Kesinnnnnnndüşün artık canımm demek o kargoların içinden neler çıkıyoo komutan ne dergiler görmüş gönderilen ki sormuşş
hahaha güldüm yaemin ol çıkmıştır daha önce
şimdi okuyordum bendee korkutuyosun demekk askerini yazık ama
Kesinnnnnnn
Bence de çıkmıştır ahahaah
şu an aklıma geldi sen deyince bende şöyle bişey yapabilirim :) her gün için küçük bi kağıda bişeyler yazıp minik kurdelelerle bağlayacağım. Her gün birini açıp okuyacak :) araya küçük süprİzler koyup güldürecem onu :) hihi ne gizel olur
tamam veririm
Hıhı evet yarın sınava 4 ay kalacak bende bişeyler yapayım artık bi zahmet :) ingilzce sınavıda var gramer falan üzerinden geçeyim diyorum kelimleride nette testler falan var ordan halletmeyi planlıyorum
güzel bi düşünce lunacım ama direk askeriyeye göndericeksen o minik kurdelelerini komutanlarında açma ihtimali yüzde kaç olur aceba
hahahahaaaa ya da aralara komutan abii askerime iyi bakınn size emanet yada komutanımm sizden naber nasıl gidiyor işler yaz koy güzel olurr hahahaaa
takip ettiği dergi yok tatlım resim de çıkartım verdimm zaten şu en son dediğin fikir güzelmişte beceremem ki benn ay gülerimmm
kızlar cep tel götürdümü sizinkiler giderken
Şu takvimin sitesini özelden alayım mı
ben yılbaşında yapmıştım öyle birşey, 200 tane falan yazmıştım
ee yaniii bi zahmeeetingilizcede bir sıkıntı olursa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
ayyy, o anı hayal ettim de bi an
"Çok sevgili ve saygıdeğer Selim'imin Komutanı,
Sizi her ne kadar tanımasam da, içimde bir yerlerde biliyorum ki, muazzam bir insansınız.... Öyle ki, piyade erlerinize, özellikle de sarışın ve tereme peyniri renginde olanlara son derece nazik ve düşünceli davranırsınız. Mesela arada bir, askerlerinizin koğuşuna lahmacun-pide söylersiniz; onlara dışardan ayran, kola alırsınız.
Sevdicek sahibi olanlara bir adet cep telefonu, muhakkak temin edersiniz.
Ne de olsa aşk en güzel bişeydir.
Size biraz Selim'den bahsediyim isterseniz.
Bu yiğit küçük adam, yer yer devleşir; bilesiniz.
Beyin kıvrımlarının çokluğu dolayısıyla, kafası bi garip çalışır; dikkat ediniz!
Topa tüfeğe fall out sayesinde ucundan vakıftır, bi oynasanız siz de çok seversiniz.
Benim biricik sarı piyadem size emanet,
Çok sevinirim uyurken üstünü örterseniz...."
ben netten bi tane cep takvimi yaptırdım, her aya kendi resminizi yerleştirebiliyorsun, cüzdan boyu bişey oluyor, onu verdim mesela gittiğimde, hem 12 farklı resmimiz olmuş oldu elinde, hem de şafak sayabileceği bir takvimbunu da düşünebilirsin. 20 liraya yaptırdım, paketi açtım bi baktım 2 tane çıktı, birinde hediyemizdir yazıyo yani 20 liraya 2 tane yapılmış oldu, biri ona biri bana kaldı
Ay ben yemin töreninden önce kitap göndermiştim ptt kargo ile o akşam komutanın odasındaymış bakmış masada kargolar var onun adı olan pakette var komutanım şu benim alabilirmiyim demiş almış komutan içini açmamış vermiş ne var içinde demiş kitap komutanım demiş p****o dergisi değil dimi lan demiş komutanda
Hayır komutanım roman demiş benimkide
İyi imza atmana gerek yok git hadi demiş
İşim gücüm yokta sevgilime öyle dergi yollayacağım
benimki götürmedi kargoya vereceğim hafta içi hafta sonu alacak bakalım ıns sokabılır :/
ee yaniii bi zahmeeetingilizcede bir sıkıntı olursa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Nette buldum, biri bunu yazmayı kafasından geçirmiş
Sizi her ne kadar tanımasam da, içimde bir yerlerde biliyorum ki, muazzam bir insansınız.... Öyle ki, piyade erlerinize, özellikle de sarışın ve tereme peyniri renginde olanlara son derece nazik ve düşünceli davranırsınız. Mesela arada bir, askerlerinizin koğuşuna lahmacun-pide söylersiniz; onlara dışardan ayran, kola alırsınız.
Beyin kıvrımlarının çokluğu dolayısıyla, kafası bi garip çalışır; dikkat ediniz!
Topa tüfeğe fall out sayesinde ucundan vakıftır, bi oynasanız siz de çok seversiniz.
ben netten bi tane cep takvimi yaptırdım, her aya kendi resminizi yerleştirebiliyorsun, cüzdan boyu bişey oluyor, onu verdim mesela gittiğimde, hem 12 farklı resmimiz olmuş oldu elinde, hem de şafak sayabileceği bir takvimbunu da düşünebilirsin. 20 liraya yaptırdım, paketi açtım bi baktım 2 tane çıktı, birinde hediyemizdir yazıyo yani 20 liraya 2 tane yapılmış oldu, biri ona biri bana kaldı
Nette buldum, biri bunu yazmayı kafasından geçirmiş
bu geldi aklıma
mektubunu aldım.gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarım o denli üzücüydü...demek asker gittiğinden beri çavuşun size özellikle de sana yapmadığı kalmamış."suçum olsa yanmam" diyorsun.sana inanıyorum dostum.olur olmaz seni dövdüğüne göre, yazdığın gibi o herif asker ocağına yakışmayan sadistin teki...sen sivilken ağzına kötü söz almazdın.adamın beşiğinden mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten çok sinirlenmişsin.ama haklısın.ben de olsam ondan nefret ederdim.oysa hepiniz aynı vatanın evladısınız.neden ayırım yapıp en ağır işleri sana yaptırıyor ki???..senin gibi aklı başında, sorumluluklarının bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmalı.zaten "adinin teki" demişsin.neyse hakkuş, vatan borcu bu...herşeye,insanlıktan uzak olan çavuşuna bile, katlanıp vazifeni yerine getirmelisin.sen yine elinden geldiğince iyi asker olmaya çalış.beni de mektupsuz burakma.mektupları dışardan yollamakla iyi ediyordun.çavuş iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra.
özlemle gözlerinden öperim.
.......................
__dostun recai__
ulan recai iti,
ben sana ne zaman mektup yazdım da o allahın belası mektubu gönderdin??mektuplarımızın okunduğunu bildiğin için bu adiliği yaptın di mi köpek??senin yüzünden gül gibi çavuşumun bana yapmadığı kalmadı.tonla dayak...bir hafta da hapis cezası yedimçavuş beni bölüğün önüne çıkarıp "KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSİZ ASKERİ DURUYOR." dedi.ne dediysem, senin nasıl adi bir yaratık mektubunun da o eşşek şakalarından biri olduğuna inandıramadım.bir daha mektup falan yazma...zaten, ilk izne gelişimde ellerini un ufak edeceğim.birkaç yıl eline kalem alamayacaksın.en kısa zamanda başına bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim
.....................................
__hakan__
merhaba hakkuş,
yanında olamadığım,sorunlarını ve acılarını paylaşamadığım için kahroluyorum. mektuplarını okudukça içim kan ağlıyor. manyak çavuş iyice azdı ha...vay sadist vay...bir de adam bilip çavuş yapmışlar.böylelerinin eline hiç yetki vermemeli...sonra ne oldum delisi oluyorlar."sivil olsam yapacağımı bilirdim" diyorsun.ama haklıısın hakkuş.sinirlerine hakim ol..askerlikte üste saygısızlık olmaz.adama askerliği bitirtmezler vallahi...uyma o hayvana dostum.zor ama sayılı günler gelir geçer.buralar bildiğin gibi eksikliğini hep hissediyoruz.en güzel günler seninle olsun...
................................
__kardeşin recai__
recai denen hayvan,
lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oğlum sen çıldırdın mı? çavuş fıttırdı...adamın bir ağzıma yapmadığı kaldı. "yazmadım konutanım." diyorum, yemin billah ediyorum dinlediği yok. ah ulan eşşoğlueşşek yaktın beni...askerliğim şimdiden bir ay uzadı.her gece tuttuğum 8-5 nöbetleri, günde yalnız başıma tam teçhizat 20km koşu, iki çuval ıspanak ayıklamak imanımı gevretiyor.yeter artık recai!...şakanın çıkacak suyu muyu kalmadı.cımcılık oldu.bu gidişle biraz zor ya, izne gelirsem kendine kaçacak delik ara. tüm kemiklerini kıracağım.
allah belanı versin...
......................
__hakan__
hakkuş'cuğum,
yooo, yazdıklarına inanamıyorum.bu kadarı da olmaz ama... artık o ******** çavuşun sana yaptıklatını insan yapmaz.nedir bu eşşoğlueşşeğin sana çektirdiği? yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bbiledaha iyi daha merhametli davranır.bak hakkuş, sakın benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytarıyorsun? eninde sonunda ikiniz de bu vatanın evladısınız.böyle yapması için ya kafadan sakat ya daa soysuz olmalı..ne diyeyim hakkuş? sabredeceksin.allah sevdiği kuluna çektirirmiş. seni de seviyor olmalı ki çavuş gibi bir namussuzu başına bela diye salmış
__candostun recai__
..................
recai soysuzu stop!
sayende askerliğim bitmeyecek stop!.. firar ettim stop!.. seni parçalamaya geliyorum stop!..
koptuuum
benimki götürdü ve mesajlaşıyoruz
kuzum sen bi cumartesi atlayıp gitsene ziyarete yahuuu, hem giderken götürürsün yanında benim yaptığım gibi
bu gerçek mi ya
dışarıdan alıp içeriye girince tekrar bakmıyorlarsa ben gidince götürreyim o zaman yaparsam:26:
Bu arada deneme başarılı oldu bi tek resimlerin çıktısını almak lazım. Tabi daha güzelken bi daha video çekip onu yapacam :) sağol canım iyi ki söyledin :)
kuzum sen bi cumartesi atlayıp gitsene ziyarete yahuuu, hem giderken götürürsün yanında benim yaptığım gibi
bu gerçek mi ya
dışarıdan alıp içeriye girince tekrar bakmıyorlarsa ben gidince götürreyim o zaman yaparsam:26:
Bu arada deneme başarılı oldu bi tek resimlerin çıktısını almak lazım. Tabi daha güzelken bi daha video çekip onu yapacam :) sağol canım iyi ki söyledin :)
Ne yaptın nerde yaptın nasıl yaptın
Ooooooooooooffff Nisanda doğumgünü var değişik fikirlere ihtiyacım var herkesin ne yaptığını merak ediyorum o yüzden:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?