354. Dönem asker yarenleri diyet grubuna hoşgeldiniz :)

Günlük yenilen yemeklere göre hangi yaren daha aç?

• bnnu

OY: 0 0,0%
  • benvesen06

• MissGamzeli

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Bak ne çıktı
Hesaplama Sonuçları
Kalori İhtiyacınız: 2,051.78 kcal/gün
La geeeeet dedim bende
Doğrudur canim ,o kilonu koruman icin gerekli olan kalori ihtiyacin, ama kilo vermek icin bunun altina inmen lazim.
Sporun şahaane

Bisküvi hariç güzel bi menü :) o da nazar boncuğu olsun :) yine de 3 tane alip nefsini köreltmeni isterdim :)

fark etmeden kaçıvermişş, bayadır o tarz kaçamak yapmıyordumm ama bugün diyetisyen listemi aldım. artık ona uyacağım harfiyen

Benim menüm :
Sabah:255 kalori
1 dilim ekmek
8 adet zeytin
Haşlanmış patates
35 gr beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay

Ara:98 kalori
1 portakal
1 elma

Öğle:512 kalori
1 p corba
100 gr yoğurt
1 p sulu köfte
1 dilim ekmek

Ara :60 kalori
Nescafe

Akşam: 223 kalori
1 p sulu köfte
Yarım dilim ekmek
(Aslinda akşam corba icecektim ama el emeği göz nuru sulu köftemden yemek istedim )

Toplamda
120 gr karbonhidrat
29 gr protein
23.5 gr yağ .......1148 kalori

Hii bir de tabiki 1.5 litre su

Son düzenleme:
fark etmeden kaçıvermişş, bayadır o tarz kaçamak yapmıyordumm ama bugün diyetisyen listemi aldım. artık ona uyacağım harfiyen
Bazen kaçamak yapmak gerekiyor .Yoksa bünye isyan edip diyeti bozabiliyor.Nefsi köreltmek icin cok az tadimlik almak gerek ama tadimlik :))

bugün kü menüm
sabah : yarim domates , bir kibrit kutusu peynir , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 yumurta
öğle : bi kepçe kapuska yemeği , 3 kaşık irmik helva , bi kase salata
akşam : dışarıda olduğum için hamburger cola yidimm , içtim :18::18:

gün için dede 2 kupa limunlu yeşil çay

Not : cezama razıyımm :18::18:

lunaaaa, notumuzu ver hadiii

Sabah:
1 adet Activia Yoğurt Müslili - 150gr. : 186 kalori

Ara:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe: 12 kalori
7-8 tane haylayf bisküvi: 100 kalori

Öğle:
Yarım porsiyon ezogelin çorbası: 90 kalori
Yarım porsiyon nohut: 139 kalori
Yarım porsiyon bulgur pilavı: 118 kalori
Az yağlı az salata: 50 kalori

Akşam:
1 Kepçe domates çorbası: 32 kalori
1 tabak pırasa yemeği: 183 kalori
2 dilim tahıllı ekmek: 158 kalori

Ara:
1 bardak süt: 128 kalori
1 elma: 47 kalori

Ara:
1 kupa Şekersiz yeşilçay: 0 kalori

Toplam: 1243 kalori

Kizlar bir de 7 den sonra birşey yemek yok , sindirilmiyor 7 den sonra yedigimiz yiyecekler !!! Bu meyve bile olsa yenmemeli . Meyvede şeker var ve yağ vücutta yağa dönüşmez şeker yağa dönüşür.

erees bildirmedi daha gamzeli oda bildirsin verecem notlarınızı

Son düzenleme:
Kizlar bir de 7 den sonra birşey yemek yok , sindirilmiyor 7 den sonra yedigimiz yiyecekler !!! Bu meyve bile olsa yenmemeli . Meyvede şeker var ve yağ vücutta yağa dönüşmez şeker yağa dönüşür.

valla, ben diyetisyenim nasıl verdiyse öyle yapcaaam :26: bişey biliyodur da vermiştir herhalde bana saat 8'de meyveyi ve sütü :26: doktorun dediğine uymamak olmazzz

valla, ben diyetisyenim nasıl verdiyse öyle yapcaaam :26: bişey biliyodur da vermiştir herhalde bana saat 8'de meyveyi ve sütü :26: doktorun dediğine uymamak olmazzz

Aa ciddi misin 8 de meyve ve süt mü verdi :26:
ben uzun yıllardır 7 den sonra birşey yememeye dikkat ederim daha hafif hissediyorum öyle. Bazen kaçamaklarim olmuyor değil tabi insaniz sonuçta.Ama bilemedim,doktorun demişse amenna :)

Son düzenleme:

valla, saat 20.00-20.30 arası 1porsiyon meyve + 1 su bardağı tarçınlı süt / yoğurt yazıyo listemde

saat 22.00 gibi de şekersiz bitki çayım var

Bakalım gün geçtikçe artırmaya çalışacağım

canım Google dan arat bulursun

bi sürü çıkıyo program banunun dediği programdan hesaplarım artık sağol dadlı kız

Canim güzel bi site var onu sana gonderiim bir bak , bir de tlfun android ise google play den "fat secret" indir harika bi program
telefona indiririm canım çok teşekkür ederim

valla, saat 20.00-20.30 arası 1porsiyon meyve + 1 su bardağı tarçınlı süt / yoğurt yazıyo listemde

saat 22.00 gibi de şekersiz bitki çayım var
tarçınli süt muhtemelen seker ihtiyacını köreltmek içindir,
Bitki çayinda bir sorun yok sekersiz sonuçta
Ama dedigim gibi doktor demişse amenna :)

bi sürü çıkıyo program banunun dediği programdan hesaplarım artık sağol dadlı kız

telefona indiririm canım çok teşekkür ederim
rica ederim canim karbonhidrat yağ ve protein değerlerini de gösterdiği için cok beğeniyorum o programi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…