354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

üzüldüm canımmm ben de törene gidemiyorum. sadece ablası olacak törende. tören bitimi evci iznimiz var, ablasına silivriye gelecekler. ben de silivriye gideceğim işte cuma günü. orda görüşeceğiz bi gün

Kızlar benim çıkmam lazım, yarın mutlaka uğrayacağım. Öpüyorum sizleri, 25 dakika sonra şafağınız atıyor
İyi geceleer

iyi geceler kuzuuuu

Doğru söylüyorsun içimde kalmaz en azından soylemiş olurum :/ sağol canım

sen neden gidemiyorsun olsun en azından yalnız olmayacak ve görüşeceksiniz :/

:122:Şafaklar attıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:122:

Son düzenleme:
hala aramadı kızlar ya gitmeme 1 kala uuufffff ilk kez bu kadar uzun oldu yaaa kötü oldum

Aleylümselam
Her zaman ki gibi açız

haha..sorma yaaa..bende akşam doldurdum miğdeyi..tabii no ekmek no karbonhidrat..hihi..

kızlarr..yemin törenimiz martın 7sinde..ve ben gidemicemmm..nekadar can sıkıcı bir durum anlatamam yani..çok üzgünüm..çok..

siz hepiniz gidiyormusunuz?

Aleykümselam :)

Bi iyi, bi kötü, bi deli, bi manyak, bi uçuk bi kaçık öyle sürüp gidiyor sen nasılsın

:) ay luniş..aynen ya..bide benm aşki bana değişik 'ruhlu diyor'..bilmiyorya sanki bütün kızlar aynı olduğunu..:)

bi haaa .bi hüüü. bi loool .bi öööaakkk

bide böyle (EN sevdiğim smılyde bu) -->

benimki bana hasta ve sıkıntılı der

benim en sevdiğimde bu >

Son düzenleme:

Herkes gitmiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…