354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

:) yarın geçecek hepsiiiiiiiiiiii

umarım...

normalde trip yapan birisi değilimdir erescim.. ama bugün beni hiç olmadığı kadar üzdü (hatta ilk kez )

gün boyu ben öğrencilerime maskara oldum okulda, dalgın ve telaşlı hallerimden dolayı...

bu ruh halim yarın geçeckse bile bu akşam biraz burnu sürtsün en azından... bi daha önce beni aramayı unutmaz böylece

Pikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kendin bilirsin

Mesaj atmış az önce tuvaletten.. "Seni seviyorum" yazmış

benim yazdığım cevap:

"İyi. Bu arada hiçbir çarşı iznine gelmeyi düşünmüyorum. Ablanı çağırırsın artık."

bu mesaja cevap geldiii

"Seni çok seviyorum"

paşamız tribimin bile farkında değil kiii

Pikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kendin bilirsin

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/03/03/sfd.jpg
Bakın kızlar bu benim yatağım.Gri eşofman takımı en sevdiği hep giydiğidir giysin diye yanımda götürdüm geri getirdim kokusu sindi götürüp evine bırakmayacağım bende dursun.Yeşil olan ise orda giydiği atleti al sende kalsın dedi.
Kırmızı siyah es es bilekliği onu da gitmeden bırakmıştı.
Üstte görünen siyah da bileklik onun ismi yazıyor o yokken evine gittiğimde aldım getirdim
Perşembeden beri uykusuzum az önce uyudum ben uyurken minik bir yastığa sarılırım normalde ama bugün eşofmanlarla atletine sarılıp uyudum

tribin farkında olduğu için o ikinci mesaj geldi aslında :)

diyosuuuuuun

bende yok hiç böyle şeyleeeer

Sağlam durucan bu hayatta sağlam basıcan bu hayattaaaaaaa

sağlamsa

Son düzenleme:
selam mutiii, hoşgeldin, fark etmedim senii

mart ayı da başladı bu arada, sizin geri sayım yaklaştı iyice, nasılsınn :26:

Valla pek iyi değilim...
Hatta hiç iyi değilim her günümü her anımı onunla geçirmek istiyorum. Bi insan uyurken özler miymiş onu öğreniyorum. Gidince ne yapacağım diye düşünüyorum. Müzik dinlemeyi bıraktım sadece eğlenceli şarkılar ya da rock müzik dinliyorum. Her yerde askerliği hatırlatacak şeyle çıkıyor karşıma ama
Mesela bugün bi mağazaya girdik, kamuflajlı tişört çarptı gözüme direk. Sonra yürüdük baya bi çok severiz yürümeyi. Askerlik şubesinin önünden geçtik tam da...
Aman yaa neden askerlik var

sonrakı msjlarınıda okudum bak sana ne guzel msj atmıs senı sevıyorum dıye bızımkınden hala ses yokk bense onun ıcın aglıyorum burda resımlerını opuyorum yarın benı aramazsa aramasın anası abısıyle konussun benım durumum senden daha beter ınan

Oyyy kizlar bende çok özledim şimdiden doymadim doyamam ben ona beni kırsa üzse de onu çok seviyorum ben yaaa

Oyyy kizlar bende çok özledim şimdiden doymadim doyamam ben ona beni kırsa üzse de onu çok seviyorum ben yaaa

Onları öpmeye koklamaya doyamadıııııııııııııık
Biri(askerlik) geldi aldı elimizden soramadııııııııık
Buna karşı gelinmeeeeeez biliyoruuuuuuuuz
Göz göre böre buna teslim oluyoruuuuuuuuz

Süpersin erescim ooyy ooyy istanbulda onu bırakıp gelmek zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…