- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
Cok tesekkurler akliniza saglik hepinizin ben uzuntumden daha boyle guzel seyleri düşünememistim
hoş geldin canım allahım kavuştursun sağsalim benimde nişanlım 3 martta gitti kıbrısa usta birliğine lefkoşa 39. mknz tümen . 49. piyade alayı senin askerin nerde
ne zaman teslim oldu canım nişanlın benimki 3 martta gitti dün akşam bi 3 dk cık konuştuk bi numara bıraktı bu akşam ben arıycam bakalım
ne demek canım bende miiss gamzeli arkadaşımızdan aldım fikrii :) hepimiz askerlerimiz için burdayız güzellik düşüncelerimizi paylaşıcaz ki çoğalsınbu arada gönderdim linkini
3ünde teslim oldu canım bende dün akşam çok az konuştum aynı yerdeler mi???
Evet canim ayni fikirdeyim. Linki aldim fakat yeni uye oldugum icin henuz mesaja cvp yazamiyormusum. Tekrar teşekkür ederim :)
Bu Kıbrıs işi gerçekten daha zor atlayıp çok rahat gidebileceğimiz bir yer değil yurtdışında yapıyorlar resmen Manisa'dan çok şımardık heralde napalım ya buna da şükür inşallah ilerleyen günlerde daha rahat konuşup kendimizi rahatlatabiliriz lütfen sıkma canını onlar bizden daha çok bizim sesimizi duyma isteğindeler ellerinden de bir şey gelmeyince iyice üzülüyolardır akşam ararsa belli etmemeye çalış zaten acemilikten tecrübeliyiz söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama kendini üzme bizimkiler farklı alaydalarmış internette ne birliğin telefonu var ne bişey bu nasıl iştir ya şu iki haftayı atlatalım daha iyiye gidicek canımbeenim ki 39. mknz piyade tümeni 49. piyade alaynda canım acemilik bu kadar zor gelmemişti bana ama bu usta birliği ,, gittiğinden beri içim daralıyo aklım hep onda ağladı ağlıycam o şekilde geziyorum yani
Bu Kıbrıs işi gerçekten daha zor atlayıp çok rahat gidebileceğimiz bir yer değil yurtdışında yapıyorlar resmen Manisa'dan çok şımardık heralde napalım ya buna da şükür inşallah ilerleyen günlerde daha rahat konuşup kendimizi rahatlatabiliriz lütfen sıkma canını onlar bizden daha çok bizim sesimizi duyma isteğindeler ellerinden de bir şey gelmeyince iyice üzülüyolardır akşam ararsa belli etmemeye çalış zaten acemilikten tecrübeliyiz söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama kendini üzme bizimkiler farklı alaydalarmış internette ne birliğin telefonu var ne bişey bu nasıl iştir ya şu iki haftayı atlatalım daha iyiye gidicek canım
Bu Kıbrıs işi gerçekten daha zor atlayıp çok rahat gidebileceğimiz bir yer değil yurtdışında yapıyorlar resmen Manisa'dan çok şımardık heralde napalım ya buna da şükür inşallah ilerleyen günlerde daha rahat konuşup kendimizi rahatlatabiliriz lütfen sıkma canını onlar bizden daha çok bizim sesimizi duyma isteğindeler ellerinden de bir şey gelmeyince iyice üzülüyolardır akşam ararsa belli etmemeye çalış zaten acemilikten tecrübeliyiz söylememe gerek yok sen daha iyi bilirsin ama kendini üzme bizimkiler farklı alaydalarmış internette ne birliğin telefonu var ne bişey bu nasıl iştir ya şu iki haftayı atlatalım daha iyiye gidicek canım
kızlarr, benimki "revirci" olmuş:94::94::94:
Evet biliyorum:)kulakta ki denge merkezi bozuk olunca baş dönmesi falan görülebiliyor ya ondan dedim canım :44:
evdeki tansiyon aleti ile ölçülmüştüm canım.
Şu an herşeyden nefret ediyorum.
bugün aradılar canım senin dediğin siteden 2 gün sonra kargoya vericeklermişş , valla verdiğin fikir için çok teşekkür ederim sen dedin hemen siparişi verdim gecebu arada sende de baya orjinal fikirler var hee
Harika temiz iş iyidir revirci olmak :)
var var bende orijinal fikirleeeer
öyle midir gerçekteeen
öyledir öyle valla bizim revirci yatardı hep telefon şarj etmesi falan rahat olur mıntıkadan falan yapmaz hasta olursa falan ilaç,revire gitme sıkıntısı falan yasamaz doktorla severlerse birbirlerini istiharat alması kolay olur falan filan gittiği yere göre değişir ama nöbetlerinden de düşerler iyidir yani :)
ayyyyy, çok mutlu olduuuuum
Linki bana da gönderir misin canımsana özelden linkini göndereyim canım incelersin ben cüzdan takvim ve anahtarlık siparişi verdim resimlerimiz var üzerinde
ayyyyy, çok mutlu olduuuuum
Linki bana da gönderir misin canım
Ol ol canım :) bizim hala belli değil bakalım ne olacak :)
Linki bana da gönderir misin canım
Hayırlı olsun canım iyi rahat olur inşallah hepimizin askeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?