354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Birdaha posta değil kargoyla gönder canım

Ya hoşgeldiniz bu arada , kendi derdime düştüm birşey de diyemedim ilk krizime denk geldiniz

bnnu canım bu tarz anlar atlatıcaz sanırım birgün iyiyken hatta 1 saat iyi hissediyoken 5 dk sonra ağlamaya başlayabilicez sanırım denge falan kalmıcak bizde anlaşıldı ama sabır ve dua ile biticek inşallah ben bugün hiç sesini duyamadım ve benim eşimde hasta

yazı öyle bir bekliyorum ki bazende diyorum kısa falan değil koskoca bir mevsim geçicek (((

Umarım cabuk geçer iple çekiyorum o günü hayal ediyorum ben de o kavuşma anını, şu an rüya gibi geliyor , cok uzak geliyor ama hep beraber şafaklari birer birer bitiricez insallah
bende kavuşma anını o sarıldığım mutluluktan ağladığım anı hayal ediyorum sürekli

uffff bugün sadece 1 kerecik konuşabildik yaaa

ben daha hiç duyamadım sesini sesini duymadan uyumak nasıl zor geliyor

kızlar yaaa üvey evlat muamelesi görüyorum bakkkk zaten bugün hiç sesini de duyamadım benlede ilgilensenize

canım yaa bizim orda anladığım kadarıyla kart ve telefon sıkıntısı var bende bekledim koskoca gün bugünde sesini duymadan uyuacağım sanırım bu saatten sonra aramaz artık

kendımde anormallık hıssedıyorum 1 gun aramadıgında ortalıgı ayaklandırdım sımdı ıcımde bı rahatlık var 3 gun oldu Allaha emanetler yapcak bısıy yok

kızlar yaaa üvey evlat muamelesi görüyorum bakkkk zaten bugün hiç sesini de duyamadım benlede ilgilensenize

seninki benden de betermiş yaaa yarın bol bol bol bol konuşma şansınız olur inşallah :)

bak senin için bugünkü günceme yazdığım bir cümleyi paylaşayım

"bugün de bize ayrılan ayrılığın sonuna geldik; Tanrı seni ve beni sık sık arayabilme ihtimalini korusun"

Son düzenleme:
alışmak diye bişey yok ya yok uff allahım ne zormuş yaaa koptum bu akşam resmen 2. kezdir sesini duymadan uyumaya çalışıcam

kendımde anormallık hıssedıyorum 1 gun aramadıgında ortalıgı ayaklandırdım sımdı ıcımde bı rahatlık var 3 gun oldu Allaha emanetler yapcak bısıy yok

öyle canım içim ferah benimde imkanı olsa 1 sn beklemezdi diyorum ama özlem çok ağırlaşmaya başladı sanırım

süpermiş cidden bu

öyle canım içim ferah benimde imkanı olsa 1 sn beklemezdi diyorum ama özlem çok ağırlaşmaya başladı sanırım

benimki her fırsatta arıyo bilmem yanlız olsam ararmıydı şimdi oğlumun hatrına bu kadar sık sanırım:)) konuşcak hali yoktu 9 buçukta uyuyoruz hepimiz ölüyoruz yorgunluktan dedi meraklanmayın bide tel çok kalabalık oluyomuş enimkinin adı orada çocuklu er olmuş tek çocuğu olan benimkiymiş ondan herkes öncelik veriyo sağolsunlar diyo içinizi ferah ttun inşallah hepsi günde en az üç kere arar AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…