yarın akşam bana rapor verilecek, ona göreee
şaka bi yana bayadır askıya aldın ders çalışma olayını, farkındasın di mi? Askerine verdiğin sözü unutmaaa
şu an aklıma geldi sen deyince bende şöyle bişey yapabilirim :) her gün için küçük bi kağıda bişeyler yazıp minik kurdelelerle bağlayacağım. Her gün birini açıp okuyacak :) araya küçük süprüzler koyup güldürecem onu :) hihi ne gizel olur
güzel bi düşünce lunacım ama direk askeriyeye göndericeksen o minik kurdelelerini komutanlarında açma ihtimali yüzde kaç olur aceba
kızlar askerime küçük bi kutu ve mektup göndericem o kutuya çikolata falan koymayı düşünüyorum mektup yazıcam birde resim koyucam ama başka neler koyabilirim çok büyük bişi olmıycak malum kıbrısa gidicek paket ve geç ulaşabilir eline fikirlerinize ihtiyacım var :44:
haha aklıma ne geldi komutanlar için araya küük biplerr de koyabilirim açıp okuyup şok olsunlar
burda mı okumustum nerede okumustum cok hatırlamıyorum ama birisi yazmıstı takip ettiği dergi falan varsa onu gönderebilirsin :) fotoğraf çıkartmaadıysan cuzdan boy cıkartıyorlar normalin yarısı kadar falan cuzdanına koyabılmesı ıcın o boyutta cıkarabılırsın :) benim en cok hoşuma giden sey olmustu gunlerce ugrastım yapamadım bari söyleyeyim yapan olur :) kameranın karşısına geçip ağız ve kol hareketleryle işte ben seni çok seviyorum dıyorsun ama kamera saniyeden daha az bir sürede çekim yapması gerekiyor bunları cıkartıp arka arkaya ciltletip hızlıca cevırdıgınde sankı ona onu sevdiğini söyluyormusçasına hareket ediyorsun :)
burda mı okumustum nerede okumustum cok hatırlamıyorum ama birisi yazmıstı takip ettiği dergi falan varsa onu gönderebilirsin :) fotoğraf çıkartmaadıysan cuzdan boy cıkartıyorlar normalin yarısı kadar falan cuzdanına koyabılmesı ıcın o boyutta cıkarabılırsın :) benim en cok hoşuma giden sey olmustu gunlerce ugrastım yapamadım bari söyleyeyim yapan olur :) kameranın karşısına geçip ağız ve kol hareketleryle işte ben seni çok seviyorum dıyorsun ama kamera saniyeden daha az bir sürede çekim yapması gerekiyor bunları cıkartıp arka arkaya ciltletip hızlıca cevırdıgınde sankı ona onu sevdiğini söyluyormusçasına hareket ediyorsun :)
takip ettiği dergi yok tatlım resim de çıkartım verdimm zaten şu en son dediğin fikir güzelmişte beceremem ki benn ay gülerimmm
aaa çok ilginçmiş hemen deneyecem bunu :)
Kesinlikle çook güzel bir şey bazen sadece sesle sevdiğimizi söylemek yetmez hem canları sıkıldığında çevirip bakarlar :) ama 50 tane falan olması gerekiyor ki güzel olsun :)
haha aklıma ne geldi komutanlar için araya küçük biplerr de koyabilirim açıp okuyup şok olsunlar
hoşgeldin canımm
aaa aklıma ne geldii dergi deyincee askerim kişisel gelişim kitabı falan gönderin bana diyodu gitmeden önce alırlar mı ki askeriyeye :44:
ay ya nette gördüğüm bi yazı vardı aradım bulamadım.Biri askerde olan arkadaşına şaka yapacakmış işte.
sevgili arkadaşım x mektubunu aldım mektubunu ıyıkı dısardan gondermıssın komutan demek cok kotu ınsan değil demişsin neler yapıyor size dovuyormu yoksa gercı yazmıssın arada vurduğu oluyor falan dıye demek kufur de edıyor o kadar ınsanlıktan cıktı gibi şeyler yazmıştabı askerlik zehir olmuş :)
Şu smile yüzünden sigaraya başlayağım
Hoşbulduuuuuuum
aaa aklıma ne geldii dergi deyincee askerim kişisel gelişim kitabı falan gönderin bana diyodu gitmeden önce alırlar mı ki askeriyeye :44:
aynen buldum sonunda bende benimkine söyledim hazırlıklı ol diye kıyamazsın dıyor gerçi bizim mektuplar açılmıyor :)aa evet bende okumuştum sen diyince aklıma geldii hatta ilk başlangıcı şöyleydi dimi
Askerin Arkadaşı:
sevgili hakkuş
mektubunu aldım.gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarım o denli
üzücüydü demek asker gittiğinden beri çavuşun size özellikle de sana
yapmadığı kalmamış.suçum olsa yanmam diyorsun.sana inanıyorum
dostum.olur olmaz seni dövdüğüne göre yazdığın gibi o herif asker ocağına
yakışmayan sadistin teki sen sivilken ağzına kötü söz almazdın.adamın
beşiğinden mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten çok
sinirlenmişsin.ama haklısın.ben de olsam ondan nefret ederdim.oysa
hepiniz aynı vatanın evladısınız.neden ayırım yapıp en ağır işleri sana
yaptırıyor ki???..senin gibi aklı başında sorumluluklarının bilincinde
olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmalı.zaten adinin
teki demişsin.neyse hakkuş vatan borcu bu herşeyeinsanlıktan uzak olan
çavuşuna bile katlanıp vazifeni yerine getirmelisin.sen yine elinden
geldiğince iyi asker olmaya çalış.beni de mektupsuz burakma.mektupları
dışardan yollamakla iyi ediyordun.çavuş iti okursa bir de mektuplar için
dayak yersin sonra.
özlemle gözlerinden öperim.
:
Ay ben yemin töreninden önce kitap göndermiştim ptt kargo ile o akşam komutanın odasındaymış bakmış masada kargolar var onun adı olan pakette var komutanım şu benim alabilirmiyim demiş almış komutan içini açmamış vermiş ne var içinde demiş kitap komutanım demiş p****o dergisi değil dimi lan demiş komutanda
Hayır komutanım roman demiş benimkide
İyi imza atmana gerek yok git hadi demiş
İşim gücüm yokta sevgilime öyle dergi yollayacağım
Ay ben yemin töreninden önce kitap göndermiştim ptt kargo ile o akşam komutanın odasındaymış bakmış masada kargolar var onun adı olan pakette var komutanım şu benim alabilirmiyim demiş almış komutan içini açmamış vermiş ne var içinde demiş kitap komutanım demiş p****o dergisi değil dimi lan demiş komutanda
Hayır komutanım roman demiş benimkide
İyi imza atmana gerek yok git hadi demiş
İşim gücüm yokta sevgilime öyle dergi yollayacağım
aynen buldum sonunda bende benimkine söyledim hazırlıklı ol diye kıyamazsın dıyor gerçi bizim mektuplar açılmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?