benımkı de dagıtım ıznını kullanmıcak canım belkıde 5 ay ıcnde tek sansımız olcak bu of of
Of kiyamam , ne desem bilemedim beni mazur gör beynim çalışmıyor şu an , ancak dualarim seninle Allahim kolaylik nasip etsin de insallah gönlündekini hayatina dök ...
Ama.askerikten sonra en azindan dilediğiniz an konusabileceksiniz ve o iyi sartlar altinda olacak, bunu bilmek bile yeteri , ama yine de tabiki Allah sabir versin
o zaman baya büyüksün hocam sen ben direk senli benli konuşmaya başladım bu işi hesaba katmamıştım ne güzel inşallah mezun olunca bende hemen atanırım sevgilim 2 senede zor atandı kendi branşından olsa daha da atanamazdı
ehliyet vaaar, olma mı heeeçama en son 18 Kasım 2013 tarihindeki direksiyon sınavında kullandım arabayı
[/B]
Offff bunu cok der o da ,söyleyip gulerdiksübhaneke dinimiz amin
allah hepimize büyük sabırlar versin gerçekten zor , rahat konuşuyoruz da noluyo beyfendiyi arıyorum misafirim var diyo 2 dakkada kapatıyo mesaj atıyorum 1 saat sonra cevap yazıyo be adam bari niye geç yazdın onu söylede bende burda sinir krizi geçirmiyimAma.askerikten sonra en azindan dilediğiniz an konusabileceksiniz ve o iyi sartlar altinda olacak, bunu bilmek bile yeteri , ama yine de tabiki Allah sabir versin
he hebana büyüük deme zati bu topikte asker yolu bekleyenlerin en kocamanıyımm, komplekse girdimm, bi de sen başlama hem o kadar da büyük sayılmam yaa di mi :26: 27,5 yaşındayım dahaaa ben :26:
he hebana büyüük deme zati bu topikte asker yolu bekleyenlerin en kocamanıyımm, komplekse girdimm, bi de sen başlama hem o kadar da büyük sayılmam yaa di mi :26: 27,5 yaşındayım dahaaa ben :26:
Pooofff.
Aksine benimkide cok rahat herseyi konusuyor telefonda sasiriyorum
beimkide anlatıyo canım ama arada bi canımı sıkan çok şey var aslında ama yasak burdan anlatamıyon geldiğinde konuşuruz diyo:))
ayy bu anne babalar nıye bole yaa benımkılerde ole benımde ustume gelıyolar ozellıkle annem ınsan destek olur evladına bızım psıkolojimiz ne durumda bızı sadece burda bu yazıları paylasanlar anlar gerısı bos ben takmamaya calısıyorum kımseyı de ıstee
akaycaaaa,
seninki 7'den sonra aradı mııı? :26:
Canim benim sağol, onun hastalandigini öğrenene kadar öyleydim , iyi olsun o ben dayanirim beklerim yeter ki iyi olsunayy ınsallah canım benım. banada oyle gelıyo ama gelıcek o gunler ınsallah sende bılıyosun bunu hemde yogun bı donem baslıcak bızım ıcın sızde durum ne bılmıyorum ama soz nısan dugun hepsını ıstıyoruz bunları dusunup rahatlatalım kendımızı.kıyamam sana en guclu sendın aramızda sportmen yarenım benım
Anladım, geç cvp yazinca ben de cok sinir olurdum,şimdiki duygularımla o günkiler arasinda dağlar kadar fark varallah hepimize büyük sabırlar versin gerçekten zor , rahat konuşuyoruz da noluyo beyfendiyi arıyorum misafirim var diyo 2 dakkada kapatıyo mesaj atıyorum 1 saat sonra cevap yazıyo be adam bari niye geç yazdın onu söylede bende burda sinir krizi geçirmiyim
Benim sözlüm de 28 yaşında hic de büyük bi yaş olarak algilamiyorunhe hebana büyüük deme zati bu topikte asker yolu bekleyenlerin en kocamanıyımm, komplekse girdimm, bi de sen başlama hem o kadar da büyük sayılmam yaa di mi :26: 27,5 yaşındayım dahaaa ben :26:
o zaman ben çok gencim diyelim 20 yim ben
Ya ben dayanamıyorum galiba
Ilk günler kendimi kandira kandira daha iyiydim normalde zaman geçtikçe alışır dediler tam tersi oldu delirmek uzereyim şu anhasta da olmus bana dememis devlet hastanesine götürmüşler iki gün istirahat vermişler düşünün halinin ciddiyetini , olmuyor olmuyor dayanamiyorum cok ihtiyacım var ona
Ereeeeees canim tahtin alındı :)
9 45 gibi aradı ama 2 dakika konustuk bugun ki nöbetçi anormal 9 bucukta yatacaksınız yat 9bucuk diyip duruyo aklın bende kalmasın dedi çok konusamadık yani canım
Bnnu kıyamam zaten yazdıklarınızı okuyunca sinirim geçti kıymetini anladımne tahtıymış o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?