- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Çeyiz olarak değil mi tencere tava evet gördük çeyizlerini
En son yatan ve ilk kalkan ben miyim ?Gunaydiiin kizlar
günaydın ereeescimnaber nasılsın_?
Gayet iyiyiiiiiiim sen nasilsin
Kozlar benimki aramiss 2kere ben dustayken bi ciktim 3dk önce yaziyor hadi dedim sansimi deneyeyim geri aradim actiiiiiii kimi aradiniz dedi ismini söyledim hee o benim diyo konuştuk bugün serbestlermis 6tane tuvalet tikanmis bunları surundurmusler tuvaletten askerlerin giydiği iclikten tutunda kola kutusuna kadar neler cikmis tras bicaklari birsuru seeey belkide bunlardan öncekiler yaptii ama kabak bizimkilerde patlamis
Parmagina silah düşmüş morarmis parmagi13dk konuştuk rekorumuz bu
Gayet iyiyiiiiiiim sen nasilsin
Kozlar benimki aramiss 2kere ben dustayken bi ciktim 3dk önce yaziyor hadi dedim sansimi deneyeyim geri aradim actiiiiiii kimi aradiniz dedi ismini söyledim hee o benim diyo konuştuk bugün serbestlermis 6tane tuvalet tikanmis bunları surundurmusler tuvaletten askerlerin giydiği iclikten tutunda kola kutusuna kadar neler cikmis tras bicaklari birsuru seeey belkide bunlardan öncekiler yaptii ama kabak bizimkilerde patlamis
Parmagina silah düşmüş morarmis parmagi13dk konuştuk rekorumuz bu
iyiyim bende işte nasıl olayım..
neyseki şanslıymışsınamaaan başına gelene bak.. içlik ne ararki tövbe ya
oyy geçmiş olsuniyiymişşşşşşş valla gittikçe artacaktır dk lar
Günaydııınbizimkiler de serbestmiş bugün, bol bol konuşuruz inşallah :)
Günaydıııın
kızlar dün gece 92 dakika konuştuknöbetçi arkadaşına demiş beni 12 de uyandır eşimi arıcam oda sağolsun uyandırınca çağrı attı ben aradım hemen ve tamtamına 92 dakika bugün nasıl enerjikim nasıl mutluyum anlatamam rekorun rekorunu kırdık sanırım
Bende çok üzüldüm ben anlamadım o askeriyeyi komutan okumadanmı alacaklar ne olacak hiç bi fikrim yokÖnemli bir şey değil yani ben önemsemiyoorum spor yaparken uyurken yemek yerken günlük hayatta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyordum bugün gittim kıkırdak yamukmus zaten burnumdan belli oluyordu ama içten kapatmış nefes almamı engelliyormuş falan filan o burda olmadan ameliyat olmam zaten gerçi birazda bahane sanırım azıcık korku var
İnşallahiyiyim bende işte nasıl olayım..
neyseki şanslıymışsınamaaan başına gelene bak.. içlik ne ararki tövbe ya
oyy geçmiş olsuniyiymişşşşşşş valla gittikçe artacaktır dk lar
kızlar dün gece 92 dakika konuştuknöbetçi arkadaşına demiş beni 12 de uyandır eşimi arıcam oda sağolsun uyandırınca çağrı attı ben aradım hemen ve tamtamına 92 dakika bugün nasıl enerjikim nasıl mutluyum anlatamam rekorun rekorunu kırdık sanırım
Heyoooooooooooooooooooooooo ben geldim milletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
yapamadın di mi bizsizzzzz
canım geçmiş olsun benim eşimdede aynı problem varaskerde ameliyat olucak onda bu sebepten geceleri çok zorlanıyordu uyurken nefes alıp vermede ben hep uyanıp yan yatırıyordum şimdi napıyor acaba diye çok düşünüyorum. zor bir operasyon değil canım ol bence uzatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?