ya ben dğün doğum için falan hastane süslemesi işi yapıyorum bebek şekeri nikah şekeri falan çok sık olmasada kargonun1 günde gittiği illere 4-5 günde gidiyor bazen sistemlerinde sorun çıkıyor nun için şüphede kaldım ama askeriye hiç bi kargoyu almıyo sadece ptt dedi kargocuyarın göndericem bakalım inşallah sorunsuz gider
Annemle dün çarşıya gidiyoruz bana dedi ki birden bire seninki senin fotoğrafını götürmemiştir inşallah
Aa niyemiş ya dedim bende efendim neymiş babam askerlik yaparken bi arkadaşı nişanlısının fotoğrafını götürmüş başka bi arkadaşıda adamın elinden fotoğrafı almış şaka yapmak amaçlı oda sinirlenmiş vurmuş öldürmüş
Anne saçmalama kim alacak benim fotomu dedim bende
Allah korusun diyo
umarım telefon sıkıntımız olmaz orda... :44:
:) konuşsunlar kaynaşsınlar bakalımm :)
Poooff 2si de mi kötü olmuş:26:
Ama yalnız değilim demekki bende gariplik yok ooooh
ptt kargoyla yada evrak olduğu için acil posta servisi ile gönderebirsin canım ben dün öğleden sonra verdim sabah tekirdağdaydı ama hala ulaşmadı eline
evet göndercez bakalım napalım ulaşmazsa döner dolaşır gelir bize önce komutan okusun mektubu görsün fotolarımızıda :)) belki beğenmedim der geri yollar:))))))))))))
canım yaa bilginiz varmı bende mektup göndericem benim anlaşmalı kargom var dosya gibi göndereyim diyorum ptt sıkıntı oluyo bazen kargo girermi oraya sadece mektup ve fotoğraf göndericem
kk olarak basarız askeriyeyi okusun yahu e artık katlanacağız bu duruma :) zaten ustada hafta sonları dışarı cıkacakları için yakın bi postaneye gönderriz ilk elden alırlar okunmasını istemezsek
canım yalnız bütün mektuplar okunuyor biliyorsun değilmi canım eşim o yüzden daha gitmeden sakın yazma heleki fotoğraf asla istemiyorum dedi. eşimin bir arkadaşı askerdeyken kız arkadaşının fotosunu başka bir erde görmüş ve sonuç felaket
ya ben noldum bi dondum yaa aklıma ne geldi teyzemin oğlu askeriyede görevli subay assubay her neyse hatırlamıyorum ben onu bolu nasıl diye aradım gidince ara beni çok yakın arkadaşım orda komutanları o olur belki konuşuruz olmadı bulur o seninkini kargo mektp falan onun adrese yollarsın o elden verebilir belki demişti nasıl unuttum ben o adamı bulmam lazım duuur:)
sorma ben ağlıyorum valla her telefondan oğluşumuzlada konuşuyo oğlan burda ağlıyo babası orda ben nasıl ağlamayayım...
biliyorum ya zaten benim fotolarda küçük aşkımla beraberiz yollıyımda alırsa sevinsin alamazsa kısmet benimki hiç alışamadı tuğberki çok özlüyo aşırı duygusal şuan hala kabullenemedi
Bulamadım vallahaCevap mı bulamadın
Olsun canım ya geri kalan tüm özel günlerde yanyana olacaksınız inşallah
Canım şimdi değilde 5-5:30 gibi arayabilir benimki o saatte aramıştı beni demekki o zaman diliminde boş kalmış sende üzülme lütfen
Ahahahahahhahahaay güldüm ya benimkide albümü götürmedi bakan eden olur çalan olur diye annenle aynı mantık
Napalımmm kısmettthe hevalla 2'si de denk geldi maalesef :26:
evet evet, temmuzdan sonraki tüüüüüm günler bizim
Benimki sorunsuz gitti kastamonuya bakalım umarım sende sorun yaşamazsınya ben dğün doğum için falan hastane süslemesi işi yapıyorum bebek şekeri nikah şekeri falan çok sık olmasada kargonun1 günde gittiği illere 4-5 günde gidiyor bazen sistemlerinde sorun çıkıyor nun için şüphede kaldım ama askeriye hiç bi kargoyu almıyo sadece ptt dedi kargocuyarın göndericem bakalım inşallah sorunsuz gider
Yuuuh abartmış o da heeebenim bi arkadaşımın eşide bizimkilerden önceki dönemde gitti foto falan götürmedi ordakiler görür diye kıskanmışmış yemin törenine ailesi gitti kızı istemedi sakın gelme herkes bakar diye allahtan bizimkiler gel diye yalvarıyo herkesin var bi beklediği kim napsın bizi bizimkilerden başka:))
benim doğum gunum 10 şubattı yoktu sevgililer gununde olmayacak anneler gunumu ilk o kutlardı miniğimin minik annesi diye o zamanda olmayacak 17 temuz oğluşumun doğumgünü 21 temmuz evlilik yıldönümümüz hiç birinde olmıcak bak ağlıcam işte gene neyse hayırlısıyla gelsinde toptan kutlarız artık aynı zamanlarda gelcekler topluca kutlama yaparız hepimiz.
Çok güzel beğendiimmKızlarr, tutmaya başladığım asker güncemin ilk sayfaları
İlk sayfaaam
Eki Görüntüle 975022
Aşk'erim..
Eki Görüntüle 975021
Şafak çizelgemm
Eki Görüntüle 975020
MissGamzeli aşı olmuş bizim askerler bugün
ama beni niye aramıyooo halaaaaaaaaa
kıyamam ki ben onaaaaaa
biraz önce aradı benimki de yemeği bekliyordur yemekten sonra arar canımiki aşı olduk bugün falan dedi daha da olacaklarmış galiba
hala aramadııııı :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?