- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
oof kızlar ya ben şimdide kafayı taktım yemin törenine gitmek istiyorum:84: ama nası yapcam bilmiyorummm aileside gitmicek orda oksuz gıbı kalcak bitanem
Evet ya öğretmen canım maraşa atandı gidebileceğim bi yerde değil muhtemelen 5 ay hiç görüşemicezbu arada aranıza kabul etmenize çok sevindim :)
Sağol , ama ne zormus bu ya iki hafta sonra umarim iceri tlf alabiirbeklerim onu , ömrümün sonuna kadar da bekerim , daha yarım saat önce konuştuk ama yok tlfu kapatinca canımdan can gidio sanki, nasıl olacak peki böyle
iyi olur canım ya nişanlım giderken hiç bişey götürmedi ama galiba ordaki asker arkadaşları eşyalar getirmişler sen o listeyi kopyalasana
oof kızlar ya ben şimdide kafayı taktım yemin törenine gitmek istiyorum:84: ama nası yapcam bilmiyorummm aileside gitmicek orda oksuz gıbı kalcak bitanem
En ağır gecem şu an olacak sanırım , hiç böyle olacagini tahmim etmemiştim içim aciyor resmen ,desteğin için çok sağolofff, yapmaa kuzum yaaaaaa, bitirme kendini böyleee
Ona belli etmedim ki o beni iyi saniyor ama tlf kapanınca kötü oluyorum, cok özlüyorum , iyi olsun istiyorum, ona birşey olunca canımı koparıyorlar sanki , ben onu iyi bilirken hastaneye kaldırmışlar meger ,gel de dayanaa canım benım cok gecmıs olsun nolur bırakma kendını herkes nasıl dayanmıs bak ılk bız degılız kı sen boyle yaparsan o daha kotu olur
o zaman git muhakkak canım, nasıl iyi gelirsin ona :)
En ağır gecem şu an olacak sanırım , hiç böyle olacagini tahmim etmemiştim içim aciyor resmen ,desteğin için çok sağol
Ona belli etmedim ki o beni iyi saniyor ama tlf kapanınca kötü oluyorum, cok özlüyorum , iyi olsun istiyorum, ona birşey olunca canımı koparıyorlar sanki , ben onu iyi bilirken hastaneye kaldırmışlar meger ,gel de dayan
Haklısın.......Kelin ilaci olsa kendi basina surer canim bende bilmiyorum
bu benimkinin götürdüklerii
ben erkek arkadaşım için alışveriş yapmıştım
Banyo seti (lif, ponza taşı, kese var)
tırnak makası
minik yüz havlusu
el kremi
ayak için yorgunluk alıcı ve mantar önleyici krem
pudra
zeytinyağ sabunu (şampuan kullanmadığı için)
gözlük temizleme mendili (gözlük kullandığı için)
mini seyahat kolonyası
kağıt sabunlar
diş fırçası-macunu
tıraş bıçağı-köpüğü
bot kilidi- valiz kilidi
kulak tıkacı (koğuşta horlama vakaları olabileceğinden çok işe yarıyormuş :)
seyahat tipi dikiş seti (bu hiçbir erkeğin aklına gelmez mesela :), ama lazım oluyormuş)
çengel iğne (yatak çarşafını sabitleyip sabahları gergin olmasını kolaylaştırmak için :)
vatka ( bunu bbiçok askerden okudum, botlar ayak bileğin çok vuruyormuş ve çorap giyilirken ayak bileğinin arka kısmına koyulacak bir bildiğimiz omuz vatkası bu bot vurmasının yaratacağı sürtünmeyi ve tahrişi engelliyormuş :)
boyundan asmalı cüzdan
dudak balmı
cd kalemi
yukardakiler benim aldıklarım. kendisi de çamaşır, çorap, içlik, terlik aldı. o kadar
haklısın ama konyadan daha tekırdaga hatta tekırdagdan da bı ıkı saat gıtmem gerekıcek. ama cok da ıstıyorum. bızım aıleler bılıyo ama babama ben yemın torenıne gıdıcem de dıyemem kı off bılmıyorum
Evet allahtan uzun dönem değilhaklısın canım benım ne dıyımkı benımkının de sesı gıtmıs hıc aklımdan cıkmıo hasta olcak daha kotu olcak dıye kı cok hassastır bunyesıama baska caremız yok daha bı hafta olmadı ama bana bır yıl gıbı geldı. yınede bakıyorum etrafıma herkes atlatıyo bu donemı kavusuo uzun donem degıl Allahtan tek tesellımız bu ıste
maraşta öğretmenlik yapıyo aslında sınıf öğretmeni ama branş öğretmeni olarak atandı açıktan okuduğu bölüm sayesinde :) ailemleyim ben daha öğrenciyim yollamıyolar ki olmaz diyo annemgerçi ben dayanamaz atlar giderim bi düzenini kursun orda da bakalım bende öğretmen adayı sayılırım sen ne öğretmenisin :) bu arada kütahyadayım bende
bende gitmeyi çok istiyorum ama bendede baba bilmiyor sadeceözel araç olsa 2 3 saatlik yol olacak ama işte oda yok çok iyi anlıyorum seni inşallah bi yolunu bulup gidebiliriz
Ya hoşgeldiniz bu arada , kendi derdime düştüm birşey de diyemedim ilk krizime denk geldinizmaraşta öğretmenlik yapıyo aslında sınıf öğretmeni ama branş öğretmeni olarak atandı açıktan okuduğu bölüm sayesinde :) ailemleyim ben daha öğrenciyim yollamıyolar ki olmaz diyo annemgerçi ben dayanamaz atlar giderim bi düzenini kursun orda da bakalım bende öğretmen adayı sayılırım sen ne öğretmenisin :) bu arada kütahyadayım bende
Evet allahtan uzun dönem değil
Ya daha 6 gün olmus ve ben en az iki hafta oldu saniyorum ciddi ciddi ... desteğin için cok sağol
ayy ınsallah ya bısey bulup gıtmelıyız bı yolu olmalı ınsallah gıderız ınsallahhhh
kızlar benımkı acemılıgını yaptıgı yerde devam edıcek usta bırlıgıne yemın torenınden sonra ızın verırler mı nasıl olur kı ya bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?