354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bizimki daha güzeeeeeeeeeeeel, bu daha çok gitmeden öncesine odaklanmış, ama bizim kitabımızda onlar yokken neler yaşadığımızı/yaşayacağımız anlattık biz askerlerimize, o yüzden bizimki daha anlamlı benceee

La ben geçmişi geleceği anlattım baya bi mix yaptım :)) çok beğendi ama uyuz o zaman ki haliyle kalamıyor bi türlü

kızlarr usta birliği kıbrısta olupta arayan varmııı benimki 4 günde sadece 2 dk arayabildiii yaaaa

Allah kimseyi sevgiliyle ailesi arasinda birakmasin

Hmmm anladım canım e insallah olur
Amiiiiin sağol

Senin gözlüğüne mi kaldım beee benimki kırılmaz cam kırılmaz çerçeve napayım ben seninkini

Bence de ya bizimki daha güzeel

Benim gibi vakit geciremeyenlerde varmis demek
Var tabi yaa

Bi amacın var senin ben ne yapsam boş

hoşgeldin canım kitap oku miss gibi oluyo ben aşkın şehidini okuyorum

Hoş buldum canım benim; )
Kitap okuyorum zaten o gideli 5.kitap

arada kalacak bişey yok aslında hak neredeyse orda dursun bilip bilmeden savunmasın bana bişeyleri! Gene geldiler bana

Sabret canım şu askerlik bitsin birlikteyken sorun yaşamıyorsunuz nişanlısında ilerisi düğün hem o zaman aileside sevgiliside sen olacağından her türlü senin yanında

kızlarr usta birliği kıbrısta olupta arayan varmııı benimki 4 günde sadece 2 dk arayabildiii yaaaa

askerim kıbrıs usta birliği pazartesi teslim oldu numara bıraktı bana ordan konuştuk ama kart alamamıştır canım oradakilerden de bulamadıysa arayamamıştır sıkma canını

Var tabi yaa

Bi amacın var senin ben ne yapsam boş

Hoş buldum canım benim; )
Kitap okuyorum zaten o gideli 5.kitap

ohh maşallahh neler okuyosun bakim

Amiiiiin sağol

Senin gözlüğüne mi kaldım beee benimki kırılmaz cam kırılmaz çerçeve napayım ben seninkini
Sanki benimki naylon

noldu geneeee :44:

Aile, Foto, o ben dıkşın dıkşınnnnnnnnnnnnnnn

canım sabırlı ol bu süreç zaten zor

off off
Aaaa Lunacım deme öyle sende yapma dicem de sıkıntın var inşallah gönlünce olur herşey takmamaya çalış
Zorla taktırıyorlar ya
Sabret canım şu askerlik bitsin birlikteyken sorun yaşamıyorsunuz nişanlısında ilerisi düğün hem o zaman aileside sevgiliside sen olacağından her türlü senin yanında

Hiç sanmıyorum he bide düğün var bakalım bu gidişle olacak mı o düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…