354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Cok tesekkurler akliniza saglik hepinizin ben uzuntumden daha boyle guzel seyleri düşünememistim

ne demek canım bende miiss gamzeli arkadaşımızdan aldım fikrii :) hepimiz askerlerimiz için burdayız güzellik düşüncelerimizi paylaşıcaz ki çoğalsın bu arada gönderdim linkini

Son düzenleme:

3ünde teslim oldu canım bende dün akşam çok az konuştum aynı yerdeler mi???

ne demek canım bende miiss gamzeli arkadaşımızdan aldım fikrii :) hepimiz askerlerimiz için burdayız güzellik düşüncelerimizi paylaşıcaz ki çoğalsın bu arada gönderdim linkini

Evet canim ayni fikirdeyim. Linki aldim fakat yeni uye oldugum icin henuz mesaja cvp yazamiyormusum. Tekrar teşekkür ederim :)

3ünde teslim oldu canım bende dün akşam çok az konuştum aynı yerdeler mi???

beenim ki 39. mknz piyade tümeni 49. piyade alaynda canım acemilik bu kadar zor gelmemişti bana ama bu usta birliği ,, gittiğinden beri içim daralıyo aklım hep onda ağladı ağlıycam o şekilde geziyorum yani

beenim ki 39. mknz piyade tümeni 49. piyade alaynda canım acemilik bu kadar zor gelmemişti bana ama bu usta birliği ,, gittiğinden beri içim daralıyo aklım hep onda ağladı ağlıycam o şekilde geziyorum yani
Bu Kıbrıs işi gerçekten daha zor atlayıp çok rahat gidebileceğimiz bir yer değil yurtdışında yapıyorlar resmen Manisa'dan çok şımardık heralde napalım ya buna da şükür inşallah ilerleyen günlerde daha rahat konuşup kendimizi rahatlatabiliriz lütfen sıkma canını onlar bizden daha çok bizim sesimizi duyma isteğindeler ellerinden de bir şey gelmeyince iyice üzülüyolardır akşam ararsa belli etmemeye çalış zaten acemilikten tecrübeliyiz söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama kendini üzme bizimkiler farklı alaydalarmış internette ne birliğin telefonu var ne bişey bu nasıl iştir ya şu iki haftayı atlatalım daha iyiye gidicek canım

inşallah canımm 20 gün sonra çarşı var dedi inşallah çıkarırlarda çarşıya görebiliriz netten sende askerin ararsa tel no istemeyi unutma bi de adres belki mektup falan yollarsan çünkü her zaman arayamacakları için soramayabiliriz bir de dediğin gibi şu 2 hafta geçse düzen kursalar kendilerine iletişimde yoluna girerdii

acemilikte 3 kilo vermiş askerim usta birliğinde de bi 10 kilo verse iyi olucak benim askerimin biraz boy kilo da maşallahı var da askerliği bi bu yönden isteyebilirim azıcık kilo verir belkim birde acemilikte resim çektirmiş arkadaşlarıyla maşallahh bütün arkadaşları 1.90 boylarında bizimkide 1.87

Kizlar aynen bu kibris fena ya arama sıkıntı yurtdisi. Gitme sıkıntı. Insallah rahat görüşebilirz ileriki haftalarda askerimizle. Buarada nette okumustum tsk nin sitesinde iletisimden santrali mi ne arayip rica ederseniz veriyorlarmis bulunduklari yerin nosunu kibrista.

var var bende orijinal fikirleeeer

Harika temiz iş iyidir revirci olmak :)

öyle midir gerçekteeen

var var bende orijinal fikirleeeer

öyle midir gerçekteeen

öyledir öyle valla bizim revirci yatardı hep telefon şarj etmesi falan rahat olur mıntıkadan falan yapmaz hasta olursa falan ilaç,revire gitme sıkıntısı falan yasamaz doktorla severlerse birbirlerini istiharat alması kolay olur falan filan gittiği yere göre değişir ama nöbetlerinden de düşerler iyidir yani :)

ayyyyy, çok mutlu olduuuuum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…