- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim
hiç aklıma gelmedi kii :26:
sağol canım, dinlenebiliyormuş evet, ama canımdan can gitti hasta olduğunu duyunca
naptı ablasıııı
başka bi odaya geç bi 5-10 dk canım biraz uzan iyi gelir. Ne yaptı ki ablası :26:
uffff, benimki hastaymış çooooooooooookbugün ve yarın için istirahat vermişler, o kadar kötüymüş yaniii
bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee
bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumm :2:
valla tapusu bende istedikleri kadar kıskansınlaro benim sadece benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sende öyle düşün
ayyyy, gıcık şeyleeeeer...
benim müstakbel görümcem de üçümüz otururken bi akrabasıyla tel.de konuşuyordu, bi cümle söyledi, artık o laf bana da bi mesaj mıydı, takılmam gerekiyo mu bilmiyorum
Özledim lan öpesim geldi
sen öpmeyi falan geç de, drs çalışıyo musun bakiyim sen, ders
ııı şeyy örtmenim yarın başlayacam söz
kızlar askerime küçük bi kutu ve mektup göndericem o kutuya çikolata falan koymayı düşünüyorum mektup yazıcam birde resim koyucam ama başka neler koyabilirim çok büyük bişi olmıycak malum kıbrısa gidicek paket ve geç ulaşabilir eline fikirlerinize ihtiyacım var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?