Amin canım sağol ama pek geçeceğe benzemiyor, ben çektiğimle kalacam böyle
Yapma canım kendini uzuyorsun tabi sen öncelik lisin ama ablasini aramasinda bir sebep vardir illaki
Amin canım sağol ama pek geçeceğe benzemiyor, ben çektiğimle kalacam böyle
Olaylar olaylar boşver canım, haketmediğim şeyler yaşıyorum şu an :85::85:
Bende kafa kalmadı çalıştıracak telaştan yavaş yavaş sakinleşiyorum teşekkürlerKıbrıstan aranmadım ama yurtdışından sürekli konusurum arayana yazar sana neden yazsın ki ?
Hmm haksız değilsin canım yapıyorlar arada böyle yani sade seninki değildirBaşka bir gün olsa hiç sorun değil... isterse en alakasız insanı bile aradıktn sonra arasın beni, hiç koymazdı... ama bugün benim nasıl olacağımı biliyordu... cumartesi günü binlerce kez tembihledim, bak dedim merak ederim çok, geliboluya gidince bulduğun ilk fırsatta ara, haber ver, aklım sende kalacak gün boyu, falan.. belirttim yani... ama o naptı, gitti önce ablasını aradı....bugün yapmayacaktı bunu bana...
uffff, kuzum teselli etmek isterdim ama derler ya kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye... bu akşam benim de canım sıkkın, moralim bozuk, keyfim kaçık... Küstüm ben de bizimkine
Hmm haksız değilsin canım yapıyorlar arada böyle yani sade seninki değildir
:84::84::84::84::84::84::84:
bu da ona gitsin
Nişanlımısınız
Hmm nisaninida goruruz ilerde artikyok, henüz sevgiliyiz
Hmm nisaninida goruruz ilerde artik
aradı az önce iyi geldi baya umarım canını çok sıkmamışımdırHem sevdiğin gelince bunlari unutturur sana ama biraz sabir gerekiyor malesef
uffff, kuzum teselli etmek isterdim ama derler ya kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye... bu akşam benim de canım sıkkın, moralim bozuk, keyfim kaçık... Küstüm ben de bizimkine
Biz nişanlı sevgiliyizumarım... :26:
siz evli/nişanlı/sözlü/sevgili?
umarım... :26:
siz evli/nişanlı/sözlü/sevgili?
Senin sucun yokki oralarda temiz yer bulmak zoraradı az önce iyi geldi baya umarım canını çok sıkmamışımdıryatağı çok kirliymiş, mal gibi yolladım onu oraya ya normalde çok dikkat ederim ufff
iki kişi arasında olanlar çözülüyor canım bir şekilde unutulup gidiyor, biz üç günde kırk kere küstük ama kıyamadık azıcık yaklaşınca geçti gitti ama ailenin verdiği kırgınlık geçmiyor hep içimde kalacak bu olay benim. O yüzden o alır senin gönlünü hepsi geçer gönlünü ferah tut
Başka bir gün olsa hiç sorun değil... isterse en alakasız insanı bile aradıktn sonra arasın beni, hiç koymazdı... ama bugün benim nasıl olacağımı biliyordu... cumartesi günü binlerce kez tembihledim, bak dedim merak ederim çok, geliboluya gidince bulduğun ilk fırsatta ara, haber ver, aklım sende kalacak gün boyu, falan.. belirttim yani... ama o naptı, gitti önce ablasını aradı....bugün yapmayacaktı bunu bana...
senı coook ıyı anlıyorum aynısını benımkı yaptı bende kac kez dedım merak edıyorum haber ver dıye ama gıtmıs abısını aramıs ben necıyım burda bennnn herkesten cok merak edıyorum cok uzuldum cokkk
Senin sucun yokki oralarda temiz yer bulmak zor
kılıf nevresim falan koyacaktım uçtu gitti aklımdan o hengamede o yüzden kızdım kendime
Goturebiliyorlar mi nevresim falan
Senin icin sevindim.. bide benimkinin belli olsa yeri falan tereddutlerimiz gitseUstalık olduğu için götürebilir diye düşünmüştüm ben. Aradığında da o da söyledi gidebilirsem yanına götüreceğim. Neyseki telefon sırası çok yok konuşabildik rahat rahat
Senin icin sevindim.. bide benimkinin belli olsa yeri falan tereddutlerimiz gitse
senı coook ıyı anlıyorum aynısını benımkı yaptı bende kac kez dedım merak edıyorum haber ver dıye ama gıtmıs abısını aramıs ben necıyım burda bennnn herkesten cok merak edıyorum cok uzuldum cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?