- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 35
adalet öğretmeni olarak atandı :107: evet isim bağırıyor zaten :) sen çalışıyo musun peki devlet atadı mıbranş ne olarak atandı
I'm an English teacher
sen okul öncesi okuyorsun herhalde
Yemin töreninden sonra iki gün evci izni var ya zaten ,izin verirer tabi diye düşünüyorum
Sen nerdesin o nerde illa gideceksen bir gece konakla otobus saatleri uymuyorsa ama simdidrn ayarla herseyini gec kalmaa icinde kalacaksa giiit
Yemin töreninden sonra iki gün evci izni var ya zaten ,izin verirer tabi diye düşünüyorum
hemde nası kalcak ıcımde gıdemezsem ereesaılesı gıtse bu kadar uzulmem en azından yalnız kalmıcak. ben konyadayım o da tekırdag- hayraboluda. nası olcak bılmem. bugun komutanı sormus yemın torenıne aılen gelcek mı kalcak yer ayarlayım demıs o da yok kımse gelmıcek demıs bogazma bısey dugumlendı resmen o an
adalet öğretmeni olarak atandı :107: evet isim bağırıyor zaten :) sen çalışıyo musun peki devlet atadı mı
adalet öğretmeni olarak atandı :107: evet isim bağırıyor zaten :) sen çalışıyo musun peki devlet atadı mı
hoşbulduk bende krizde sayılırım anlarım ama inanın geçecek siz yine 6 ay sonra kavuşacaksınız ben 3 4 yıl böyle uzaktan idare edicemYa hoşgeldiniz bu arada , kendi derdime düştüm birşey de diyemedim ilk krizime denk geldiniz
Umarım cabuk geçer iple çekiyorum o günü hayal ediyorum ben de o kavuşma anını, şu an rüya gibi geliyor , cok uzak geliyor ama hep beraber şafaklari birer birer bitiricez insallahne demek canım benım bende bugun cok bunaldım ama hemen gelecegı gunu dondugu zaman yapacaklarımızı dusunuyorum. hatta ne gıysem dıye bıle dusunuyorum.ıyı gelıyo baksana yaz gunlerı daha dun gıbıydı sımdı kıştayız oysa yazda boyle bıanda gelcek ıste ınsallahh
ne iyi komutanı varmış biz hala kalacak yer bakıyoruz.gitme imkanın varsa yolu düşünme git bir gece konakla yada 2 gece dönersin sonra
ayy bıraz gec oldu kusura bakma nolur yemın torenı uzuntusuyle yazamadım. hosgeldın aramıza kocaman aıle oldukAllah yardımıcımız olsun
ayy o yonden cok rahatladım hemde bu suankı komutanı degıl ustalıga gecınce komutanı olcak yanı yemın torenınden sonra bızımkı besyocu hemde karatecı olunca baya sevmıs sohbet etmısler aılesını cocugunu bıle anlatmıs. bıde kendıne masaj yaptırmıs bızımkının masaj kursuna gıttıgını ogrenınce uyanık komutano demıs ıste ayarlayalım dıye aslında cok ıstıyorum gercekten ama nası olck bılmıyorum
Umarım cabuk geçer iple çekiyorum o günü hayal ediyorum ben de o kavuşma anını, şu an rüya gibi geliyor , cok uzak geliyor ama hep beraber şafaklari birer birer bitiricez insallah
olur olurrr, git sen gittt
o zaman baya büyüksün hocam sen ben direk senli benli konuşmaya başladım bu işi hesaba katmamıştım ne güzel inşallah mezun olunca bende hemen atanırım sevgilim 2 senede zor atandı kendi branşından olsa daha da atanamazdıben 6. yılımı çalışıyorum canım, ilk günden beri devletin kadrosundayım şükür :)
inşallahbenimde öyle canım dağıtım iznine gelmeyeceği için izin kullanmayacak ama seninki gelmek isterse gelir heralde ama dağıtıma gelmesede hafta sonu çarşı izinleri olur
canım sende ehliyet yokmu toplaşıp gitsek
ay dua edın bana nolur
Of kiyamam , ne desem bilemedim beni mazur gör beynim çalışmıyor şu an , ancak dualarim seninle Allahim kolaylik nasip etsin de insallah gönlündekini hayatina dök ...hemde nası kalcak ıcımde gıdemezsem ereesaılesı gıtse bu kadar uzulmem en azından yalnız kalmıcak. ben konyadayım o da tekırdag- hayraboluda. nası olcak bılmem. bugun komutanı sormus yemın torenıne aılen gelcek mı kalcak yer ayarlayım demıs o da yok kımse gelmıcek demıs bogazma bısey dugumlendı resmen o an
hoşbulduk bende krizde sayılırım anlarım ama inanın geçecek siz yine 6 ay sonra kavuşacaksınız ben 3 4 yıl böyle uzaktan idare edicem
ehliyet vaaar, olma mı heeeçama en son 18 Kasım 2013 tarihindeki direksiyon sınavında kullandım arabayı
pembe_dizi aşk'erinin yemin törenine gidebilsin, sübhaneke dinimiz amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?