inşallah canımm 20 gün sonra çarşı var dedi inşallah çıkarırlarda çarşıya görebiliriz netten sende askerin ararsa tel no istemeyi unutma bi de adres belki mektup falan yollarsan çünkü her zaman arayamacakları için soramayabiliriz bir de dediğin gibi şu 2 hafta geçse düzen kursalar kendilerine iletişimde yoluna girerdii
Kizlar aynen bu kibris fena ya arama sıkıntı yurtdisi. Gitme sıkıntı. Insallah rahat görüşebilirz ileriki haftalarda askerimizle. Buarada nette okumustum tsk nin sitesinde iletisimden santrali mi ne arayip rica ederseniz veriyorlarmis bulunduklari yerin nosunu kibrista.
Senin adına sevindim canım bir de ben konuşsaydim iki gün oldukızlar askerimi aradım az önce 7 dk cık konuştuk rabbime şükürler olsunn . verdiği numaradan santrali aradım askerimin ismini söyledim 10 dk sonra çağırdılar konuştuk telefonunu ilaçlarını almışlar . telefon kesinlikle yasak sıkıntılı dedi . akşam santralden konuşuruz dedi .rum sınırında bi köydelermiş yemekler iyiymiş askerimin seside iyi geliyordu 1-2 hafta sonra karakola göndereceklermişş mektup göndericm dedim 1 - 1.5 aya ancak geliyormuş dedi
Allahımm ben şimdidenn çok özledimmm
nasıl geçicek zaman allahımm
kızlarr, benimki "revirci" olmuş:94::94::94:
aa ne guzel rahattır o zaman
Senin adına sevindim canım bir de ben konuşsaydim iki gün oldu
Rabbim sabır versin hepimize hasret sona erecek inşallah
İnşallah çıkarırlar da netten görürüz doğru söylüyosun canım hatırlatmaların için çok teşekkür ederim birkaç dakika sesini duyunca o telaşla insanın aklı gidiyo kurarlar canım kurarlar hayırlısıyla
kızlar askerimi aradım az önce 7 dk cık konuştuk rabbime şükürler olsunn . verdiği numaradan santrali aradım askerimin ismini söyledim 10 dk sonra çağırdılar konuştuk telefonunu ilaçlarını almışlar . telefon kesinlikle yasak sıkıntılı dedi . akşam santralden konuşuruz dedi .rum sınırında bi köydelermiş yemekler iyiymiş askerimin seside iyi geliyordu 1-2 hafta sonra karakola göndereceklermişş mektup göndericm dedim 1 - 1.5 aya ancak geliyormuş dedi
Allahımm ben şimdidenn çok özledimmm nasıl geçicek zaman allahımm
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm maşallah azaltmışsınız şafaklarııı
masallah sızdede bısı kalmamıs ne guzel
Cok sukur adina sevindim darısı bizlerin basina canim. Benimki simdi karakolda 1 2 haftaya baska yere gidicez sanirim dedi ama nereye bakalim. Arayinca bende istiyim bari senin ki gibi kesin bi tel no. Belki karakoldada olsa konusabilirm bende insallah ya 2 dk olmadi daha konusmamiz
iyi akşamlar şafaklar azalmış mı keşke sizinki kadar az olmuş olsaherkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm maşallah azaltmışsınız şafaklarııı
hadi artık biz gidelimde sıra size gelsin) evet çok şükür 1,5 ayımız kaldı ama inanın kızlar 100 den sonra nasıl geçtiğini anlamıyosunuz
düzene girene kadar sıkıntı çekecez biraz canım benim kide hergün arama dedi inşallah sende alırsın bi numarada daha rahat konuşursun çok zormuş gerçektengerçekten
iyi akşamlar şafaklar azalmış mı keşke sizinki kadar az olmuş olsa
biz de 100ün altına düşsek bi an öncee
inanın kızlar 352. dönem yarenleride bize söylerdi ama bizde inanmazdık nasıl geçicek biticek derdik ama şimdi bakıyorum 352 ler bitirdi geld bizde son çeyreğindeyiz inanın geçiyorr yeterki askerinizden desteğinizi esirgemeyinn zaten plakalara indiniz mi daha çabuk geçicekk
hadi artık biz gidelimde sıra size gelsin) evet çok şükür 1,5 ayımız kaldı ama inanın kızlar 100 den sonra nasıl geçtiğini anlamıyosunuz
millet nerdesin yahuuu, canım sıkılyiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?