- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
benide öyle canım benimde bi gözlerim doluyor, bi bnnunun gönderdiği linkteki yazıları okuyup gülüyorum sende öyle yapmaya çalış :) sabah aradığında 2 tane sosis 1 parça peynir birde zeytin verdiler demişti kahvaltıda :/ spor, içtima falanda yaptırmışlar. Öğleden sonrada öyle olduysa telefon sırasına girmek istememiştir. Ayaklarım ağrıyor çok diyorduseninkide öyle olmuştur muhtemelen
Senin esin yemin toreninden sonra hemen gidecek usta birligine degil mi o yuzden boyle oldu
değil mi:) herşeye rağmen güzel şeyler düşünmek lazım Allah güzel şeyler nasip etsin
tesekkur ederım canım benım nasılsn
Canim azıcık güldüysen ne mutlu banabenide öyle canım benimde bi gözlerim doluyor, bi bnnunun gönderdiği linkteki yazıları okuyup gülüyorum sende öyle yapmaya çalış :) sabah aradığında 2 tane sosis 1 parça peynir birde zeytin verdiler demişti kahvaltıda :/ spor, içtima falanda yaptırmışlar. Öğleden sonrada öyle olduysa telefon sırasına girmek istememiştir. Ayaklarım ağrıyor çok diyorduseninkide öyle olmuştur muhtemelen
büyük ihtimal hemen canım ama uçağın geleceği gün tam belli değil belki çok küçük bir ihtimal uçak geç gelirse çıkabilir
Iyi olmaya çalışıyorum canim ama buram.biram özlem var :)
Merhaba lili ben kötüyüm sanırım
Bnnu gözlerim dolup duruyor ya( bide senin bak dediğin şeyi bulamadım ben
erees bana küstün mü
Biri beni kurtarsın belki Allah bu yüzden yollamıştır beni buraya
erees bana küstün mü
luna..ne oldu? hayırdır canımm..
kötü ne olabilirki? az kaldı..hepiniz kavuşcaksınız aşkerlerinize..
hakkatten kız, nooooolduuuuuu
evet canım olabılır benımkı bıde 3 kez falan nobet tuttu ya gecen gun 3 saat uyumus sadece sesı cok kotuydu. yemeklerı soruyorum ıyı dıyo sadece uzulmeyım dıye mı bılmıyorum pek bısey demıyoevet gordum ya ben orayı onceden baya okumustum 650 kusurlere gelmıstım hatta bende yazmıstım bı anımı
ah canım benım malesef o hepımızde var Allah daha buyuk dert vermesın
Merhabamerhaba herkese..
hepiniz iyisinizdr inşallah..
erees bana küstün mü
Aşkım aramadı akşamduymaya ihtiyacım vardı o yüzden kötü oldum.
Jandarmalar 2hafta daha acemilikte kaliyor biz bu sayede onu evci cikariyoruz yoksa benimkide hemen giderdievett sizinkiler hemen gitmiyormu :/
Kiz niye kuseyim sanaMerhaba lili ben kötüyüm sanırım
erees bana küstün mü
Ben okudummmmmmmmm +18evet canım olabılır benımkı bıde 3 kez falan nobet tuttu ya gecen gun 3 saat uyumus sadece sesı cok kotuydu. yemeklerı soruyorum ıyı dıyo sadece uzulmeyım dıye mı bılmıyorum pek bısey demıyoevet gordum ya ben orayı onceden baya okumustum 650 kusurlere gelmıstım hatta bende yazmıstım bı anımı
kaçıncı sayfadaki bulabilir miyim okuyumda azcık güleyim yine
Canim benim üzerinde cok durursan kafan daha cok takılır, bak normal bunlar ama bu kadar kaybolma kendi içinde, rahatla bak bi süt iç yatağına uzan , youtube dan bebek kahkahalarina falan bak istersen , skma birak kendini rahat ol bak hepimizin askeri gitti ben de en son 2 de haber aldim ondan cok sira vardir ondan ayakta duramamistir , o şu an yatiyordur iyidir , sen de rahatla canim 5 ay nasi geçer yoksa
oyy kıyamammm..
belki yorgunluktan hemen uyuyp kalmıştır..olabilir hani..belki telefonkartı felan bitmiştir..mesela benim yarim geç aradı akşam üstü konuşmak için..meğerse dışarda çay içiyorlarmış cümle alem..ondan hani..
ben seni çok iyi anlıom..onun sesini duymadan bende teselli olmuyorum hiç bi şekilde...
hangisi gamzelibenim kendi sorunum bide aşkımın aramaması var ikisi mix oldu bugün daral geldi
Kiz niye kuseyim sana
CANISIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?