı valla
Benim ki kahvaltı yapamaz uyanır uyanmaz azıcık yer benden bile az(diyet yapmıyorkenki halimden)
Onun için kahvaltı çok sorun olmuyordur azsa bile

Kızlar günaydınnnnnn

Asma yüzünü

Ay inanmican ama benimki dün tlf soktu içeriye kac gündür moralim bozuktu biliyorsun o da canım skkn ,konusalim da rahatliim die tlf aldi acayip mutluyum anlatamam

Evet bizimkiler de atış yapıyorlar iki gündür.gerçek mermi tabe

Ya o kadar cok hareket ediyorlar ki tabi 3000 kalori tuketirler ,benimki dün disaridaydi alışmış ya askeriye bir an olsun oturmak yok , disarda da aynen öyle oturamiyor , vizir vizir bi o yana bi bu yana amma da güldüm haline kiyamam

Günaydınnnn

benimki de yarın sokacak telefonu

bizimkiler pazartesiden beri tüfek ve atış talimi yapıyorlar. hele dün sabah 8de bi gitmişler teee akşam 5e kadar hep atış yapmışlar

Kiz nasil disari cikti da nasil telefon soktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…