354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben yılbaşında yapmıştım öyle birşey, 200 tane falan yazmıştım

ee yaniii bi zahmeeet ingilizcede bir sıkıntı olursa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

güzel bi düşünce lunacım ama direk askeriyeye göndericeksen o minik kurdelelerini komutanlarında açma ihtimali yüzde kaç olur aceba

ayyy, o anı hayal ettim de bi an

hahahahaaaa ya da aralara komutan abii askerime iyi bakınn size emanet yada komutanımm sizden naber nasıl gidiyor işler yaz koy güzel olurr hahahaaa

Nette buldum, biri bunu yazmayı kafasından geçirmiş

"Çok sevgili ve saygıdeğer Selim'imin Komutanı,

Sizi her ne kadar tanımasam da, içimde bir yerlerde biliyorum ki, muazzam bir insansınız.... Öyle ki, piyade erlerinize, özellikle de sarışın ve tereme peyniri renginde olanlara son derece nazik ve düşünceli davranırsınız. Mesela arada bir, askerlerinizin koğuşuna lahmacun-pide söylersiniz; onlara dışardan ayran, kola alırsınız.

Sevdicek sahibi olanlara bir adet cep telefonu, muhakkak temin edersiniz.

Ne de olsa aşk en güzel bişeydir.

Size biraz Selim'den bahsediyim isterseniz.

Bu yiğit küçük adam, yer yer devleşir; bilesiniz.

Beyin kıvrımlarının çokluğu dolayısıyla, kafası bi garip çalışır; dikkat ediniz!
Topa tüfeğe fall out sayesinde ucundan vakıftır, bi oynasanız siz de çok seversiniz.
Benim biricik sarı piyadem size emanet,
Çok sevinirim uyurken üstünü örterseniz...."

takip ettiği dergi yok tatlım resim de çıkartım verdimm zaten şu en son dediğin fikir güzelmişte beceremem ki benn ay gülerimmm

ben netten bi tane cep takvimi yaptırdım, her aya kendi resminizi yerleştirebiliyorsun, cüzdan boyu bişey oluyor, onu verdim mesela gittiğimde, hem 12 farklı resmimiz olmuş oldu elinde, hem de şafak sayabileceği bir takvim bunu da düşünebilirsin. 20 liraya yaptırdım, paketi açtım bi baktım 2 tane çıktı, birinde hediyemizdir yazıyo yani 20 liraya 2 tane yapılmış oldu, biri ona biri bana kaldı

Son düzenleme:
Şu takvimin sitesini özelden alayım mı

koptuuum

kızlar cep tel götürdümü sizinkiler giderken

benimki götürdü ve mesajlaşıyoruz

benimki götürmedi kargoya vereceğim hafta içi hafta sonu alacak bakalım ıns sokabılır :/

kuzum sen bi cumartesi atlayıp gitsene ziyarete yahuuu, hem giderken götürürsün yanında benim yaptığım gibi

kızlar cep tel götürdümü sizinkiler giderken

Evet törenden sonra bölüğün önünde fotograf çekildikten sonra falan soktuk cebine 2 telefon 2 sarj aleti
Dışarı çıkarırsam birdaha sokamam dedi çünkü
Bakalım daha kullandığı söylenemez doğru düzgün açmıyor

çok uyguna yaptırmışsın gebzede ben foto. cıkartırken sordum tek ay 5 llira 12 ay 60 liraya gelecekti sıtenın adını gonderırmısın canım özelden :)

komutana mektubunu çok beğendimn buna benzer bi mektup ayrıca komutanına bende mi yazsam acep

birde canım o takvimi nerde yaptırdın bana linki ni gönderebilirmini bi inceleyim :44:

bu gerçek mi ya

dışarıdan alıp içeriye girince tekrar bakmıyorlarsa ben gidince götürreyim o zaman yaparsam:26:

Bu arada deneme başarılı oldu bi tek resimlerin çıktısını almak lazım. Tabi daha güzelken bi daha video çekip onu yapacam :) sağol canım iyi ki söyledin :)

koptuuum

benimki götürdü ve mesajlaşıyoruz

kuzum sen bi cumartesi atlayıp gitsene ziyarete yahuuu, hem giderken götürürsün yanında benim yaptığım gibi

Benimki hiç tırsak biri değildir çok cesaretlidir ama bu askeriyede bi çekinmeler bir şeyler anlayamadım doğru düzgün açmıyor teli bi adam gibi mesajlaşamadık

benimki de götürdü telefn ama kıbrıs nasıl görüşürz ne olur yeni hat mı alır bilmiyorumm

Ne yaptın nerde yaptın nasıl yaptın
Ooooooooooooffff Nisanda doğumgünü var değişik fikirlere ihtiyacım var herkesin ne yaptığını merak ediyorum o yüzden:26:

yaa kıskandım ama :) yarı profla yapamadım ben neyle yaptın canım sen :/

Son düzenleme:
Ne yaptın nerde yaptın nasıl yaptın
Ooooooooooooffff Nisanda doğumgünü var değişik fikirlere ihtiyacım var herkesin ne yaptığını merak ediyorum o yüzden:26:

akaycanın fikrini çaldım canım :) video çektim bitanem seni çok seviyorum dedim sonra videodan resim yakalama programıyla onları resim haline getirdim. Sonra çıktısını alıp defter şeklinde tek tek koyacam ve onu her açtığında sayfaları hızlı hızlı çevirince bitanem seni çok seviyorum diyecem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…