354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ah ah bu dağıttı iste yine beni

Beni de dağıtıyor bu şarkı.Orda ona da dinlettim ağladım yanında

Bu ayin sonlarina dogru belli olur dedi bakalim nasibimize neresi cikacak .bi mucize olsa rize ciksa yada istanbul diye dua ediyorum da

İnşallah istediğin yerler olur canım Allah yardım etsin. İki haftada bir oluyor dedi çarşı izni bakalım verecekler mi bizimkine bi de en zor bölüğe düşmüş hayırlısı artık Rabbim yardım etsin...

Amin canım en buyuk destek dua

Hmm.kendim gibilerin varlığı ortak noktalarimizin olmasi guc veriyor bana iyiki varsiniz
Hepimiz ağlağız
Bizim gözümüz bizim kararımız

Bir de ben bu kısımları 2 hafta sonra yaşayacağım bakalım nolacak.Daha kastamonuda ya benimki 15 mart gibi gidecekler oof of:26:

bizim de 2 haftada birmiş... hiçbirinde de gitmiycem işteee, hıhhh

Arkadaslar mektup gonderen varmı aranizda?? Acaba once okuyup sonra mı veriyorlar mektupları

Mesaj atmış az önce tuvaletten.. "Seni seviyorum" yazmış

benim yazdığım cevap:

"İyi. Bu arada hiçbir çarşı iznine gelmeyi düşünmüyorum. Ablanı çağırırsın artık."

çok kırgın ve kızgınım... gitmeyeceğim....
Bir kaç güne geçeceeeeeek nasılsa
Mesaj atmış az önce tuvaletten.. "Seni seviyorum" yazmış

benim yazdığım cevap:

"İyi. Bu arada hiçbir çarşı iznine gelmeyi düşünmüyorum. Ablanı çağırırsın artık."
Heeeeeeeey Allahım evet ben senden küçüğüm ama çok arkadaşım var aynı böyle senin gibi yapan hepsine de hep kızmışımdır yapma etme pişman olacaksın falan diye.Hele şuan 2 kat üzülebilirsin daha sonra normal hayatında değil çünkü asker ocağında üstüme vazife değil ama trip sırasımı şimdi ne güzel seni seviyorum yazmış yakalanma korkusuyla hemde

Arkadaslar mektup gonderen varmı aranizda?? Acaba once okuyup sonra mı veriyorlar mektupları

Benimki okunmadı kargo poşeti diye xraydan geçirmişler sadece

Aradı şimdi benimki.Çok şükür bi sorunumuz yok ama anlamsızca ağladım oof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…