354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar hepiniz yemin törenine mi gidiyorsunuz. . Bi ben mi gidemiyorum

Yalnız değilsin :/

Pasta harika görünüyor :) ellerinize sağlık. Buradayız her türlü destek olunurrr

Canım rahat ol inan bizde nasıl dayanamadı diye çok düşünüyorduk ama allah bi ferahlık veriyor bir kaç günden sonra tecrube

Yalnız değilsin :/

Pasta harika görünüyor :) ellerinize sağlık. Buradayız her türlü destek olunurrr

Cansınız
Teşekkür ederim canımm Bazı insan yemek yaparak rahatlar bazısı temizlik yaparak kafasını boşaltır bense pasta yaparak mutlu oluyorum işte
Sınav haftalarımın vazgeçilmezidir pasta
Bu arada ben de yemin törenine gidemeyeceğim, bizim Nisan'da olacak ama Kastamonu bize çok uzak annem idare edemez babamı
Keşke gitmeden nişan olsaydı diyorum bazen. Ama çok uzardı o zaman, daha iyi olmazdı demek ki hayırlısı buymuş diyorum.

Canım rahat ol inan bizde nasıl dayanamadı diye çok düşünüyorduk ama allah bi ferahlık veriyor bir kaç günden sonra tecrube

Ya 2 gündür görüşmüyoruz işte resmen boğazımda falan yara çıktı
Gideceği zamanı düşünüyorum hep özledikçe ondan oluyor kesin. Bi gitse söylediğin gibi geçiverecekmiş gibi geliyor. Gitmesini beklemek de zor yaa...

Ne güzel bende çok isterim ama pek başardığım söylenemez Benim yakında da ne oluyor sabah 5 de evden çıkacağım diye annem beni ilgilendirmiyor git babanla konuş dedi babamda bilmiyor erkek arkadaşımı yokuşa sürdü yani bende gidemiyorum kocaman bir keşkem olacak yani

Aynen canım hep gidecek diye düşünerek yaşamak daha zor ama gittikten sonra 1 hafta çok zor ondan sonra biraz daha hafifliği sende öyle olacaksın dert etme

Kesinlikle gitmesini beklemek daha yorucu en azından gittiğinde gün azalıyor diye avutuyorsun kendini bende gitmesine günler kala uçuklar çıkarmıştım :)

Ya öyle düşünme, gitsen tabi ki güzel olurdu ama olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş diye düşün. Belki yolda başına bişey gelecekti Allah korusun. O zaman annen ne duruma düşerdi, nasıl kahrolurdu. Bazen onları da anlamak lazım. Hele de babadan gizli oluyorsa. Bizde de babam bilmediği için annem idare ediyor hep ama yol işin içine girerse annem de tedirgin oluyor. Vardır bi hayır ne yapalım

Bizde izine gelmeleri bekleriz hasret gidermek icin

aynen canım el mahkum ne yapalım

Öyle canım hayırlısı buymuş ama çok isterdim ailesi gitse yine içim rahat olacak biraz olsa yalnız kalacak diye üzülüyorum

Son düzenleme:
Aynen canım hep gidecek diye düşünerek yaşamak daha zor ama gittikten sonra 1 hafta çok zor ondan sonra biraz daha hafifliği sende öyle olacaksın dert etme

Kesinlikle gitmesini beklemek daha yorucu en azından gittiğinde gün azalıyor diye avutuyorsun kendini bende gitmesine günler kala uçuklar çıkarmıştım :)

Artık bakcaz kızlar hayırlısı yaa
Bu aralar bunu düşünmek istemiyorum açıkçası çünkü ikimizi de geriyorum

aynen canım el mahkum ne yapalım

Öyle canım hayırlısı buymuş ama çok isterdim ailesi gitse yine içim rahat olacak biraz olsa yalnız kalacak diye üzülüyorum

Ailesi de mi gitmiyor?
Aaa o zaman üzülmeni anlayabiliyorum

Çok ilginç yaa neden gitmiyorlarmış canım?

Anlamış değilim ki canım sordum gelecek mi sizinkiler gelmeyecekler bir şey söylemediler dedi babası çalışıyormuş anneside tek gelemezmiş sadece öyle dedi halbuki özel araçla 2 3 saatlik yol dayıları var rica etseler götürmezler sanki ay ne bileyim ya bu konu çok etkiledi bu ara yat kalk aynı konu bende arayıp gidecekmisiniz diye sormak istemiyorum yada sorsam mı sence

Eğer muhabbetiniz varsa bence kesin sormalısın. Çünkü senin içini rahatsız eden bi durum bu, sorarsan onlar da bi durup düşünür, demek gitmemiz gerekiyor diye. Ben olsam sorardım. Şimdiden planlandı her şey mesela gidecekler kalacaklar falan öğretmenevinden yer ayırtacaklar Mart girince.

Kızlar benim çıkmam lazım, yarın mutlaka uğrayacağım. Öpüyorum sizleri, 25 dakika sonra şafağınız atıyor
İyi geceleer

Kızz koyulmuyo foto asker kitabını koyacaktım yoksa
Bi fikrim yok ben içimden geldiği gibi giyineceğim orası resmiymiş spormuş bunu hiç düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…