354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Rahatla canım biraz geçecek hepsi :) benimki de aradı az önce bıcı bıcı yapacakmış misim benim

hiç aklıma gelmedi kii :26:

sağol canım, dinlenebiliyormuş evet, ama canımdan can gitti hasta olduğunu duyunca

naptı ablasıııı

başka bi odaya geç bi 5-10 dk canım biraz uzan iyi gelir. Ne yaptı ki ablası :26:

bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee

bekarken pek ilgilenilmeyen erkek kardeşler evlenecekleri zaman kıskanılmaya başlanır ya gelinden öle şeyler iştee

valla tapusu bende istedikleri kadar kıskansınlar o benim sadece benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sende öyle düşün

Son düzenleme:

ayyyy, gıcık şeyleeeeer...

benim müstakbel görümcem de üçümüz otururken bi akrabasıyla tel.de konuşuyordu, bi cümle söyledi, artık o laf bana da bi mesaj mıydı, takılmam gerekiyo mu bilmiyorum

valla tapusu bende istedikleri kadar kıskansınlar o benim sadece benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sende öyle düşün

ayyyy, gıcık şeyleeeeer...

benim müstakbel görümcem de üçümüz otururken bi akrabasıyla tel.de konuşuyordu, bi cümle söyledi, artık o laf bana da bi mesaj mıydı, takılmam gerekiyo mu bilmiyorum

hey allahım hepsi mi böyle bunlarınn yaa zorla fesat düşündürüp içimde ki şeytanı uyandırıyolar

kızlar askerime küçük bi kutu ve mektup göndericem o kutuya çikolata falan koymayı düşünüyorum mektup yazıcam birde resim koyucam ama başka neler koyabilirim çok büyük bişi olmıycak malum kıbrısa gidicek paket ve geç ulaşabilir eline fikirlerinize ihtiyacım var :44:

ııı şeyy örtmenim yarın başlayacam söz

yarın akşam bana rapor verilecek, ona göreee

şaka bi yana bayadır askıya aldın ders çalışma olayını, farkındasın di mi? askerine verdiğin sözü unutmaaa

şu an aklıma geldi sen deyince bende şöyle bişey yapabilirim :) her gün için küçük bi kağıda bişeyler yazıp minik kurdelelerle bağlayacağım. Her gün birini açıp okuyacak :) araya küçük süprİzler koyup güldürecem onu :) hihi ne gizel olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…