354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

amın hepımız ınsallah ınsalllaaahhhh

he he bana büyüük deme zati bu topikte asker yolu bekleyenlerin en kocamanıyımm, komplekse girdimm, bi de sen başlama hem o kadar da büyük sayılmam yaa di mi :26: 27,5 yaşındayım dahaaa ben :26:

Ama.askerikten sonra en azindan dilediğiniz an konusabileceksiniz ve o iyi sartlar altinda olacak, bunu bilmek bile yeteri , ama yine de tabiki Allah sabir versin
allah hepimize büyük sabırlar versin gerçekten zor , rahat konuşuyoruz da noluyo beyfendiyi arıyorum misafirim var diyo 2 dakkada kapatıyo mesaj atıyorum 1 saat sonra cevap yazıyo be adam bari niye geç yazdın onu söylede bende burda sinir krizi geçirmiyim

he he bana büyüük deme zati bu topikte asker yolu bekleyenlerin en kocamanıyımm, komplekse girdimm, bi de sen başlama hem o kadar da büyük sayılmam yaa di mi :26: 27,5 yaşındayım dahaaa ben :26:

Saygılar abla:26:
Şaka şaka benim erkek arkadaşım 26 yaşında olduğu için 27 bana büyük abla abi gelmiyor

beimkide anlatıyo canım ama arada bi canımı sıkan çok şey var aslında ama yasak burdan anlatamıyon geldiğinde konuşuruz diyo:))

Zaten bende yemin törenine gittiğimde hemen sorguya çekecem şu niye böyleydi bunu niye böyle dedin diye
Ben ailesiyle gidecem ama bir dk benim dibimden ayrılırsa vururum oniiii

offff hepimizde aynı dert bee

Canim benim sağol, onun hastalandigini öğrenene kadar öyleydim , iyi olsun o ben dayanirim beklerim yeter ki iyi olsun
Askerden gelsin ben de şu kps ile atanirsam o işler hızlanacak Allahin izniyle ya

Anladım, geç cvp yazinca ben de cok sinir olurdum,şimdiki duygularımla o günkiler arasinda dağlar kadar fark var

Benim sözlüm de 28 yaşında hic de büyük bi yaş olarak algilamiyorun

geçmiş olsun canım bende alışırım sananlardandım olmuyor gerçektende

9 45 gibi aradı ama 2 dakika konustuk bugun ki nöbetçi anormal 9 bucukta yatacaksınız yat 9bucuk diyip duruyo aklın bende kalmasın dedi çok konusamadık yani canım

uffff bugün sadece 1 kerecik konuşabildik yaaa

Bnnu kıyamam zaten yazdıklarınızı okuyunca sinirim geçti kıymetini anladım ne tahtıymış o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…