354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

Tsk ederim örtminim , ama sadece sulu köfte ve yoğurt yesem cok az olmaz mii :78:
Önden çorba içmek tokluk hissi veriyor ve pesinden yiyecegimiz yemekleri daha az almami sağlıyor

Son düzenleme:

ahh biliyorum biliyorumm lunaa bugün çok abarttım halbuki sabah negüzelde başlamıştımm püüüü banaaa

Tsk ederim örtminim , ama sadece sulu köfte ve yoğurt yesem cok az olmaz mii :78:
Önden çorba içmek tokluk hissi veriyor ve pesinden yiyecegimiz yemekleri daha az almami sağlıyor

:)) ben ya hep ya hiççi olduğum için ya full yerim, yada böyle azıcık minicik yerim içim öyle rahatlıyor çünkü :) tabi öyledir herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa nasıl rahat ediyorsa öyle yemeli :)

Diyette doyulmaz ki canım :) seni tatmin ettiyse bana laf düşmez tabi, sembolik şeyler yapıyoruz sonuçta birbirimize gaz verelim diye

Ancak doyurmadı o zaman
Hakikaten doymuş hissetmiyordum kendimi
1125 kalori almışım düzelttim bnnu dedi

tamam 10 dakika sonra spora inicem ihihihiihih
Sabahta 25 dakika yapmıştım

Bir de spor yaptigini da negatif kalori olarak yazarsan canim net kalorini hesaplamış olursun , mesela yürüyüş mü yaptin 200 kalori mi harcadin yediklerin 1200 kalori ,harcadiklarin 200 kalori ,net 1000 kalori.... gibi

Son düzenleme:
Bir de spor yaptigini da negatif kalori olarak yazarsan canim net kalorini hesaplamış olursun , mesela yürüyüş mü yaptin 200 kalori mi harcadin yediklerin 1200 kalori ,harcadiklarin 200 kalori ,net 1000 kalori.... gibi

Tamam bunu gidip gelince ekliyeyimm çok sağoool

Ben bi koşup geleyiiiiiiiiiiiiim az yarım saat sonra görüşmek üzeree esen kalın

Evet bayanlar bugünki kanaat notlarımızı giriyorum.

:78:MissGamzeli 10 üzerinden 8 (Bisküvi yemek istiyorsan şekersiz, yada form bisküviler var onlardan yiyebilirsin hem tokta tutuyor canım):78:

yarın 10'da 10 alıcam çünkü diyet listeme göre besleneceğim

Gonderiim canım, guvendigim bi site var :)

bana da gönderir misinnn :26:

Yavrimu iyi gecelerrr ben gidiyom yarın giremezsem karne notlarını sen verirsin :)
Oyyy cvp veremeden gitmişsin , noldu kuzum yarın neden gelmicen dicektim :26:
Olur tatlım merak etme sen not konusunu, yazarım ben .

Sabah yaptığım ve az önce yaptığım sporu eksi kalori olarak düşünce 837 kalori kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…