354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

cnm 2. 3. gün telini cıkarır merak etme en basında günde 2 3 kere acar sonra kapatmaz bile ama umarım sarjı iyi dayanan birsey götürmüştür yada sarj depolama cihazı falan götürmüştür onun dışında zaten buradan aldığı ankesörlü kartlar orada calışmıyor oradan aldıklarıyla burayı aradıklarında su gibi bitiyor senden para gitmiyor sana santralinin numarasını versin ev telefonundan aksam 7den sabah 7ye sen dilediğin gibi ara konus bedava orada carsıya cıktgında ilk yapması gereken hat almak olsun telsim alır büyük ihtimal kampanyalardan yapar mesela bnmki 2 gb net alıyor konusma falan almıyor zaten viberden falan konusuyoruz suanki hattını kullanmaya devam ederse seni aradıgnda ikinizede yazar sen aradıgında sana yurt dısı tarifesinde fiyat gelir 4 dksı yaklasık 17 tl civarı bişey :26: orada hatlar 15 tl civarı aklıma gelenler bunlar baska merak ettiğin ne varsa sor cünkü en başlarda bizde senin gibiydik herkesten bişeyler ögrenmeye calışıyorduk simdi sen dilediğin gibi sor yardımcı olmaya calısırım :107:

Ben aşkımla nargile içmiştim ahududulu ile elmalı çok güzeldi lan tabi öksüre öksüre bi hal oldum ama aromalı nargile çok hoştu
Benimki içiyo sigara

ben daha hiç içmedim nargileee aşkımla içicem ben de ilk defaaaa

şarj depolama cihazı nedir kii :26:

Ben aşkımla nargile içmiştim ahududulu ile elmalı çok güzeldi lan tabi öksüre öksüre bi hal oldum ama aromalı nargile çok hoştu
Benimki içiyo sigara

Nargile içerim evet severim benimkide içiyor sigara ben sigaradan hoşlanmıyorum ama bana verdiği atletide sigaramsı kokuyor yinede sarılıp uyudum ona

Nargile içerim evet severim benimkide içiyor sigara ben sigaradan hoşlanmıyorum ama bana verdiği atletide sigaramsı kokuyor yinede sarılıp uyudum ona

bende nefret ederim kokusundan ama onun üzerinde nedense hiç kötü gelmiyor kokusu seviyorum çok hoşuma gidiyor

şarj depolama cihazı nedir kii :26:

cnm bu vadfone turkcllde falan satılıyor küçücük bir cihaz usb gibi düşün onu sarja takıosun artık kaç dolumluk aldıysan o kdr doluo sonra teli ona takıyorsun oradan sarj ediyorsun 2 3 4 5 full doldurmalık satılıyor bnmki 5 doldurmalık aldı haftada 2 kese falan onu full dolduruyor sonra teli cebinde sarj ediyor hatta ilk haftadan sonra bütün kogus ortak kullanmaya baslamıştı

Ay bunu nasıl tarif edeceğiz isterken ben çözemedim
Nette adı linki falan var mı acaba

çok iyiymişş, alıyım da kendisine gönderiyim o zamannn

Dur daha, o gitmeden salma kendini böyle.. Gidince salya sümük ağlıycan zaten bizim yaptığımız gibi

Şu an seninleyken, yanındayken, dizinin dibindeyken, istediğin her an arayıp sesini duyabiliyorken konuşabiliyorken, istediğin an mesaj atabiliyorken ve mesajlarına karşılık alabiliyorken tüm bunların tadını çıkaaaaaaar

Ayrılık, görememek, konuşamamak çok kötü ve ağır geliyor ama yine de asker yolu bekliyor olmak çok büyük bir gurur veriyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…