- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
akaycanın fikrini çaldım canım :) video çektim bitanem seni çok seviyorum dedim sonra videodan resim yakalama programıyla onları resim haline getirdim. Sonra çıktısını alıp defter şeklinde tek tek koyacam ve onu her açtığında sayfaları hızlı hızlı çevirince bitanem seni çok seviyorum diyecem ona
Annem arıza çıkartıyor canım ya yoksa gitmiştim çoktan :/ yola gideceğim diye beni ilgilendrmiyo diyip duruyor
yaa kıskandım ama :) yarı profla yapamadım ben neyle yaptın canım sen :/
gezi falan var de sen de
ya da o gün başka bi plan varmış gibi yap, oraya gideceğini söyleme
ben öyle yaptım valla
ne işin var face de zaten biz burda dururken :)kızlar sayenize face yi falan unuttum kaç saattir öle açık bakmıyorum bile sizle konuşmaktan
Bende çalayım mı
ne işin var face de zaten biz burda dururken :)
valla telifi bende değil akaycaya sorman lazım
Yapacağım canım artık canıma tak etti anacığım ve sevgilinm yalan söyleyip gelme yolda birşey olursa deyip duruyor sanki tum kazalar beni bekliyor
valla görünüşte oldu ama çıktısını alıp yapınca olacak mı bilmiyorum :) pc den videomu çektim. Videodan resim yakalama ile onları resim yaptım sadece canım bilmem senin dediğin şeklide oldu mu :)
bişey olmaz kuzum yaaa, bak ben 2 kere gittim geldimm
valla görünüşte oldu ama çıktısını alıp yapınca olacak mı bilmiyorum :) pc den videomu çektim. Videodan resim yakalama ile onları resim yaptım sadece canım bilmem senin dediğin şeklide oldu mu :)
Akayca kıyamaz bana izin verir
yapacağım canım :)
her türlü yardım ederim ben sana, otobüsler, saatleri falan filançekinme sor yanii gideceğin zaman
aa mantıklı ilerlettiğinde oluyorsa eğer hareket edıyorsan yanı olmustur. kaç resim oldu mesela birde saniyelik mi videodan resim çekebiliyorsun canım yoksa daha az suredede yapabılıyormusun :) bende arkadaşımın üni.den gelmesini bekliyorum tam profla olur diye :)
Yapacağım canım artık canıma tak etti anacığım ve sevgilinm yalan söyleyip gelme yolda birşey olursa deyip duruyor sanki tum kazalar beni bekliyor
telifi bende değil :) bende bir yerden okumustum :) yap yap canım güzel bir hediye bayılırlarrr :)
Vallahi ben başka şehirde öğrenci olduğum için rahatça gittim geldim anneme söylesem izin vermezdi çünkü
Ama çok korktum çoook ya yolda kaza bir şey olursa naparım diye Allaha şükür sadece eskişehir otobüsünü kaçırıp ankarada mal gibi kalmakla atlattım
canım benim önceki pc de bi program vardı o videonun her karesini resim yapıyordu ama ismini hatırlamıyorum onu bulursam tam senin dediğin gibi olacak sanırım :) hareket ediyorum canım resimleri hızlı hızlı geçirince
o kadarcık riski göze ladık işte hepimiz aşkmız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?