beimkide anlatıyo canım ama arada bi canımı sıkan çok şey var aslında ama yasak burdan anlatamıyon geldiğinde konuşuruz diyo:))
Ahahahahahhaha benimkide arkadaş tel almış dedi hattını takacakmışSorma bugün benimki unuttu bana dioki ya konustum yemin töreninden sonra herkes iceri tlf alacakmis ben de alirim dedi ,Aşkiimmmmmmm diye feryad ettim anlamadi ,sora dedim ben de acik acik tlf lar dinlenio die ,unutmuş şaşkın, ama sora da dioki o yemin törenindedn sonra olacaga sevindin mi dio :) nasil güldüm ya ,aklıma geldi yeni yüzüm güldü :)
Sora ben sus sus diyorum anlarlar diye mi sus diyosun dedi :) aşkım bosver zaten anladilar dedim kapattik konuyu :) şaşkın ya :)
ehliyet vaaar, olma mı heeeçama en son 18 Kasım 2013 tarihindeki direksiyon sınavında kullandım arabayı
pembe_dizi aşk'erinin yemin törenine gidebilsin, sübhaneke dinimiz amin
Zaten bende yemin törenine gittiğimde hemen sorguya çekecem şu niye böyleydi bunu niye böyle dedin diye
Ben ailesiyle gidecem ama bir dk benim dibimden ayrılırsa vururum oniiii
uffffbugün sadece 1 kerecik konuşabildik yaaa
Dua ve sabir ile ....geçmiş olsun canım bende alışırım sananlardandım olmuyor gerçektende
Kiz sen 21 dinnn27 gün var doğumgünüme şuan aynıyız o zaman taht ikimizin
Ona sinirlendigim herseyi unuttum hepsi incir çekirdeği şeylermis ,degmiyor sinirlenmeye ,canim kanimBnnu kıyamam zaten yazdıklarınızı okuyunca sinirim geçti kıymetini anladımne tahtıymış o :)
Ya olmaz mi kocaman bi aile olduk burada ,bizi en iyi buradakiler anlıyor. .He olsun küçük olıyım ablalık yapın bana siz yol gösterin :)
:)) neyse arkadaşın adini verip deşifre etmemis , o neyse de acemilikte nasi sokmuş ki iceriAhahahahahhaha benimkide arkadaş tel almış dedi hattını takacakmış
orda haklısın tabi 1dk ne 1sn ayrılmasınlar inşallah:))) yada ayrılırlarsa sonları belli:)
Dua ve sabir ile ....
Allahim yardim edecek insallah canim
Kiz sen 21 dinnn
Ona sinirlendigim herseyi unuttum hepsi incir çekirdeği şeylermis ,degmiyor sinirlenmeye ,canim kanim(
Hii erees cvp yazmış en küçüğümuz oydu da onun tahti gitti
Ya olmaz mi kocaman bi aile olduk burada ,bizi en iyi buradayken anlıyor. .
:)) neyse arkadaşın adini verip deşifre etmemis , o neyse de acemilikte nasi sokmuş ki iceri
haklısın valla ama insanoğluyuz işte kaybetmeden anlamıyoruz elimizdekinin değeriniOna sinirlendigim herseyi unuttum hepsi incir çekirdeği şeylermis ,degmiyor sinirlenmeye ,canim kanim(
Hii erees cvp yazmış en küçüğümuz oydu da onun tahti gitti
Ya olmaz mi kocaman bi aile olduk burada ,bizi en iyi buradakiler anlıyor. .
Sorma bugün benimki unuttu bana dioki ya konustum yemin töreninden sonra herkes iceri tlf alacakmis ben de alirim dedi ,Aşkiimmmmmmm diye feryad ettim anlamadi ,sora dedim ben de acik acik tlf lar dinlenio die ,unutmuş şaşkın, ama sora da dioki o yemin törenindedn sonra olacaga sevindin mi dio :) nasil güldüm ya ,aklıma geldi yeni yüzüm güldü :)
Sora ben sus sus diyorum anlarlar diye mi sus diyosun dedi :) aşkım bosver zaten anladilar dedim kapattik konuyu :) şaşkın ya :)
Yandi yandiAynen belli ama ben biliyorum ki kedi gibi dibimde olacak
Ama bir ihtimal olmazsaaaaaaaa:95::99:
Ilahitamam 27 mı 25 mi ne gün var bende direkt 21 dediydimbaktım herkes 21 den büyük
Valla nasıl sokmuş bilmiyorum nasııı yapmış öyle bişeey ya dedim kolay iş dedi artizzzzzzzz artiiiizz
Maadem kolay iş sende soksana be canım
deme öyle kimseyi kaybetmedik ay Allah korusun kizhaklısın valla ama insanoğluyuz işte kaybetmeden anlamıyoruz elimizdekinin değerini
Hadi canim ciddi mi ohooo kimisi askeriyede instagrama foto atar biz garipler iki dakika sesini duysak kina yakacak pozisyondayizayyy ben naptım bi sorr dedimki instagramı talan ettim sizin orda kantinde tost yapan biri var instagramda foto paylaşıp duruyo sonra dün gece fırında nöbet tutan falan saydım birsürü kişi git tanış bi iki resim yolla ben yollıyım dedim yazıkkk dinledilerse şaşkın şaşkın yatım çocukların başını sanırım:))))))
Yandi yandi
Ilahierken girdin yani yaşına: ))
Hiii demi kolaysa sen de sok da eresimi ara canim :))
deme öyle kimseyi kaybetmedik ay Allah korusun kiz
Hadi canim ciddi mi ohooo kimisi askeriyede instagrama foto atar biz garipler iki dakika sesini duysak kina yakacak pozisyondayiz(
kızlar bu arada siz nerelisiniz kaç yaşındasınız konuşmussunuzdur bunları ama ben bilmiyorum:44:
valla ya igde bakıyorum yatak çarşafları mavi diyorum mavi çarşaflar:)) nerden bilion dio ekmekleriniz yuvarlak yuvarlak diyorum yo artık ben anlatmadım ki diyo igde foto dolu ben çıldırcam bolu askerlerini bekleyen kimseleri yokmu garibanlar yanlız mı bu dünyada yaaa
25 yaşındayım evliyim kocişim asker eskişehirdeyim eşim boluda bide oğluşum var tabeee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?