Doğrudur canim ,o kilonu koruman icin gerekli olan kalori ihtiyacin, ama kilo vermek icin bunun altina inmen lazim.Bak ne çıktı
Hesaplama Sonuçları
Kalori İhtiyacınız: 2,051.78 kcal/gün
La geeeeet dedim bende
Bisküvi hariç güzel bi menü :) o da nazar boncuğu olsun :) yine de 3 tane alip nefsini köreltmeni isterdim :)
henüz bilmiyorum, ama cuma öğrenirimm
Sabah:
1 adet Activia Yoğurt Müslili - 150gr. : 186 kalori
Ara:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe: 12 kalori
7-8 tane haylayf bisküvi: 100 kalori
Öğle:
Yarım porsiyon ezogelin çorbası: 90 kalori
Yarım porsiyon nohut: 139 kalori
Yarım porsiyon bulgur pilavı: 118 kalori
Az yağlı az salata: 50 kalori
Ara toplam: 695 kalori
Doğrudur canim ,o kilonu koruman icin gerekli olan kalori ihtiyacin, ama kilo vermek icin bunun altina inmen lazim.
Sporun şahaane
Bisküvi hariç güzel bi menü :) o da nazar boncuğu olsun :) yine de 3 tane alip nefsini köreltmeni isterdim :)
Bazen kaçamak yapmak gerekiyor .Yoksa bünye isyan edip diyeti bozabiliyor.Nefsi köreltmek icin cok az tadimlik almak gerek ama tadimlik :))fark etmeden kaçıvermişş, bayadır o tarz kaçamak yapmıyordummama bugün diyetisyen listemi aldım. artık ona uyacağım harfiyen
bir de ben kalori hesabı yapamıyorum
canım Google dan arat bulursun
bir de ben kalori hesabı yapamıyorum
lunaaaa, notumuzu ver hadiii
Sabah:
1 adet Activia Yoğurt Müslili - 150gr. : 186 kalori
Ara:
1 kupa şekersiz sütlü neskafe: 12 kalori
7-8 tane haylayf bisküvi: 100 kalori
Öğle:
Yarım porsiyon ezogelin çorbası: 90 kalori
Yarım porsiyon nohut: 139 kalori
Yarım porsiyon bulgur pilavı: 118 kalori
Az yağlı az salata: 50 kalori
Akşam:
1 Kepçe domates çorbası: 32 kalori
1 tabak pırasa yemeği: 183 kalori
2 dilim tahıllı ekmek: 158 kalori
Ara:
1 bardak süt: 128 kalori
1 elma: 47 kalori
Ara:
1 kupa Şekersiz yeşilçay: 0 kalori
Toplam: 1243 kalori
Kizlar bir de 7 den sonra birşey yemek yok , sindirilmiyor 7 den sonra yedigimiz yiyecekler !!! Bu meyve bile olsa yenmemeli . Meyvede şeker var ve yağ vücutta yağa dönüşmez şeker yağa dönüşür.
valla, ben diyetisyenim nasıl verdiyse öyle yapcaaam :26: bişey biliyodur da vermiştir herhalde bana saat 8'de meyveyi ve sütü :26: doktorun dediğine uymamak olmazzz
erees bildirmedi daha gamzeli oda bildirsin verecem notlarınızı
Aa ciddi misin 8 de meyve ve süt mü verdi :26:
ben uzun yıllardır 7 den sonra birşey yememeye dikkat ederim daha hafif hissediyorum öyle. Bazen kaçamaklarim olmuyor değil tabi insaniz sonuçta.Ama bilemedim,doktorun demişse amenna :)
Doğrudur canim ,o kilonu koruman icin gerekli olan kalori ihtiyacin, ama kilo vermek icin bunun altina inmen lazim.
Sporun şahaane
canım Google dan arat bulursun
telefona indiririm canım çok teşekkür ederimCanim güzel bi site var onu sana gonderiim bir bak , bir de tlfun android ise google play den "fat secret" indir harika bi program
tarçınli süt muhtemelen seker ihtiyacını köreltmek içindir,valla, saat 20.00-20.30 arası 1porsiyon meyve + 1 su bardağı tarçınlı süt / yoğurt yazıyo listemde
saat 22.00 gibi de şekersiz bitki çayım var
rica ederim canim karbonhidrat yağ ve protein değerlerini de gösterdiği için cok beğeniyorum o programibi sürü çıkıyo program banunun dediği programdan hesaplarım artık sağol dadlı kız
telefona indiririm canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?