354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar sayenize face yi falan unuttum kaç saattir öle açık bakmıyorum bile sizle konuşmaktan

Bende çalayım mı

Annem arıza çıkartıyor canım ya yoksa gitmiştim çoktan :/ yola gideceğim diye beni ilgilendrmiyo diyip duruyor

gezi falan var de sen de

ya da o gün başka bi plan varmış gibi yap, oraya gideceğini söyleme

ben öyle yaptım valla

yaa kıskandım ama :) yarı profla yapamadım ben neyle yaptın canım sen :/

valla görünüşte oldu ama çıktısını alıp yapınca olacak mı bilmiyorum :) pc den videomu çektim. Videodan resim yakalama ile onları resim yaptım sadece canım bilmem senin dediğin şeklide oldu mu :)

gezi falan var de sen de

ya da o gün başka bi plan varmış gibi yap, oraya gideceğini söyleme

ben öyle yaptım valla

Yapacağım canım artık canıma tak etti anacığım ve sevgilinm yalan söyleyip gelme yolda birşey olursa deyip duruyor sanki tum kazalar beni bekliyor

Yapacağım canım artık canıma tak etti anacığım ve sevgilinm yalan söyleyip gelme yolda birşey olursa deyip duruyor sanki tum kazalar beni bekliyor

bişey olmaz kuzum yaaa, bak ben 2 kere gittim geldimm

valla görünüşte oldu ama çıktısını alıp yapınca olacak mı bilmiyorum :) pc den videomu çektim. Videodan resim yakalama ile onları resim yaptım sadece canım bilmem senin dediğin şeklide oldu mu :)

aa mantıklı ilerlettiğinde oluyorsa eğer hareket edıyorsan yanı olmustur. kaç resim oldu mesela birde saniyelik mi videodan resim çekebiliyorsun canım yoksa daha az suredede yapabılıyormusun :) bende arkadaşımın üni.den gelmesini bekliyorum tam profla olur diye :)

Hangi programı kullandın ya ben bulamadım

canım benim önceki pc de bi program vardı o videonun her karesini resim yapıyordu ama ismini hatırlamıyorum onu bulursam tam senin dediğin gibi olacak sanırım :) hareket ediyorum canım resimleri hızlı hızlı geçirince

Vallahi ben başka şehirde öğrenci olduğum için rahatça gittim geldim anneme söylesem izin vermezdi çünkü
Ama çok korktum çoook ya yolda kaza bir şey olursa naparım diye Allaha şükür sadece eskişehir otobüsünü kaçırıp ankarada mal gibi kalmakla atlattım

o kadarcık riski göze ladık işte hepimiz aşkmız için

ay canım bul nolurr ya resim sayısının cok olması lazım hani çivirdiğimizde devam etsın pıt diye bıtmesın dıye o yuzden her karesi mantıklı :) boyut ayarlamasını da ust kısımda elini tutacagından bosluk olması lazım canım

o kadarcık riski göze ladık işte hepimiz aşkmız için

Aah ahh yanıma gelirdi ayda yılda bir
Okula gidiyom derdim 4 gün okulu ektiğim oldu
Eeen son gelişinde dersaneye gidiyorum diyip 1.5 saat uzaklıkta bi ilçeye gitmiştim orda kalması gerekiyordu arkadaşları ordaydı onun geri memleketine döneceği gün eve geç kaldım hava falan kararmıştı sitemizin 2 girişi vardı ben alt girişten girdim babam ise üst girişten girmiiiiiiiiiiş hoooooooooooooop ortada buluştuk nerden geliyosun kızım dedi dirsaneden babaaa dedim öldüm öldüm dirildim
Ben bir anlatmaya kalksam oohooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…