- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
sonrakı msjlarınıda okudum bak sana ne guzel msj atmıs senı sevıyorum dıye bızımkınden hala ses yokk bense onun ıcın aglıyorum burda resımlerını opuyorum yarın benı aramazsa aramasın anası abısıyle konussun benım durumum senden daha beter ınan
Dur şikayet butonuna basacağım
Onları öpmeye koklamaya doyamadıııııııııııııık
Biri(askerlik) geldi aldı elimizden soramadııııııııık
Buna karşı gelinmeeeeeez biliyoruuuuuuuuz
Göz göre böre buna teslim oluyoruuuuuuuuz
Amin canım.. Sende üzülme nolur ikinizin arası iyi olsun geçecek bu askerlik bi şekildeAllah yardımcın olsun kuzum
Sağlam durucan bu hayatta sağlam basıcan bu hayattaaaaaaa
Bişey dicem ben benimkine trip atınca iyice uyuz oluyor ve kılını kıpırdatmıyor buna ne dersin
evet, ben tribimi yapınca, yumuşatma mesajları atağına geçildi
Sanki biz bayıla bayıla döndükSüpersin erescim ooyy ooyy istanbulda onu bırakıp gelmek zoruma gitti
Olduuuuuu görüşürüüüüüüüz
evet, ben tribimi yapınca, yumuşatma mesajları atağına geçildi
hee bas basyalnız yerinde olsam, asker yareni ahı almak istemezdimm, bedduası fena tutar valla
dur dur ben de bi şarkı buldum, benimkine armağan ediyim burdaaan
Oluruna bırak her neyse geçer hayata zulmedip üzülmeye mi değerAmin canım.. Sende üzülme nolur ikinizin arası iyi olsun geçecek bu askerlik bi şekilde
kendimi ne yapsam bilemiyorum şu an yine mal oldum :s
Oluruna bırak her neyse geçer hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Bişey dicem ben benimkine trip atınca iyice uyuz oluyor ve kılını kıpırdatmıyor buna ne dersin
Sanki biz bayıla bayıla döndük
Olduuuuuu görüşürüüüüüüüz
ayyy benimki öle değil(miş) şüküren son öyle bi mesaj attı ki, eridimmm
görüşelimmmmm, çıkışa geeel
Ooo hocam sen senin öğrencilerin aralarında konuştukları laflardan çok etkilenmişsin anlaşılan
ayyy benimki öle değil(miş) şüküren son öyle bi mesaj attı ki, eridimmm
Demiştim ben sana :) ama ne yazmış merak ettim
Belli belli hangi yaş grubunda senin öğrencilerhe heüzümlere baka baka böyle deliriyoruz işte biz de
lan bendemi sigaraya başlasam
yazayım, canım, öyle çok özel bir içeriği yok
"Bir damla gözyaşına ömrümden ömür veririm, nolur aşkım affet, yoksa burası bana zehir olur. seni çok ama çok seviyorum. tek hayalim ve umudum sana kavuşmak, yoksa bu askerlik bitmez"
Belli belli hangi yaş grubunda senin öğrenciler
BenDE mi derken.Kime özendin
Ben içmiyorum içemem
Şu sigara içen bebeye özendim la
Belli belli hangi yaş grubunda senin öğrenciler
Bende aklımdan geçirmedim değil ama yapamam.Benimki çok kızıyor evet ama benimkinden önce babam yüzünden içmem vallahi beni evlatlıktan reddeder gebertir beni
Ben mesela ayda bir defa sırf öylesine içime çekmeden içiyorum ona içme denemez tabi kiOlayım sadece bu içime çekmek istesemde çekemiyorum geberiyorum
bu senekiler bebe
ben lafları önceki senelerdeki 8. sınıf ergenuslarımdan arşivledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?