- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
evet kısa dönem çok şükür=) kötü şeyler yazıyorlar bende panik oldum götürdü durumlara bakıcak şuanda zaten beklemiyorum öyle bişey ama ilerde belki bir ihtimal açar telini bir de birşey sorucam cahilliğime verin ankesörlüden beni arayınca benden de gidiyor mu yurtdışı ya kafam çok karıştı cepten de arasa iki tarafa yazıyor mu çok merak ediyorum eğer telefon kullanabilirse internet paketiyle whatsapp viber halledebiliriz diye düşünüyorum tecrübelerini paylaşabilirsen çok sevinirim
Ben aşkımla nargile içmiştim ahududulu ile elmalıçok güzeldi lan tabi öksüre öksüre bi hal oldum ama aromalı nargile çok hoştu
Benimki içiyo sigara
cnm 2. 3. gün telini cıkarır merak etme en basında günde 2 3 kere acar sonra kapatmaz bile ama umarım sarjı iyi dayanan birsey götürmüştür yada sarj depolama cihazı falan götürmüştür onun dışında zaten buradan aldığı ankesörlü kartlar orada calışmıyor oradan aldıklarıyla burayı aradıklarında su gibi bitiyor senden para gitmiyor sana santralinin numarasını versin ev telefonundan aksam 7den sabah 7ye sen dilediğin gibi ara konus bedava orada carsıya cıktgında ilk yapması gereken hat almak olsun telsim alır büyük ihtimal kampanyalardan yapar mesela bnmki 2 gb net alıyor konusma falan almıyor zaten viberden falan konusuyoruz suanki hattını kullanmaya devam ederse seni aradıgnda ikinizede yazar sen aradıgında sana yurt dısı tarifesinde fiyat gelir 4 dksı yaklasık 17 tl civarı bişey :26: orada hatlar 15 tl civarı aklıma gelenler bunlar baska merak ettiğin ne varsa sor cünkü en başlarda bizde senin gibiydik herkesten bişeyler ögrenmeye calışıyorduk simdi sen dilediğin gibi sor yardımcı olmaya calısırım :107:
Ben aşkımla nargile içmiştim ahududulu ile elmalıçok güzeldi lan tabi öksüre öksüre bi hal oldum ama aromalı nargile çok hoştu
Benimki içiyo sigara
Nargile içerim evet severim benimkide içiyor sigara ben sigaradan hoşlanmıyorum ama bana verdiği atletide sigaramsı kokuyor yinede sarılıp uyudum ona
şarj depolama cihazı nedir kii :26:
bende nefret ederim kokusundan ama onun üzerinde nedense hiç kötü gelmiyor kokusu seviyorum çok hoşuma gidiyor
cnm bu vadfone turkcllde falan satılıyor küçücük bir cihaz usb gibi düşün onu sarja takıosun artık kaç dolumluk aldıysan o kdr doluo sonra teli ona takıyorsun oradan sarj ediyorsun 2 3 4 5 full doldurmalık satılıyor bnmki 5 doldurmalık aldı haftada 2 kese falan onu full dolduruyor sonra teli cebinde sarj ediyor hatta ilk haftadan sonra bütün kogus ortak kullanmaya baslamıştı
Ay bunu nasıl tarif edeceğiz isterken ben çözemedim
Nette adı linki falan var mı acaba
inan hiç bilmiyorum ben bi bakayım ama gidip sarj depolama dediğinde veriyorlar bende öyle istedim çünküAy bunu nasıl tarif edeceğiz isterken ben çözemedim
Nette adı linki falan var mı acaba
cnm bu vadfone turkcllde falan satılıyor küçücük bir cihaz usb gibi düşün onu sarja takıosun artık kaç dolumluk aldıysan o kdr doluo sonra teli ona takıyorsun oradan sarj ediyorsun 2 3 4 5 full doldurmalık satılıyor bnmki 5 doldurmalık aldı haftada 2 kese falan onu full dolduruyor sonra teli cebinde sarj ediyor hatta ilk haftadan sonra bütün kogus ortak kullanmaya baslamıştı
ben şu parmak telefon ile şu şarj şeyini alıyım en iyisi belki kullanabilir :s
inan hiç bilmiyorum ben bi bakayım ama gidip sarj depolama dediğinde veriyorlar bende öyle istedim çünkü
ben şu parmak telefon ile şu şarj şeyini alıyım en iyisi belki kullanabilir :s
çok iyiymişş, alıyım da kendisine gönderiyim o zamannn
Hmm Allah Allah
taşınabilir sarj olarakta geçiyor ama nete sarj depolama yaz görsellerdede cıkıyor zaten az cok anlarsınız :26:
Oooo sizinkiler baya baya telefon kullanabiliyor demekki
parmak telefon ne kızzzz
Valla pek iyi değilim...
Hatta hiç iyi değilim her günümü her anımı onunla geçirmek istiyorum. Bi insan uyurken özler miymiş onu öğreniyorum. Gidince ne yapacağım diye düşünüyorum. Müzik dinlemeyi bıraktım sadece eğlenceli şarkılar ya da rock müzik dinliyorum. Her yerde askerliği hatırlatacak şeyle çıkıyor karşıma ama
Mesela bugün bi mağazaya girdik, kamuflajlı tişört çarptı gözüme direk. Sonra yürüdük baya bi çok severiz yürümeyi. Askerlik şubesinin önünden geçtik tam da...
Aman yaa neden askerlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?