- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
İyi Akşamlar canlarnabersinizzzz
Vakit geçmiyor yahu ne yapsak ki...
amin canım insan sesini duyunca bi tuhaf bi kötü oluyo zaten bi sürü şey söylemek istiyosun ama hiç bişi aklına gelmiyo donup kalıyosun öle
Aynen oyle canim ya donup kalıyo insan
Ya kızlar sevgili kitabı . com da en büyük asker bizim asker diye kitap varmış ben onu görmemiştim
Bizim yaptığımız daha güzel değil mi değil mi değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi baksanıza:26:
bizimki daha güzeeeeeeeeeeeel, bu daha çok gitmeden öncesine odaklanmış, ama bizim kitabımızda onlar yokken neler yaşadığımızı/yaşayacağımız anlattık biz askerlerimize, o yüzden bizimki daha anlamlı benceee
Çok sinirim bozuldu. Körü körüne savunuyor ailesini ya(ailesi tabi yanlarında olacak ama benim ağzımdan çıkan lafa kıymet vermediğini açık açık gördüm bugün) diyorum böyle böyle diyorsunda beni ve ailemi ne konuma soktuğunun farkında mısın? Cevabı Sen farkında mısın diyor bana. Ufffffffffffffff neyse
hişşş bu arada erees gözlüğümü sen mi çaldın itiraf et bak fazla dövmeyeceğim
İyi Akşamlar canlarnabersinizzzz
Vakit geçmiyor yahu ne yapsak ki...
Allah kimseyi sevgiliyle ailesi arasinda birakmasin
Amiiiiin sağolHmmm anladım canım e insallah olur
Senin gözlüğüne mi kaldım beee benimki kırılmaz cam kırılmaz çerçeve napayım ben seninkiniÇok sinirim bozuldu. Körü körüne savunuyor ailesini ya(ailesi tabi yanlarında olacak ama benim ağzımdan çıkan lafa kıymet vermediğini açık açık gördüm bugün) diyorum böyle böyle diyorsunda beni ve ailemi ne konuma soktuğunun farkında mısın? Cevabı Sen farkında mısın diyor bana. Ufffffffffffffff neyse
hişşş bu arada erees gözlüğümü sen mi çaldın itiraf et bak fazla dövmeyeceğim
bizimki daha güzeeeeeeeeeeeel, bu daha çok gitmeden öncesine odaklanmış, ama bizim kitabımızda onlar yokken neler yaşadığımızı/yaşayacağımız anlattık biz askerlerimize, o yüzden bizimki daha anlamlı benceee
Var tabi yaaBenim gibi vakit geciremeyenlerde varmis demek
Benim en yakın arkadaşım gelecek doğumgünümde yalnız kalmayayım diye hemde eskişehiri gezme amaçlı
Onun bahanesiyle dolabımı çekmecelerimi düzlüyorum yarında temizlik yapacağım
Git dolaplarını çekmecelerini düzenle dağınıksa
hoşgeldin canım kitap oku miss gibi oluyo ben aşkın şehidini okuyorum
Var tabi yaa
Bi amacın var senin ben ne yapsam boş
Hoş buldum canım benim; )
Kitap okuyorum zaten o gideli 5.kitap
Allah kimseyi sevgiliyle ailesi arasinda birakmasin
La ben geçmişi geleceği anlattım baya bi mix yaptım :)) çok beğendi amauyuz o zaman ki haliyle kalamıyor bi türlü
arada kalacak bişey yok hak neredeyse orda dursun bilip bilmeden savunmasın bana bişeyleri! Gene geldiler bana
Maşallah maşallah :)bizde uzun konuşuyoruz artık ama bugün tartıştık. Bu aile meseleleri yüzünden bozuşacam fena halde onunla
Yemek ye şiş benim gibi verdiğin kiloları geri al diyecem de boşver dinleme sen beni
arada kalacak bişey yok aslında hak neredeyse orda dursun bilip bilmeden savunmasın bana bişeyleri! Gene geldiler bana
kızlarr usta birliği kıbrısta olupta arayan varmııı benimki 4 günde sadece 2 dk arayabildiii yaaaa
Var tabi yaa
Bi amacın var senin ben ne yapsam boş
Hoş buldum canım benim; )
Kitap okuyorum zaten o gideli 5.kitap
amin canım insan sesini duyunca bi tuhaf bi kötü oluyo zaten bi sürü şey söylemek istiyosun ama hiç bişi aklına gelmiyo donup kalıyosun öle
AYNEN YAA BÜTÜN GÜN ŞUNU SÖYLEYECEĞİM DİYORUM ARAYINCA HEPSİNİ UNUTUYORUM((
Sanki benimki naylonAmiiiiin sağol
Senin gözlüğüne mi kaldım beee benimki kırılmaz cam kırılmaz çerçeve napayım ben seninkini
noldu geneeee :44:
canım sabırlı ol bu süreç zaten zor
Zorla taktırıyorlar yaAaaa Lunacım deme öyle sende yapma dicem de sıkıntın varinşallah gönlünce olur herşey takmamaya çalış
Sabret canım şu askerlik bitsin birlikteyken sorun yaşamıyorsunuz nişanlısında ilerisi düğün hem o zaman aileside sevgiliside sen olacağından her türlü senin yanında
AYNEN YAA BÜTÜN GÜN ŞUNU SÖYLEYECEĞİM DİYORUM ARAYINCA HEPSİNİ UNUTUYORUM((
teli kapatıncada aklına geliyo bi de kendine kızıyomusun :)
bugün bi yerde bi mani gördüm onu ezberleyp durdum arayınca söyleyim diye yüzünü güldüreyim az diye aradığında unuttum güldü yinede bana
az da olsa seslerini duyuyoruz ya ne kadar uzakta da olsalar varlığını hissettirene şükürler olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?