354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iyi olur canım ya nişanlım giderken hiç bişey götürmedi ama galiba ordaki asker arkadaşları eşyalar getirmişler sen o listeyi kopyalasana

bu benimkinin götürdüklerii

ben erkek arkadaşım için alışveriş yapmıştım

Banyo seti (lif, ponza taşı, kese var)
tırnak makası
minik yüz havlusu
el kremi
ayak için yorgunluk alıcı ve mantar önleyici krem
zeytinyağ sabunu (şampuan kullanmadığı için)
gözlük temizleme mendili (gözlük kullandığı için)
mini seyahat kolonyası
kağıt sabunlar
diş fırçası-macunu
kulak tıkacı (koğuşta horlama vakaları olabileceğinden çok işe yarıyormuş :)
seyahat tipi dikiş seti (bu hiçbir erkeğin aklına gelmez mesela :), ama lazım oluyormuş)
çengel iğne (yatak çarşafını sabitleyip sabahları gergin olmasını kolaylaştırmak için :)
vatka ( bunu bbiçok askerden okudum, botlar ayak bileğin çok vuruyormuş ve çorap giyilirken ayak bileğinin arka kısmına koyulacak bir bildiğimiz omuz vatkası bu bot vurmasının yaratacağı sürtünmeyi ve tahrişi engelliyormuş :)

yukardakiler benim aldıklarım. kendisi de çamaşır, çorap, içlik, terlik aldı. o kadar

Ay kizlar erkek arkadasimn annesiyle sms lesiyoruz whatsapptan yazisiyoruz falan bi yandan garibime gidiyor aslinda

Valla ne desem yalan olur canim bi fikrim yok

hehe iyiymiş ha bizim öyle bi imkanımız yok zaten ben utanırım yaaa

İnşallah öyle bişey olmaz ya Allah korusun askerliği uzayabilir

Bayanlar ben bir süre giremezsem merak etmeyin inzivaya çekiliyorum kendinize dikkat edin, askerim aramıyor diye üzülmeyin Allah korusun zamanında gidip gelsinler sağlıklı olsunlar da yeter deyin. Dualarınızı askerimden ve benden eksik etmeyin. Hoşçakalınnnn....Mucks hepinize

Ay kizlar erkek arkadasimn annesiyle sms lesiyoruz whatsapptan yazisiyoruz falan bi yandan garibime gidiyor aslinda

ben de ablasıyla bazen yazışıyorum watsaptan :) az önce askeriyeye teslim etmeden önceki son çektiğim resmini gönderdim mesela

Tamam canim en kisa surede gorusmek uzere

Merhaba kızlar bi konu açtım ama pek cevap yazan olmadı aktif olunca buraya yazayım dedim sevgilim askere gitmedi ama aranıza alır mısınız benide kendimi kötü hissediyorum benim sevdiğimde atandı uzaklara gitti ((

Ya ben dayanamıyorum galiba
Ilk günler kendimi kandira kandira daha iyiydim normalde zaman geçtikçe alışır dediler tam tersi oldu delirmek uzereyim şu an hasta da olmus bana dememis devlet hastanesine götürmüşler iki gün istirahat vermişler düşünün halinin ciddiyetini , olmuyor olmuyor dayanamiyorum cok ihtiyacım var ona

Son düzenleme:
hoşbuldum canım nasılsınız bakimm moraller nasıl

idare edeeer, özlem dışında iyiyim ben

hoşgeldinn, gel gel, seninki de hasretlik nasılsa :) ama anlat bakalım önce kendini :) öğretmen mi yoksa

İiiinsalllaaaaaaaaaaahhh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Pooff gecmis olsunnnn
Bende dayanamiyorum da dayanmis gibi yapiyorum napayim baskaa

Evet ya öğretmen canım maraşa atandı gidebileceğim bi yerde değil muhtemelen 5 ay hiç görüşemicez bu arada aranıza kabul etmenize çok sevindim :)

offf, yapmaa kuzum yaaaaaa, bitirme kendini böyleee

oof kızlar ya ben şimdide kafayı taktım yemin törenine gitmek istiyorum:84: ama nası yapcam bilmiyorummm aileside gitmicek orda oksuz gıbı kalcak bitanem

Evet ya öğretmen canım maraşa atandı gidebileceğim bi yerde değil muhtemelen 5 ay hiç görüşemicez bu arada aranıza kabul etmenize çok sevindim :)

hayırlı olsun, ne öğretmeni :) ben de öğretmenim de ilgimi çekti konu

sen nerdesin ki bu arada? neden gidemeyeceksin? çok da rahat gidersin, seninki bizim gibi esaret altında olmayacak nasılsa

aa canım benım cok gecmıs olsun nolur bırakma kendını herkes nasıl dayanmıs bak ılk bız degılız kı sen boyle yaparsan o daha kotu olur

Pooff gecmis olsunnnn
Bende dayanamiyorum da dayanmis gibi yapiyorum napayim baskaa
Sağol , ama ne zormus bu ya iki hafta sonra umarim iceri tlf alabiir beklerim onu , ömrümün sonuna kadar da bekerim , daha yarım saat önce konuştuk ama yok tlfu kapatinca canımdan can gidio sanki, nasıl olacak peki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…