kızlar selam nasılsınız bu akşam askerlerinizle konuştunuzmu bende kısa kısa konuştum evci izni iptal bizde((
kızlar selam nasılsınız bu akşam askerlerinizle konuştunuzmu bende kısa kısa konuştum evci izni iptal bizde((
haha güldüm valla sağoldenize giden bi çift vardı onu okudun mu ya koptum orada
Ben de ogleden sonta konustum ,noldu canimkızlar selam nasılsınız bu akşam askerlerinizle konuştunuzmu bende kısa kısa konuştum evci izni iptal bizde((
Hani şu yumurtlayan prenses mi
Neden iptal oldu ki
aaa neden iptal olduuu :26:
sabah 11 buçuk gibi aramıştı bi daha aramadı.neden iptal ki ?:26:
Ben de ogleden sonta konustum ,noldu canim
ıyı aksamlar kızlar hastaydım gıremedım hıc buraya nasılsınız bugun konustunuz mu askerınızıle benımkı aramadı dın 35 konusmustuk ne guzel
Ahahahhh evet ya okumuştum kahkahalar eşliğindeyok canım o değil http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=403347&page=836 pua nickli kişinin yazısı
ya amasyadan çoğu kişi doğuya gidiyor ağrı şırnak hakkari vs. eşimin sarıkamış ama hepsini toplu ktm uçağı ile yani askeri uçakla götürüceklermiş son dk süprizi olmazsa iptal
Geçmiş olsun canım sabah aramıştı 4 dk falan bi daha aramadı
Hosgeldin canim geçmiş olsun yaıyı aksamlar kızlar hastaydım gıremedım hıc buraya nasılsınız bugun konustunuz mu askerınızıle benımkı aramadı dın 35 konusmustuk ne guzel
Canim bizimkileri de böyle götürecekler ama evci iznini yine de kullanacaklar diye biliyorum çünkü yemin töreninden sonra iki hafta daha oradalar , seninkini yemin toreninden hemen.sonra mi götürecekler birligeya amasyadan çoğu kişi doğuya gidiyor ağrı şırnak hakkari vs. eşimin sarıkamış ama hepsini toplu ktm uçağı ile yani askeri uçakla götürüceklermiş son dk süprizi olmazsa iptal
Hosgeldin canim geçmiş olsun ya
ya amasyadan çoğu kişi doğuya gidiyor ağrı şırnak hakkari vs. eşimin sarıkamış ama hepsini toplu ktm uçağı ile yani askeri uçakla götürüceklermiş son dk süprizi olmazsa iptal
hayırlısı olsun canım üzmemeye çalış kendini ne diyim(
of ya bıde pazardı rahat olmazlar mı kı bugun neden bole oldu ılk defa aramadı
Hosgeldin canim geçmiş olsun ya
Canim bizimkileri de böyle götürecekler ama evci iznini yine de kullanacaklar diye biliyorum çünkü yemin töreninden sonra iki hafta daha oradalar , seninkini yemin toreninden hemen.sonra mi götürecekler birlige
yok canım üzülmedim 2 gece beraber uyuma fikri çok farklı tabi ama Rabbimin verdiğinde vermediğindede vardır bir hayır elbet demekki o otobüste olmamamız gerekiyor napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?