- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Ne güzel bende çok isterim ama pek başardığım söylenemezBenim yakında da ne oluyor sabah 5 de evden çıkacağım diye annem beni ilgilendirmiyor git babanla konuş dedi babamda bilmiyor erkek arkadaşımı yokuşa sürdü yani bende gidemiyorum kocaman bir keşkem olacak yani
Kızlar benim çıkmam lazım, yarın mutlaka uğrayacağım. Öpüyorum sizleri, 25 dakika sonra şafağınız atıyor
İyi geceleer
Eğer muhabbetiniz varsa bence kesin sormalısın. Çünkü senin içini rahatsız eden bi durum bu, sorarsan onlar da bi durup düşünür, demek gitmemiz gerekiyor diye. Ben olsam sorardım. Şimdiden planlandı her şey mesela gidecekler kalacaklar falan öğretmenevinden yer ayırtacaklar Mart girince.
Doğru söylüyorsun içimde kalmaz en azından soylemiş olurum :/ sağol canım
üzüldüm canımmmben de törene gidemiyorum. sadece ablası olacak törende. tören bitimi evci iznimiz var, ablasına silivriye gelecekler. ben de silivriye gideceğim işte cuma günü. orda görüşeceğiz bi gün
iyi geceler kuzuuuu
bence de ara sor.. hatta biraz da telkinde bulun, duygularını sömür, tek başına kalacaak, üzlür içlenir falan diye
canım evcı cıkıcak kendısı gıdıcek otobusle oyle konustuk kacta baslıyomus yemınlerı erken gelın dedı ama bıze 8/10 arası sanırım
Kızz koyulmuyo foto asker kitabını koyacaktım yoksa
Bi fikrim yok ben içimden geldiği gibi giyineceğim orası resmiymiş spormuş bunu hiç düşünmedim
hala aramadı kızlar ya gitmeme 1 kala uuufffff ilk kez bu kadar uzun oldu yaaa kötü oldum
Bana mail at ben koyiyim
Aleylümselamselamun aleykum cancazlar..
:)
nasılsınız bugünn???
45 saat kim uğraşacak onunla
Dur bir daha deneyeyim
selamun aleykum cancazlar..
:)
nasılsınız bugünn???
Aleylümselam
Her zaman ki gibi açız
Aleykümselam :)
Bi iyi, bi kötü, bi deli, bi manyak, bi uçuk bi kaçık öyle sürüp gidiyor sen nasılsın
:) ay luniş..aynen ya..bide benm aşki bana değişik 'ruhlu diyor'..bilmiyorya sanki bütün kızlar aynı olduğunu..:)
bi haaa .bi hüüü. bi loool .bi öööaakkk
bide böyle (EN sevdiğim smılyde bu) -->
haha..sorma yaaa..bende akşam doldurdum miğdeyi..tabii no ekmek no karbonhidrat..hihi..
kızlarr..yemin törenimiz martın 7sinde..ve ben gidemicemmm..nekadar can sıkıcı bir durum anlatamam yani..çok üzgünüm..çok..
siz hepiniz gidiyormusunuz?
Herkes gitmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?