354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Biz de burdan tüyo aliyoruz bu böyleymis diince şaşıp kaliolar ,sözlüm alıştı artik yine mi kadinlar kulübü dio :)

biz istersek herşeyi yaparız anlasınlar demii:) ben düşünüyorum komutanlarını bulup komutan eşleriyle kanka olsak beri:))))))))) ne olur ama yaa

Kızlar iyi ki varsınız...

Bilmukabele

kızlar bu arada siz nerelisiniz kaç yaşındasınız konuşmussunuzdur bunları ama ben bilmiyorum:44:

ben Balıkesirliyim, 27.5 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim, henüz bekarım :21:

Biz de burdan tüyo aliyoruz bu böyleymis diince şaşıp kaliolar ,sözlüm alıştı artik yine mi kadinlar kulübü dio :)

ayy sorma yaaa bizimkiler de bugün aşı olmuş, ben "akayca"dan öğrendim hemen, tel'de konuşurken aşı olmuşsunuz, acı dı mııı dedim, sen nerden biliyosun benim aşı olduğumu yaaaa diyoo şaşırdı garibimm

sen ingilizce dedikçe aklıma hazırlık geliyo yapma bunu hazırlıkla bi senem gitti seneye mezun olabilirdim yaaaaaa :84:

biz istersek herşeyi yaparız anlasınlar demii:) ben düşünüyorum komutanlarını bulup komutan eşleriyle kanka olsak beri:))))))))) ne olur ama yaa
Oldu hiic işim.olmaz komutanin eşi gelsin beni bulsun :))

Cok iyi oluyor ama :)
O saskinlik anina bayılıyorum

Kızlar hepinizi kocaman öptüm
Daha iyim ama şali ona sarılmam için beni bekliyor ..
Iyi gecelerrrr

bak şimdi gururumu hiçe saymıştım nasıl caydım şimdi ama demi o beni bulsun:)))))))))))

ptt yi saygıyla anıyorum off 8 saatte tekirdağa gitti sabah 8 den beri Tekirdağda kaldı orada resmen ya torbaya eklenmiş nerde o torba o nasıl bi tabir torbaya eklenince ne oluyor yani açıkça yazsan ne olurdu İnşallah gider yaa kıyamam bugün üzülüyordu sensiz sevgiller günü geçreceğim diye eminim alırsa çooook sevinecek tabi ALIRSA

amiiiiiiiiin :) siz yine bi konuda şanslısınız gideceğini falan önceden biliyodunuz son günlerinizi ona göre geçirdiniz ben gitmeden 2 gün önce öğrendim o 2 günde yanımızda arkadaşları vardı yalnız kalamadık bile

ay hiç fark etmiyor ki yanımızdan ayrıldıkları an özlem başlıyor yani isterse gitmeden on gün önce 7 24 birlikte olsan da ayrıldığı an başlıyor özleeeeeemm

biz öğrendiğimiz andan beri neler neler yaşadık bilsen seninkidaha mı iyi dahamıkötü bilemedim şimdi gerçi de ayrılık bu her halikötü işte

en zoru sizinki kendiminkiyle kıyaslayamam zaten ayrılık işte her durumda kötü . bide benimki gelemem diyo seçim var oy kullanmazsan şikayet etcem dedim ama bilmiyorum bakalım gelebilcek mi hayır özledim demeye gelince söylüyo ama fırsatı varken gelmiyo böylede öküz işte :117:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…