Evet bayanlar bugünki kanaat notlarımızı giriyorum.
:78:bnnu 10 üzerinden 10 (Menülerin iyi oluyor hep ama aynı anda hem çorba hem de yemek yemek bana fazla geldi. Tabi kilo fazlan olmadığı için daha rahat yiyebiliyorsun:)):78:
:78:bnnu 10 üzerinden 10 (Menülerin iyi oluyor hep ama aynı anda hem çorba hem de yemek yemek bana fazla geldi. Tabi kilo fazlan olmadığı için daha rahat yiyebiliyorsun:)):78:
:78:benvesen06 10 üzerinden 5(Yemek yemekte coştun diye bu notu aldın bir daha olmasın lütfen:78:
:78:erees 10 üzerinden 7 (Saat 4'teki o yemek menüsü ne öyle ya bunun yarısından daha az bi kalori alman lazım benceakşam yediğin şeylerde fazla kalori tutmamış Allahtan o akşam yemeğinden sonra nasıl acıktın ki ):78:
:78:lunamoon 10 üzerinden 9(800'ü tutturamadım diye 1 puan kırdım):78:
:78:MissGamzeli 10 üzerinden 8 (Bisküvi yemek istiyorsan şekersiz, yada form bisküviler var onlardan yiyebilirsin hem tokta tutuyor canım):78:
Tsk ederim örtminim, ama sadece sulu köfte ve yoğurt yesem cok az olmaz mii :78:
Önden çorba içmek tokluk hissi veriyor ve pesinden yiyecegimiz yemekleri daha az almami sağlıyor
Diyette doyulmaz ki canım :) seni tatmin ettiyse bana laf düşmez tabi, sembolik şeyler yapıyoruz sonuçta birbirimize gaz verelim diye
süzme peynir az mı yazmışım
1 Kibrit Kutusu Süzme Peynir 30 Gram 29
buranın yalancısıyım
Ben 40 gr dan hesapladim canim :)
Ancak doyurmadı o zaman
Hakikaten doymuş hissetmiyordum kendimi
1125 kalori almışım düzelttim bnnu dedi
iyi notunu 1 puan arttırdım o zaman
Var mıdır şu hesaplamalarda kullanacağımız güzel bir site
tamam 10 dakika sonra spora inicem ihihihiihih
Sabahta 25 dakika yapmıştım
Bir de spor yaptigini da negatif kalori olarak yazarsan canim net kalorini hesaplamış olursun , mesela yürüyüş mü yaptin 200 kalori mi harcadin yediklerin 1200 kalori ,harcadiklarin 200 kalori ,net 1000 kalori.... gibi
Tamam bunu gidip gelince ekliyeyimm çok sağoool
:78:MissGamzeli 10 üzerinden 8 (Bisküvi yemek istiyorsan şekersiz, yada form bisküviler var onlardan yiyebilirsin hem tokta tutuyor canım):78:
Gonderiim canım, guvendigim bi site var :)
yarın 10'da 10 alıcam çünkü diyet listeme göre besleneceğim
bana da gönderir misinnn :26:
Tlf a indireceksen fat secret
Link istiyorsan da gönderiim özele
Oyyy cvp veremeden gitmişsin , noldu kuzum yarın neden gelmicen dicektim :26:Yavrimu iyi gecelerrr ben gidiyomyarın giremezsem karne notlarını sen verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?