354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yapma canım kendini uzuyorsun tabi sen öncelik lisin ama ablasini aramasinda bir sebep vardir illaki

Başka bir gün olsa hiç sorun değil... isterse en alakasız insanı bile aradıktn sonra arasın beni, hiç koymazdı... ama bugün benim nasıl olacağımı biliyordu... cumartesi günü binlerce kez tembihledim, bak dedim merak ederim çok, geliboluya gidince bulduğun ilk fırsatta ara, haber ver, aklım sende kalacak gün boyu, falan.. belirttim yani... ama o naptı, gitti önce ablasını aradı.... bugün yapmayacaktı bunu bana...

Amin canım sağol ama pek geçeceğe benzemiyor, ben çektiğimle kalacam böyle

Olaylar olaylar boşver canım, haketmediğim şeyler yaşıyorum şu an :85::85:

uffff, kuzum teselli etmek isterdim ama derler ya kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye... bu akşam benim de canım sıkkın, moralim bozuk, keyfim kaçık... Küstüm ben de bizimkine

Hmm haksız değilsin canım yapıyorlar arada böyle yani sade seninki değildir

Hem sevdiğin gelince bunlari unutturur sana ama biraz sabir gerekiyor malesef
aradı az önce iyi geldi baya umarım canını çok sıkmamışımdır yatağı çok kirliymiş, mal gibi yolladım onu oraya ya normalde çok dikkat ederim ufff

uffff, kuzum teselli etmek isterdim ama derler ya kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye... bu akşam benim de canım sıkkın, moralim bozuk, keyfim kaçık... Küstüm ben de bizimkine

iki kişi arasında olanlar çözülüyor canım bir şekilde unutulup gidiyor, biz üç günde kırk kere küstük ama kıyamadık azıcık yaklaşınca geçti gitti ama ailenin verdiği kırgınlık geçmiyor hep içimde kalacak bu olay benim. O yüzden o alır senin gönlünü hepsi geçer gönlünü ferah tut

Senin sucun yokki oralarda temiz yer bulmak zor

Ustalık olduğu için götürebilir diye düşünmüştüm ben. Aradığında da o da söyledi gidebilirsem yanına götüreceğim. Neyseki telefon sırası çok yok konuşabildik rahat rahat
Senin icin sevindim.. bide benimkinin belli olsa yeri falan tereddutlerimiz gitse

evet, dediğim gibi mesela yarın olsaydı bu olay takılmazdım bile..

neyse, merak etmiycem kendisini artık ben de... sürtsün burnu biraz...

telefon işi sıkıntılıymış, telefonu kullanamayacam dedi...

bi de asker sayısı az olduğu için çarşı izni 15 günde birmiş...

ne zaman ben aklına gelirsem, o zaman konuşuruz artık...

çarşı iznine çıktığı günler, ben burdan (6saatlik yol) kalkıp günübirlik oraya gidip, onu görüp tekrar geri dönmeyi bile planlıyordum her çarşı izninde... ama yapmayı düşünmüyorum artık... askerliği bitince görür beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…