Biz de burdan tüyo aliyoruz bu böyleymis diince şaşıp kaliolar ,sözlüm alıştı artik yine mi kadinlar kulübü dio :)
allah bağışlasın komşuyuz o zaman senle :130:25 yaşındayım evliyim kocişim asker eskişehirdeyim eşim boluda bide oğluşum var tabeee:))
Kızlar iyi ki varsınız...
kızlar bu arada siz nerelisiniz kaç yaşındasınız konuşmussunuzdur bunları ama ben bilmiyorum:44:
Biz de burdan tüyo aliyoruz bu böyleymis diince şaşıp kaliolar ,sözlüm alıştı artik yine mi kadinlar kulübü dio :)
Bilmukabele
ben Balıkesirliyim, 27.5 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim, henüz bekarım :21:
ayy sorma yaaabizimkiler de bugün aşı olmuş, ben "akayca"dan öğrendim hemen, tel'de konuşurken aşı olmuşsunuz, acı dı mııı dedim, sen nerden biliyosun benim aşı olduğumu yaaaa diyoo şaşırdı garibimm
Oldu hiic işim.olmaz komutanin eşi gelsin beni bulsun :))biz istersek herşeyi yaparız anlasınlar demii:) ben düşünüyorum komutanlarını bulup komutan eşleriyle kanka olsak beri:))))))))) ne olur ama yaa
Cok iyi oluyor ama :)Bilmukabele
ben Balıkesirliyim, 27.5 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim, henüz bekarım :21:
ayy sorma yaaabizimkiler de bugün aşı olmuş, ben "akayca"dan öğrendim hemen, tel'de konuşurken aşı olmuşsunuz, acı dı mııı dedim, sen nerden biliyosun benim aşı olduğumu yaaaa diyoo şaşırdı garibimm
allah bağışlasın komşuyuz o zaman senle :130:
Oldu hiic işim.olmaz komutanin eşi gelsin beni bulsun :))
Cok iyi oluyor ama :)
O saskinlik anina bayılıyorum
Kızlar hepinizi kocaman öptüm
Daha iyim ama şali ona sarılmam için beni bekliyor ..
Iyi gecelerrrr
hadi yaa nerdesin sen
kütahyadayım ben
ah bide sevdiklerimize yakın olsaydık
o günlerde gelecek inşallah
amiiiiiiiiin :) siz yine bi konuda şanslısınız gideceğini falan önceden biliyodunuz son günlerinizi ona göre geçirdiniz ben gitmeden 2 gün önce öğrendim o 2 günde yanımızda arkadaşları vardı yalnız kalamadık bile
amiiiiiiiiin :) siz yine bi konuda şanslısınız gideceğini falan önceden biliyodunuz son günlerinizi ona göre geçirdiniz ben gitmeden 2 gün önce öğrendim o 2 günde yanımızda arkadaşları vardı yalnız kalamadık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?