354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben de her gün büyük bir keyifle boyuyorum çizelgemi :)

hiç kimse izin yapmıyor herkesin 160larda ben 170lerde üzülüyordum 160ları görünce nasılda sevindiiim

bu arada ne kadar şanssız bir insan olduğumu bir kez daha kanıtlamanın hüznüyle günü bitirdim ameliyat olmam gerekiyormuş onun üzerine tüm gün askerime sürpriz yapamanın mutluluğuyla telefonu her açtığımda sevinçle açtım ama yooooook ulaşmamış söylemek zorunda kaldım dün ptt ye gidip bakması lazımmıs e bugun de ptt kapalı alamadı yani sonuç olarak sevgililer günü sürprizim yerine ulaşmadı

Ne ameliyatı canım :26:
Üzüldüm ulaşmamasına

:) siz neden izin tercih ettiniz :) çok da uzak yerde değil halbukisi

bu arada geçmiş olsun, hayırdır, ne ameliyatı????

Ne ameliyatı canım :26:
Üzüldüm ulaşmamasına

Bende çok üzüldüm ben anlamadım o askeriyeyi komutan okumadanmı alacaklar ne olacak hiç bi fikrim yok Önemli bir şey değil yani ben önemsemiyoorum spor yaparken uyurken yemek yerken günlük hayatta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyordum bugün gittim kıkırdak yamukmus zaten burnumdan belli oluyordu ama içten kapatmış nefes almamı engelliyormuş falan filan o burda olmadan ameliyat olmam zaten gerçi birazda bahane sanırım azıcık korku var

Ayyyyyy geçmiş olsunn

:) siz neden izin tercih ettiniz :) çok da uzak yerde değil halbukisi

bu arada geçmiş olsun, hayırdır, ne ameliyatı????

canım biz izinleri böldük topplam 12 gün izin var 1 bucuk ayda 4 gunluk izne gelirse 1 bucuk ayda bir görüşmüş olacağız evet uzak değil ama malesefki ben ailemle yaşıyorum gitmem zor yani :/
burun ameliyatı canım nefes almam mucizeymiş

bu arada çoklu cevap verme nasıl oluyor ben bunu hala bilmiyorum

azalıyor şafaklar kaplumbağa hızındada olsa ben hergün ekran fotoğrafı alıyorum şafağın nasıl mutlu oluyorum eksildiğinii görünce

kesinlikle bakın 10 günü bitirdik bile çok şükür :) gün gelicek 10 gün kaldı dicezz sonra doğan güneş sonra tamamdır

yorum yapııın banaaaa amaaa :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…