Kalorilerimiz hep çok yakın bende açımLan en açınız benim 4 gündür çorba yiyorum bırakta canım çeksin bişeyler
Kalorilerimiz hep çok yakın bende açım
yahu yemek yiyorsun yemek kalorisi aynı olabilir sporda yapıyosun
anket hazırlayacam kim daha çok açmış diye oylasın yarenler menüye bakarak
Ama sende evde takılıyorsun ben hergün dışarı çıkıyorum okula gidiyorum ders dinliyorum ders dinlerken bile kalori yakıyorum aslındada onları hesaba katmıyorum duraktan fakülteye yürürken aparttan durağa yürürken işte bunlaar hep kalori yakımı
Ne var bende ders dinliyorumneyse sonuçlara göre bi daha tartışırız bu konuyu
lunaaa, sen bütün gün oturuyon yavrum evde, hemi de öğlen kalkıyon, ne ara acıkmaya fırsat buluyonn
Sağol aslında bi kötü birşey biz niye yarıştıysakoyladımmmmm
Peki ben yenilen yemeklere göre yorum yapmıştım
Sağol aslında bi kötü birşey biz niye yarıştıysak
Asma yüzünü
Benimki aramadı zaten ben asayım bırakta
Asma yüzünü
ayyy, ben de geyik olsun diye oyladım ve yorum yaptım.
lunaaa, alınma emiii? üzülürüm yoksaaa
ne asıcam be :)
arayamamıştır ya oluyo öyle arada benimkide dün arayamamıştıyarın atış yaptıracaklarmış acaba gerçek mermi ile mi tırsıyorum
Kart bulamadı yüksek ihtimalle:2:
Neyse burası diyet bölümü onunla alakalı yazayım
3000 küsür kalori alıyomuş bizimkiler
Ben dün anlatıyodum 800 kalori aldım diye biz kaç bilsen dedi kaç dedim 3000 demesinmi
kahvaltıda cücük kadar bişey veriyolar ya nasıl doyacaklar onlarla
Asma yüzünü
ne asıcam be :)
arayamamıştır ya oluyo öyle arada benimkide dün arayamamıştıyarın atış yaptıracaklarmış acaba gerçek mermi ile mi tırsıyorum
Ya o kadar cok hareket ediyorlar ki tabi 3000 kalori tuketirler ,benimki dün disaridaydi alışmış ya askeriye bir an olsun oturmak yok , disarda da aynen öyle oturamiyor , vizir vizir bi o yana bi bu yanaKart bulamadı yüksek ihtimalle:2:
Neyse burası diyet bölümü onunla alakalı yazayım
3000 küsür kalori alıyomuş bizimkiler
Ben dün anlatıyodum 800 kalori aldım diye biz kaç bilsen dedi kaç dedim 3000 demesinmi
Kızlar günaydınnnnnn
Ay inanmican ama benimki dün tlf soktu içeriyekac gündür moralim bozuktu biliyorsun o da canım skkn ,konusalim da rahatliim die tlf aldi acayip mutluyum anlatamam
Evet bizimkiler de atış yapıyorlar iki gündür.gerçek mermi tabe
Ya o kadar cok hareket ediyorlar ki tabi 3000 kalori tuketirler ,benimki dün disaridaydi alışmış ya askeriye bir an olsun oturmak yok , disarda da aynen öyle oturamiyor , vizir vizir bi o yana bi bu yanaamma da güldüm haline kiyamam
Kızlar günaydınnnnnn
Ay inanmican ama benimki dün tlf soktu içeriyekac gündür moralim bozuktu biliyorsun o da canım skkn ,konusalim da rahatliim die tlf aldi acayip mutluyum anlatamam
Evet bizimkiler de atış yapıyorlar iki gündür.gerçek mermi tabe
Ya o kadar cok hareket ediyorlar ki tabi 3000 kalori tuketirler ,benimki dün disaridaydi alışmış ya askeriye bir an olsun oturmak yok , disarda da aynen öyle oturamiyor , vizir vizir bi o yana bi bu yanaamma da güldüm haline kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?