354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ptt kargoyla yada evrak olduğu için acil posta servisi ile gönderebirsin canım ben dün öğleden sonra verdim sabah tekirdağdaydı ama hala ulaşmadı eline

benim bi arkadaşımın eşide bizimkilerden önceki dönemde gitti foto falan götürmedi ordakiler görür diye kıskanmışmış yemin törenine ailesi gitti kızı istemedi sakın gelme herkes bakar diye allahtan bizimkiler gel diye yalvarıyo herkesin var bi beklediği kim napsın bizi bizimkilerden başka:))

Poooff 2si de mi kötü olmuş:26:
Ama yalnız değilim demekki bende gariplik yok ooooh

benim doğum gunum 10 şubattı yoktu sevgililer gununde olmayacak anneler gunumu ilk o kutlardı miniğimin minik annesi diye o zamanda olmayacak 17 temuz oğluşumun doğumgünü 21 temmuz evlilik yıldönümümüz hiç birinde olmıcak bak ağlıcam işte gene neyse hayırlısıyla gelsinde toptan kutlarız artık aynı zamanlarda gelcekler topluca kutlama yaparız hepimiz.

ptt kargoyla yada evrak olduğu için acil posta servisi ile gönderebirsin canım ben dün öğleden sonra verdim sabah tekirdağdaydı ama hala ulaşmadı eline

evet göndercez bakalım napalım ulaşmazsa döner dolaşır gelir bize önce komutan okusun mektubu görsün fotolarımızıda :)) belki beğenmedim der geri yollar:))))))))))))

evet göndercez bakalım napalım ulaşmazsa döner dolaşır gelir bize önce komutan okusun mektubu görsün fotolarımızıda :)) belki beğenmedim der geri yollar:))))))))))))

kk olarak basarız askeriyeyi okusun yahu e artık katlanacağız bu duruma :) zaten ustada hafta sonları dışarı cıkacakları için yakın bi postaneye gönderriz ilk elden alırlar okunmasını istemezsek

canım yaa bilginiz varmı bende mektup göndericem benim anlaşmalı kargom var dosya gibi göndereyim diyorum ptt sıkıntı oluyo bazen kargo girermi oraya sadece mektup ve fotoğraf göndericem

canım yalnız bütün mektuplar okunuyor biliyorsun değilmi canım eşim o yüzden daha gitmeden sakın yazma heleki fotoğraf asla istemiyorum dedi. eşimin bir arkadaşı askerdeyken kız arkadaşının fotosunu başka bir erde görmüş ve sonuç felaket

kk olarak basarız askeriyeyi okusun yahu e artık katlanacağız bu duruma :) zaten ustada hafta sonları dışarı cıkacakları için yakın bi postaneye gönderriz ilk elden alırlar okunmasını istemezsek

ya ben noldum bi dondum yaa aklıma ne geldi teyzemin oğlu askeriyede görevli subay assubay her neyse hatırlamıyorum ben onu bolu nasıl diye aradım gidince ara beni çok yakın arkadaşım orda komutanları o olur belki konuşuruz olmadı bulur o seninkini kargo mektp falan onun adrese yollarsın o elden verebilir belki demişti nasıl unuttum ben o adamı bulmam lazım duuur:)

biliyorum ya zaten benim fotolarda küçük aşkımla beraberiz yollıyımda alırsa sevinsin alamazsa kısmet benimki hiç alışamadı tuğberki çok özlüyo aşırı duygusal şuan hala kabullenemedi

aa süper oldu bak bul hemen bul

sorma ben ağlıyorum valla her telefondan oğluşumuzlada konuşuyo oğlan burda ağlıyo babası orda ben nasıl ağlamayayım...

kıyamam diyorum ya ama sen annesin eş olmaktanda öte annesin oğlun için güçlü olmak zorundasın şöyle düşün canım bu 5 ay elbette bitecek rabbimin izniyle bitmeye mahkum ama oğlunun psikolojisi çok etkilenirse bu kötü ben 8 yaşındayken babam israile gitmişti 6.5 ay süreyle ve ben 22 yaşındayken gittiğim terapist bilinç altımda o olayın çok izleri olduğunu söylemişti o yüzden DUA ve SABIR ile bitireceğiz bu süreci güçlü en az yara ile

biliyorum ya zaten benim fotolarda küçük aşkımla beraberiz yollıyımda alırsa sevinsin alamazsa kısmet benimki hiç alışamadı tuğberki çok özlüyo aşırı duygusal şuan hala kabullenemedi

kıyamam ne zor ya allahım sen hepimize yardım et

Kızlarr, tutmaya başladığım asker güncemin ilk sayfaları

İlk sayfaaam

Aşk'erim..

Şafak çizelgemm

Bulamadım vallaha
ay güldüm ya benimkide albümü götürmedi bakan eden olur çalan olur diye annenle aynı mantık
Ahahahahahhahaha

he he valla 2'si de denk geldi maalesef :26:

evet evet, temmuzdan sonraki tüüüüüm günler bizim
Napalımmm kısmettt

Benimki sorunsuz gitti kastamonuya bakalım umarım sende sorun yaşamazsın
Yuuuh abartmış o da heee

Ahahaha evet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…