- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
iyi olur canım ya nişanlım giderken hiç bişey götürmedi ama galiba ordaki asker arkadaşları eşyalar getirmişler sen o listeyi kopyalasana
Ay kizlar erkek arkadasimn annesiyle sms lesiyoruz whatsapptan yazisiyoruz falan bi yandan garibime gidiyor aslinda
Valla ne desem yalan olur canim bi fikrim yok
Ay kizlar erkek arkadasimn annesiyle sms lesiyoruz whatsapptan yazisiyoruz falan bi yandan garibime gidiyor aslinda
selaaaam, hoşgeldin
hehe iyiymiş ha bizim öyle bi imkanımız yok zaten ben utanırım yaaa
İnşallah öyle bişey olmaz ya Allah korusun askerliği uzayabilir
Bayanlar ben bir süre giremezsem merak etmeyin inzivaya çekiliyorum kendinize dikkat edin, askerim aramıyor diye üzülmeyin Allah korusun zamanında gidip gelsinler sağlıklı olsunlar da yeter deyin.Dualarınızı askerimden ve benden eksik etmeyin. Hoşçakalınnnn....Mucks hepinize
ben de ablasıyla bazen yazışıyorum watsaptan :) az önce askeriyeye teslim etmeden önceki son çektiğim resmini gönderdim mesela
Gorumcem yok sukur bir de onla ugrasamam allahin izniylede hic gorumcem olmasin
benimki pek görümce olacak tarzda biri değil gibi görünüyor şimdilik :) inşallah yanılmıyorumdur
hoşbuldum canım nasılsınız bakimm moraller nasıl
Merhaba kızlar bi konu açtım ama pek cevap yazan olmadı aktif olunca buraya yazayım dedim sevgilim askere gitmedi ama aranıza alır mısınız benide kendimi kötü hissediyorum benim sevdiğimde atandı uzaklara gitti((
İiiinsalllaaaaaaaaaaahhh
Ya ben dayanamıyorum galiba
Ilk günler kendimi kandira kandira daha iyiydim normalde zaman geçtikçe alışır dediler tam tersi oldu delirmek uzereyim şu anhasta da olmus bana dememis devlet hastanesine götürmüşler iki gün istirahat vermişler düşünün halinin ciddiyetini , olmuyor olmuyor dayanamiyorum cok ihtiyacım var ona
Ilk günler kendimi kandira kandira daha iyiydim normalde zaman geçtikçe alışır dediler tam tersi oldu delirmek uzereyim şu anhasta da olmus bana dememis devlet hastanesine götürmüşler iki gün istirahat vermişler düşünün halinin ciddiyetini , olmuyor olmuyor dayanamiyorum cok ihtiyacım var ona
Evet ya öğretmen canım maraşa atandı gidebileceğim bi yerde değil muhtemelen 5 ay hiç görüşemicezbu arada aranıza kabul etmenize çok sevindim :)
Sağol , ama ne zormus bu ya iki hafta sonra umarim iceri tlf alabiirPooff gecmis olsunnnn
Bende dayanamiyorum da dayanmis gibi yapiyorum napayim baskaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?