Kızlar hepiniz yemin törenine mi gidiyorsunuz. . Bi ben mi gidemiyorum
İyi akşamlar kızlar
Anneciğimin doğum günüydü bugün, yengemle pasta yaptık, yemek yaptık evi falan temizledik annem kurstayken, nasıl mutlu oldu gelince
Durun pastamızı da koyayım da azar işiteyim diyetçi yarenlerden
Eki Görüntüle 998015
Canım çıkmıştım yeni gördüm yaa, iyiyim sen nasılsın?
Biraz yoğunum bu dönem okuldan dolayı. Eskisi gibi gelemiyorum artık
Ekledim canım zaten, yazdığını görmüştüm.
Ah canım keşke tadını çıkarabilsek. Aynı mahallede olup da 2 gündür görüşmeyen iki bahtsızız biz
Şimdi bile nasıl özledik, gidince ne yapıcaz diye soruyoruz birbirimizeİnşallah kolayca geçer
Evet yaa kızlar sabırla destek olmanızı bekliyorum
Çünkü gergin olurum kesin ben
İyi akşamlar kızlar
Anneciğimin doğum günüydü bugün, yengemle pasta yaptık, yemek yaptık evi falan temizledik annem kurstayken, nasıl mutlu oldu gelince
Durun pastamızı da koyayım da azar işiteyim diyetçi yarenlerden
Eki Görüntüle 998015
Canım çıkmıştım yeni gördüm yaa, iyiyim sen nasılsın?
Biraz yoğunum bu dönem okuldan dolayı. Eskisi gibi gelemiyorum artık
Ekledim canım zaten, yazdığını görmüştüm.
Ah canım keşke tadını çıkarabilsek. Aynı mahallede olup da 2 gündür görüşmeyen iki bahtsızız biz
Şimdi bile nasıl özledik, gidince ne yapıcaz diye soruyoruz birbirimizeİnşallah kolayca geçer
Evet yaa kızlar sabırla destek olmanızı bekliyorum
Çünkü gergin olurum kesin ben
Yalnız değilsin :/
Pasta harika görünüyor :) ellerinize sağlık. Buradayız her türlü destek olunurrr
Canım rahat ol inan bizde nasıl dayanamadı diye çok düşünüyorduk ama allah bi ferahlık veriyor bir kaç günden sonra tecrube
Cansınız
Teşekkür ederim canımmBazı insan yemek yaparak rahatlar bazısı temizlik yaparak kafasını boşaltır bense pasta yaparak mutlu oluyorum işte
Sınav haftalarımın vazgeçilmezidir pasta
Bu arada ben de yemin törenine gidemeyeceğim, bizim Nisan'da olacak ama Kastamonu bize çok uzak annem idare edemez babamı
Keşke gitmeden nişan olsaydı diyorum bazen. Ama çok uzardı o zaman, daha iyi olmazdı demek ki hayırlısı buymuş diyorum.
Ya 2 gündür görüşmüyoruz işte resmen boğazımda falan yara çıktı
Gideceği zamanı düşünüyorum hep özledikçe ondan oluyor kesin. Bi gitse söylediğin gibi geçiverecekmiş gibi geliyor. Gitmesini beklemek de zor yaa...
Ya 2 gündür görüşmüyoruz işte resmen boğazımda falan yara çıktı
Gideceği zamanı düşünüyorum hep özledikçe ondan oluyor kesin. Bi gitse söylediğin gibi geçiverecekmiş gibi geliyor. Gitmesini beklemek de zor yaa...
Yalnız değilsin :/
Pasta harika görünüyor :) ellerinize sağlık. Buradayız her türlü destek olunurrr
Ne güzel bende çok isterim ama pek başardığım söylenemezBenim yakında da ne oluyor sabah 5 de evden çıkacağım diye annem beni ilgilendirmiyor git babanla konuş dedi babamda bilmiyor erkek arkadaşımı yokuşa sürdü yani bende gidemiyorum kocaman bir keşkem olacak yani
Bizde izine gelmeleri bekleriz hasret gidermek icin
Ya öyle düşünme, gitsen tabi ki güzel olurdu ama olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş diye düşün. Belki yolda başına bişey gelecekti Allah korusun. O zaman annen ne duruma düşerdi, nasıl kahrolurdu. Bazen onları da anlamak lazım. Hele de babadan gizli oluyorsa. Bizde de babam bilmediği için annem idare ediyor hep ama yol işin içine girerse annem de tedirgin oluyor. Vardır bi hayır ne yapalım
Aynen canım hep gidecek diye düşünerek yaşamak daha zor ama gittikten sonra 1 hafta çok zor ondan sonra biraz daha hafifliği sende öyle olacaksın dert etme
Kesinlikle gitmesini beklemek daha yorucu en azından gittiğinde gün azalıyor diye avutuyorsun kendini bende gitmesine günler kala uçuklar çıkarmıştım :)
aynen canım el mahkum ne yapalım
Öyle canım hayırlısı buymuş ama çok isterdim ailesi gitse yine içim rahat olacak biraz olsa yalnız kalacak diye üzülüyorum
Düşünme boşver anı yaşa canımArtık bakcaz kızlar hayırlısı yaa
Bu aralar bunu düşünmek istemiyorum açıkçası çünkü ikimizi de geriyorum
Ailesi de mi gitmiyor?
Aaa o zaman üzülmeni anlayabiliyorum
Hmmm yanlız kalmaları insaynen canım el mahkum ne yapalım
Öyle canım hayırlısı buymuş ama çok isterdim ailesi gitse yine içim rahat olacak biraz olsa yalnız kalacak diye üzülüyorum
Düşünme boşver anı yaşa canım
Ailesini anlamış değilim yalnız kalmasına üzülüyorum zaten en çok
Çok ilginç yaa neden gitmiyorlarmış canım?
Anlamış değilim ki canım sordum gelecek mi sizinkiler gelmeyecekler bir şey söylemediler dedi babası çalışıyormuş anneside tek gelemezmiş sadece öyle dedi halbuki özel araçla 2 3 saatlik yol dayıları var rica etseler götürmezler sanki ay ne bileyim ya bu konu çok etkiledi bu ara yat kalk aynı konu bende arayıp gidecekmisiniz diye sormak istemiyorum yada sorsam mı sence
Ne kıskanacam manyaksamimi olduğumuzu düşünerekten öyle dedim yoksa maşallah tabi
Bol bol foto çekte gelince koyarsın merak ederim :)
Ya ortam o kadar resmimi olur diye düşündüm milletin içinde spor, salaş kalmayım diye bi bildiğin vardır diye şey ettim hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?