- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Tekirdağ askerlerine gelsin bu karikatürrr
Eki Görüntüle 975555
Ben yatar srtık, iyi geceler kızlaaaar
benimki her fırsatta arıyo bilmem yanlız olsam ararmıydı şimdi oğlumun hatrına bu kadar sık sanırım:)) konuşcak hali yoktu 9 buçukta uyuyoruz hepimiz ölüyoruz yorgunluktan dedi meraklanmayın bide tel çok kalabalık oluyomuş enimkinin adı orada çocuklu er olmuş tek çocuğu olan benimkiymiş ondan herkes öncelik veriyo sağolsunlar diyo içinizi ferah ttun inşallah hepsi günde en az üç kere arar AMİN.
bende yatıyorum kızlar iyi gecelerTekirdağ askerlerine gelsin bu karikatürrr
Eki Görüntüle 975555
Aynen sabir ve dua canim . Bugün iyim ben toparlandim gece cok kötü oldum ama kabulleniyoruz yapacak birşeyimiz yok dua dan baskabnnu canım bu tarz anlar atlatıcaz sanırım birgün iyiyken hatta 1 saat iyi hissediyoken 5 dk sonra ağlamaya başlayabilicez sanırım denge falan kalmıcak bizde anlaşıldı ama sabır ve dua ile biticek inşallah ben bugün hiç sesini duyamadım ve benim eşimde hasta
bende kavuşma anını o sarıldığım mutluluktan ağladığım anı hayal ediyorum sürekli
şafaklar attıııı
Heh ben dicektim ki sen cvp yazdinmuti'ninki daha yanında ya, ondanötürü bence20 mart sonrası kendisini burda bolca görürüzz
Canım karti mi bitti , bizde genelde o caldirir ben ararim , ilk günler inan kart dayanmiyordu sonradan kesfettik benim tlfda dakikalarım vardi onu kullanıyorum ,zaten o yok die ne dakikam ne smsim ne internetim hicbiri bitmio :))kendımde anormallık hıssedıyorum 1 gun aramadıgında ortalıgı ayaklandırdım sımdı ıcımde bı rahatlık var 3 gun oldu Allaha emanetler yapcak bısıy yok
Tekirdağ askerlerine gelsin bu karikatürrr
Eki Görüntüle 975555
Nolduuuu nereye yolculukkkkkBen de yatiyorum kizlar yarin yolculuk var ucak +hızlı tren falan ordan oraya yorulacağim baya iyi geceleer
Günaydın :)Günaydın kızlar :) benimki sabah aradı ilk kez, nasıl mutlu oldum anlatamam :) rüya görüyorum zannettim :)
bu arada benimkinin botlarıyla başı dertteymisalişamamis daha ayakları
bende yatıyorum kızlar iyi gecelerhepinizi tanıdığım için çok memnunum teşekkür ederim tekrar :129:
Eskişehireeeeee yolculuuuukkk
ooo gel bakalım memleketime :))
Geliyorum bakalım nasıl olacak bu sefer
İnsalllahh oyle olur
Ohh rahatladım ptt ile başım dertteydi bugün beşiktepe'ye ulaşmışptt askeriyenin içinde ayy hadi bakalım
ohh ohhh, hadi iyisinn
mektup eline ulaşınca da haberdar et tamam mı :) tam olarak ne kadar zamanda ulaştığını hesaplayacağım çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?