- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
( hasta ve revire gidemiyor canım baya da salgın olmuş ve hiçbişey yapılmıyor kimseye
Orda da öyleymiş canımSağol Aminn herkes sağlıklı olsun inşallah Bi yardımım olamayacak ona yani
kızlar askere giderken eşinize hangi eşyaları koymuştunuz
Ailem bana ne güzel destek oluyor valla sağolsunlar yaatacam kendimi bi yerden o olacak, olanda balıma olacak
Ailem bana ne güzel destek oluyor valla sağolsunlar yaatacam kendimi bi yerden o olacak, olanda balıma olacak
canım kişisel temizlik için kullanacağı şeyleri diş macunu fırçası dış fırçası kutusu el kremi banyo seti duş jeli şampuan tırnak makası vs. detaylı istersen ona hazırladığım liste duruyo yazarım
Ne yapiyorlar ya da ne yapmiyorlar canim
ne yapıyolar kii?:26:
Konuşmadıkları hiçbişey yok sürekli üstüme gelip duruyorlar yalnız kaldım ya biraz anlayış gösterseler olmuyor. Yok niye şikayet edecekmişim. Başına bi iş gelir dediler zaten yeterince takıntılıyım birde bunu aklıma soktular ne yapacam ben şimdi düşün dur ohhh olan bana oluyor hep :85:
Konuşmadıkları hiçbişey yok sürekli üstüme gelip duruyorlar yalnız kaldım ya biraz anlayış gösterseler olmuyor. Yok niye şikayet edecekmişim. Başına bi iş gelir dediler zaten yeterince takıntılıyım birde bunu aklıma soktular ne yapacam ben şimdi düşün dur ohhh olan bana oluyor hep :85:
Onun adina olmayacakki sikayet. Ama sen bilirsin canim
Telefonları dinliyorlar ya o yüzden
ayy bu anne babalar nıye bole yaa benımkılerde ole benımde ustume gelıyolar ozellıkle annem ınsan destek olur evladına bızım psıkolojimiz ne durumda bızı sadece burda bu yazıları paylasanlar anlar gerısı bos ben takmamaya calısıyorum kımseyı de ıstee
Pooofff.
Aksine benimkide cok rahat herseyi konusuyor telefonda sasiriyorum
Tespit edebilirler mi o olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?