354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

MissGamzeli aşı olmuş bizim askerler bugün

az önce konuştum benimkiyle, dedim ki aşı olmuşsunuz bugün, acıdı mı çook :26:

diyo ki, sen nerden biliyon benim aşı olduğumu yaaaa, kızım nesin sen, medyum muu

ohhh aradıı 10 dk konuştukkk

akayca, seninkinin mektubu ulaşmış mıı?

:) oh iyi bari canım yok ya 10 saatte tekirdağa gitmiş tekirdağdan beşiktepeye 8 saat oldu gitmemiş eğer sabah da bu şekilde olursa yarın arayacağım orayı bakalım. şey ya benimki askeriyenin içinde ptt var demişti oraya gider direk herhalde bilmiyorum valla canım ya cumaya kadar gitse

1 saat arayla 2 kez aradı 6 dk ve 8 dk konuştuk sonunda uzun konuştu
1 dk da arasa 2 dk da arasa seni çok seviyorum demeden kapatmıyor ya bayılıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum:103::102:

1 saat arayla 2 kez aradı 6 dk ve 8 dk konuştuk sonunda uzun konuştu
1 dk da arasa 2 dk da arasa seni çok seviyorum demeden kapatmıyor ya bayılıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum:103::102:

benimkinin de telefon konuşmamızdaki ilk ve son sözü, "seni çok seviyorum, çok özledim böceğim" oluyorr

bi de resim mevzusunu konuştuk ya burda sizlerle, benim resmimi naptın diye sordum, "sol cebimde, kalbimin hemen üzerinde taşıyorum" dediiii ayyyy ben çok seviyorum bu adamı yaaa

Hala görünememiş doktora bana şikayet et dedi sanırım BİMER den şikayet ediliyor. Bugün pek neşeli konuşamadım onunla

Canım bugün benim askerimde herkes yavaş yavaş hasta oluyor revirdede iş yok falan dedi malesef ki böyle yerlerin en büyük sorunu revir sadece orada olan bi durum değil Acil şifalar diliyorum canım

Canım bugün benim askerimde herkes yavaş yavaş hasta oluyor revirdede iş yok falan dedi malesef ki böyle yerlerin en büyük sorunu revir sadece orada olan bi durum değil Acil şifalar diliyorum canım

Orda da öyleymiş canım Sağol Aminn herkes sağlıklı olsun inşallah Bi yardımım olamayacak ona yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…