ptt yi saygıyla anıyorumoff 8 saatte tekirdağa gitti sabah 8 den beri Tekirdağda kaldı orada resmen ya torbaya eklenmiş nerde o torba o nasıl bi tabir torbaya eklenince ne oluyor yani açıkça yazsan ne olurdu İnşallah gider yaa kıyamam bugün üzülüyordu sensiz sevgiller günü geçreceğim diye eminim alırsa çooook sevinecek tabi ALIRSA
Ya hoşgeldiniz bu arada , kendi derdime düştüm birşey de diyemedim ilk krizime denk geldiniz
ne demek canım benım bende bugun cok bunaldım ama hemen gelecegı gunu dondugu zaman yapacaklarımızı dusunuyorum. hatta ne gıysem dıye bıle dusunuyorum.ıyı gelıyo baksana yaz gunlerı daha dun gıbıydı sımdı kıştayız oysa yazda boyle bıanda gelcek ıste ınsallahh
bende kavuşma anını o sarıldığım mutluluktan ağladığım anı hayal ediyorum sürekliUmarım cabuk geçer iple çekiyorum o günü hayal ediyorum ben de o kavuşma anını, şu an rüya gibi geliyor , cok uzak geliyor ama hep beraber şafaklari birer birer bitiricez insallah
uffffbugün sadece 1 kerecik konuşabildik yaaa
Birdaha posta değil kargoyla gönder canım
3 gündür konusmuyoruzz kafayı yemek uzereyımmm
Öyle yapacağımmne bileyim adınada acele posta koymuşlar tekirdağdakilerin yavaşlığı telefonlara kimse bakmıyor hayırlısı bakalım
kütahyadayım ben
merhaba aramıza hoşgeldin bende 26 yaşındayım evliyim eşimi bekliyorum işte kütahyaaa üniversite şehrimçok özledim :)
şafaklar attıııı
Konu sahibemizden hiç ses yokmuticim nerelerdesin sesin çıkmıyor hiiiççç
canım yaa bizim orda anladığım kadarıyla kart ve telefon sıkıntısı var bende bekledim koskoca gün bugünde sesini duymadan uyuacağım sanırım bu saatten sonra aramaz artık
Bize daha çooooooooooooooooooooooook atan şafak gerekşafaklar attıııı
kızlar yaaa üvey evlat muamelesi görüyorum bakkkk zaten bugün hiç sesini de duyamadım benlede ilgilensenize
kızlar yaaa üvey evlat muamelesi görüyorum bakkkk zaten bugün hiç sesini de duyamadım benlede ilgilensenize
kendımde anormallık hıssedıyorum 1 gun aramadıgında ortalıgı ayaklandırdım sımdı ıcımde bı rahatlık var 3 gun oldu Allaha emanetler yapcak bısıy yok
seninki benden de betermiş yaaayarın bol bol bol bol konuşma şansınız olur inşallah :)
bak senin için bugünkü günceme yazdığım bir cümleyi paylaşayım
"bugün de bize ayrılan ayrılığın sonuna geldik; Tanrı seni ve beni sık sık arayabilme ihtimalini korusun"
heyoooooo
muti'ninki daha yanında ya, ondanötürü bence20 mart sonrası kendisini burda bolca görürüzz
öyle canım içim ferah benimde imkanı olsa 1 sn beklemezdi diyorum ama özlem çok ağırlaşmaya başladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?